11-09-2008, 02:25 AM
|
#63 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin
Selamlar;
Telkinlerin rüyaları da etkilediğini yazan arkadaşlar var. Genelde de kabus görenler.
Ben çok rüya görür(d)üm.Genelde de kabus ,sıkıntılı rüyalar.. Mesela;
Bir odadayım, her tarafı beyaz boyalı bir oda. İçi alabildiğine siyah örümcek, tarantula gibi, dolu. Ve ,oda giderek daralıyor.İşin enteresan yanı odanın içinde kapı yok. Ben bir çıkış bulamıyorum.Ama oda daralmaya devam ediyor. En sonunda uyanıyorum kan ter içinde...
Sonra;
Bir apartmanın merdivenlerinden yukarı çıkıyorum. O esnada arkamdan bir sel geliyor.İçinde dev bir timsah.Su yükseldikçe ben merdivenleri koşa koşa çıkıyorum.En sonunda yine kan ter içinde uyanıyorum..
Eğer bir hedefim varsa ulaşmak istediğim, dağ, tepe aşarım, sis bulutunun içinde yürürken ,güneşli bir yer vardır ve ben oraya gitmek için engelleri aşarım falan...
Bir de sık sık yakınlarımın ölümlerini,hele çocuklarım bebekken onları rüyamda ellerimle gömerdim falan. Sabah toprak kokusu ile uyanırdım. Bir kaç gün de gitmezdi o koku burnumdan..Çok kötü rüyalar . Ölümle ilgili rüyalar, o yakınlarımı kaybetme korkusundan kaynaklanıyormuş...
Şimdi bu konu başlığını görünce aklıma geldi, yaa ben telkin dinlediğimden beri rüya görmüyorum.Aslında çok sık rüya görürüm,buna seviniyorum desem yeridir.
Belki de telkinlerden sonra bu korkuları atmışımdır.. |
| |