Merhabalar,
Uzaktan uyumlanmak için yararlanabileceğiniz, çok uygun fiyata (hatta 60 TL gibi bir fiyata ki bende ilk reiki uyumlanmamı burdan almıştım .) güvenilir bir site ismi vermiştim ben geçen hafta, bu konuya.. ama silinmiş galiba yada site ismini verdiğim için site yöneticileri mesajımı silmiş olabilirler.
enteresen
İsteyenler Özelden bana ulaşıp site hakkında bilgi alabilirler.
Daha önceki mesajlarım da da hep hep belirtmiştim. Ben şuan Reiki 2. seviyedeyim. Uzaktan uyumlanmak ile yakından uyumlama arasında bir fark yok. Ben her ikisinide aldım. Ama tercihim tabi ki yakından uyumlanmaktır. Hocanızla enerjinizin birleşmesi acısından.
Ama eldeki imkanlar sizi nasıl yönlendirecek birde o var. Hoca ile şehirlerin uzak olması, ücretlerin yüksek olması gibi nedenlerden dolayı uzaktan uyumlanmak o an için uygun olabilir. Eğer bulunduğunuz şehirde güvendiğiniz bir reiki hocası yoksa yada fiyatı çok yüksek ise tercih edilebilir.
İsteyenler olursa ben özelden bilgi verebilirim. sitesini inceler hatta konuşup bilgi alabilirsiniz.
Siz hele ki bir işe başlamaya niyet edin ; öğrenci hazır olduğunda öğretmen ayağınıza gelir.. :)
Mesajımda neden silinmiş anlamış değilim ...