Alıntı:
kuzzen Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba sevgili kuzzen,
Reiki yi araştırdın mı bilmiyorum, ben site yöneticiside değilim ama yardımcı olmak isterim.
Anladığım kadarıyla yanlış anlama var gibi, bazı şeyleri belirteyim sana; :))
Bir kere reiki hafta sonları için öğrenilmez. Reikiyi sürekli uygulayarak, onu yaşayarak öğrenebileceğin, hissedebileceğin bir bilinç halidir.
Reikiye inisiye olduğunda o senin hayatının merkezi olur. Yaşam tarzın olur. Çünkü Reikiye adım attığın andan itibaren sen eski sen olmazsın, çakraların açılır, daha duyarlı daha dengeli ve kişisel gelişiminde adım adım ilerleyen biri olursun istesen de istemesen de. :))
Tabiki bunlar çok isteyerek olacak şeyler ve hop diye dün reiki aldım bugün oldum ben demekle olmuyo, bazen yıllarca sürebiliyor senin gelişimine bağlı..
Reikinin prensipleri vardır. bunları hergün yapamassan bile sık sık yapman gerekecek. yani hafta sonları için ayırabileceğin bir iki saatlik bir uğraş değildir. Hergün çalışman gerekir.. hergün meditasyon yapman gerekir. yoksa reikiyi 1 ay uygulayıp diğer yıl vazgeçmen sana bir fayda sağlamayacaktır.
Eğer hafta sonları için yapabileceğin bir uğraş istiyorsan yoga veya meditasyon yapmanı önerebilirim. öncelikle bunlarla başlayabilirsin.
Reiki çok zordur demiyorum hatta başladığın zaman çok seveceksin, ama çalışmalarını atlamaman gerekecektir. Çünkü çalışmak reiki prensipleri içinde olan bişi.
Reiki yi öğrenmek istiyorsan sana severek yardımcı olabilirim. Bu sitede sana yardımcı olabilecek arkadaşlarda vardır.
Yolunun aydınlık olması dileğiyle..
Sevgiler..