22-08-2008, 11:25 PM
|
#24 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Reiki evi...
Burası arena değil,e malum bende horoz değilim.Ben kaçak döğüşmeyi sevmem.Laf ortaya atıp,kinaye yapıp sonra da yok ne alaka tarzı şeyler söylemem,tutarsız değilimdir.Bir şeyin arkasındaysam arkasındayımdır.Hemde sonuna kadar.Tanıyanlar çok iyi tanır.
Bazı konularda değil,her konuda özgürsünüz.Tabii bu göreceli bir kavramdır.Özgürlük mücadelesine girecek değilim.Gereksiz bir yapıya doğru çıkmaza sürüklenir.Ben kesinlikle kınama tarzı bir cümle göremiyorum.Ne yazık ki bu da göreceden ibaret.
Siz Reiki'yi ''bir üstad nasıl olur'' içerikli bir konuyla kafanıza oturttuğunuz için içeriğini pek fazla bilmediğiniz ve yanlış yerde aradığınız ve hala aramakta olduğunuz için hiç bir yaklaşımı Reiki ile bağdaştıramazsınız,bağdaştırsanızda yanlış kaçınılmaz olur.
Bağlantınız kuvvetli derken tamda bunu kastediyordum.Böyle bir konuda Reiki gibi kadim bir öğretiyi kafanızda oturtabilmişseniz,ne olup ne olmadığını kavrayabilmişseniz ben bu zekayı takdir ederim.
Kişisel görüşünüze birşey söyleyemem.Tutumlar ne kadar ikna edicidir bilemem.Herhangi bir tutumla ikna olmadım şimdiye kadar.Ancak yaşayarak,görerek,
araştırarak ve topladığım bilgileri kendi süzgecimden geçirerek ikna oldum.Ve inanır mısınız hiç yanılmadım.Çünkü başkasının değil kendi fikrimi benimsedim.Ve kendimi hiç yanıltmadım.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |