| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
reiki ve benAlternatif Kişisel Gelişim ve Reiki reiki ve ben Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uyumlanmak istiyorum... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() uyumlanmak istiyorum
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() reenkarnasyonu kastediyor degilmi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: In a world
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ok.sizin ve bütününüz için en hayırlısı olsun diyeyim o zaman.bir önceki mesajınızda reiki almak istiyorum ancak korkuyorum gibi birşey yazmışsınız.Reiki den korkmanıza gerek yok.korkunuzun ne olduğunu açıklarsanız, daha net konuşabilirim.bir de reiki de hergün çalışma yapmak zorunlu değildir.bu bir ödev değildir.Reiki ye uyumlandığınızda çok yüksek bir enerjiye kendinizi açıyorsunuz ve farklı olduğunu anlamaya baslıyorsunuz.Hayatınızda Reiki den öncesi ve Reikiden sonrası gibi bir dönüm oluyor :) benim oldu. Başlangıçta eski negatif enerjilerden kurtulmanız ve kanal olmanız için temel başlangıcı yapmanız önemli.bu dönemde evet aksatmamak gerekiyor çalışmalarınızı bu süre 21 gün.Ancak sonrasında Sizin isteiğinize kalmış.Ne kadar çalışma yaparsanız ki dediğim gibi bir ödev gibi değil bu çalışmalar( bir bakıma ibadet bana göre ) reikiye olan kanallığınız o kadar iyileşir ve hayatınızda bir o kadar olumlu etkisini görürsünüz.Çalışmazsanız da sizden geri gitmez.bir kere uyumlandınız mı ömür boyu reiki sizinle olur. Reiki nin yolunu anlamanız reikiye uyumlanmanız için düşüncelerinizi netleştirir diye düşünüyorum.Bunu araştırabilirsiniz belki.Sevgiler... |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() astral seyahat olabiliyormuş bundan çok korkuyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tabii deneyimler değişken olabiliyor;ancak astral seyahatin olması için hem gayet rahat bir vücuda hemde korkudan çok uzakta bir bilince sahip olmanız gerekiyor o anda.ve bu bilincin açık olması gerekiyor.yanii astrale çıkma gibi bir deneyim yaşamaya kalksanız bile heyecan veya en küçük bir endişede bu deneyim olmadan biticektir ve insiyasyonunuzu yapan masterınızla bu korkunuzu paylaştığınızda size yardımcı olacaktır.Haa diyelim ki öyle bir şey oldu ki bilinciniz bedeninizden ayrıldıktan sonra yerine geldi ve bir baktınız astral seyahat yaşıyorsunuz, böyle olduğunda da iki seçenek var önünüzde; o hal e girdiğinizde(astral dubleniz olarak bilincinizle uyandığınızda) sizdeki huzuru göreceksiniz ve öyle bir durumdan hiç çıkmak istemeyeceksiniz.ikincisi ise yine heyecan ve ufak bir korku hissetmeniz durumunda yine bedeninizde olacağınızdır.Astral seyahatin her an ında sakin olmak en önemli şeydir.diğer türlü seyahatiniz sonlanır. Ayrıca başta da söylediğim gibi masterınıza bu endişenizi söylediğiniz taktirde sizin yanınızda olacaktır zaten ve size yardımcı olacaktır.Benim fikrim bu yönde. Astral seyahatin nasıl birşey olduğunu bilerek,deneyimlerime dayanarak yorumladım tabii ki.Bilgilerim deneyimlerim kadar :) karar sizin.Ancak masterınızı seçtikten sonra kendisiyle konustuğunuz zaman sizi çok daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum... Sevgiler... |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Rica ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bne bir şey sormak istiyorum: Bne oldukça Allah'a sımsıkı bağlanmaya çalışan birisiyim... Ben GMA'yı "Rabbim" olarak değiştirebilirim değil mi ifade ederken.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 25
32 Mesajinıza toplam 239 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Herkese iyi akşamlar.Ben reikide çok yeniyim daha 12 gün oldu insiliye olalı..çok mutluyum bu enerjiyi hissetmek harika bir duygu.Her çakramda reikiyi iyi hissediyorum fakat belli çakra bölgelerinde enerjiyi daha iyi hissediyorum sanki.Örneğin ikinci çakra sakral çakrada ve kalp çakrasında bu enerji yakıcı bir sıcaklık hissi veriyor.Bunun nedenini öğrenebilir miyim? ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) | |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
hayırlı olsun, hayatınıza çok güzel açılımlar getirsin (getirecek de zaten :) )
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
reiki |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki reiki ve ben Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uyumlanmak istiyorum...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi