29-10-2009, 10:49 AM
|
#11 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 2
19 Mesajinıza toplam 109 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI Evet benzer durumları bende yasıyorum...cok fazla sayıda, bol reklı bir bütünlük oluşturmayan,kısa uyandıgımda saşırdıgım cok sayıda rüya görmey başladım.
örneğin ; rüyamın birnde önümde bir at var ve bende arkasından gidiyorum çeşmeye gidiyoruz atı sulamaya ,sonra başka bir at geliyor uzaktan koşarak burası enteresan her şey o kadar net ki ve renkli karşıdan gelen atın yeleleri kahverengi bedeni sarı ayakbıleklerınden ılk eklemıne kadar lacıvert bildigimiz fenerbahce gibi (bu arada fanatik fenerliyim rüyamda nasıl sevınıyorum boyle bır at gordugum ıcın ) kendi kendime konusuyorum rüyamda sahibini bulmalıyım bu atın ve satın almalıyım diye hoopp başka bir rüya bir bayan elinde bir kağıtla çözemediği bir soru getiriyor soruyu bile hatırlıyorum bırakın soruyu o an ona verdıgım cevabı bıle uynadıgımda tekralaycak duzeyde hatırlıyordum su anda hatırlıyorum paylaşayım ; kagıtta soru su kuantum fiziği nedir? kendi çözümünü yazmıs bende yanlıs oldugunu ve kuantum fiziğini anlatmaya başlıyorum ,atom ,cekirdek,notronlar,protonlar baya normalde ne bılıyorsam aynen anlatıyorum hooop başka bir rüya kacıyorum ıkı kısıden ellerınde tufekler var cocuklugumuzda oturdugumuz mahaledeyiz biri daha var benımle kacan onu yaklıyorlar ben kacmaya devam edıyorum o kadar cok yol gıttım kı bı anda kendımı bulgarıstan sınırında buldum (bulgarıstan oldugunu nasıl anladım bende bılmıyorum ama bır tabele gordum bu il girişlerinde olan tablelardan crypt yazıyor tabeleda ve bulgarsıtandayım hıssıne kapılıyorum)sehre giriyorum yollarda hiç asfalt yok hafıf yagmur yagmıs topraklı cakıllı bır yol,birini görüyorum carsı merkezi gibi bir yerde gitmeyi düşündüğüm bir il var ama o bana neresi diye sordugunda hatırlamıyorum dıyorum ama bır harıta getırsen gosterebılırım dıyorum konustugum kısı balkonda ben yoldayım bır korna calıyor arabanın markası BMC yolda oldugum ıcın kenara cekılmemı ıstıyor kızıyorum ona (kızıyorum az baya bir.... anladınız) hooop......böyle ard arda kısa hıc daha once gormedıgım netlıkte ve uyandıgımda benı sasırtacak sekılde garıp ruyalr gormeye basladım hosuma gıtmıyor da degıl her gun yenı bır seneryonun ıcınde gibiyim..... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |