18-03-2014, 11:26 AM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımı hatırlamaya ve daha uzun süre rüya görmeye başladım. Alıntı: selsa Nickli Üyeden Alıntı
Suçluluk, ego ve kendine güven mp3 lerini 7 gündür dinliyorum. 4. günden itibaren aralıksız rüyalarımın değiştiğini farkettim. Yıllardır çok zor rüyalarımı hatırlar ve gördüğüm rüyaları da çok kısa süre görürdüm. Anlatacağım rüyalar da "senle ben yürüyorduk" yada "-Seni rüyamda gördüm ama neredeydik hatırlamıyorum" gibi kısa olurdu. Son 3 gündür uzun uzun rüya görüyorum ve gündüz saatlerinde de hatırlıyorum. Hatta rüyalarımın birinde 3 aydır konuşmadığım bir arkadaşı gördüm ve sabahında da o aradı, şaşırdım doğrusu.
Bu arada da başımı yastığa değdirdiğim anda uyuyan birisiydim. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra uyumakta zorlanıyorum ve uykum da bölünüyor ve daha çok sağa sola dönmeye başladım, sanki uyumaktan yorulmuş gibi oluyorum ve zorla sabaha kadar kendimi yatakta tutuyorum. Sabah olunca da dinlenememiş bir şekilde kalkıyorum. Yani kısaca uyku düzenim 7 gündür bozuldu.
Birde yeri gelmişken şunu eklemek istiyorum. gece yatarken telkin dinleyeyim dedim. Çok kısık bir şekilde sesi, su şırıltısını zorla duyacak kadar açtım. Farkında olmadan kendimi sanki birisini dinlermiş gibi başımı kaldırdığımı farkettim ve bu durum beni rahatsız etti. Sanki biri sessizce birşeyler söylerde daha iyi duymak için kulak veririz ya, öyle bir durum oldu. Acaba uyurken sesi biraz daha açmalımıyım? | Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Rüyalarda artış ve rüyaların daha netleşmesi daha önce pek çok kişide görülen etkilerden. Suçluluk telkini yüzleşme rüyaları gördürebilir. Telepati yapmış olabilirsiniz. Tamamen tesadüfte olabilir. Yakın zamanda konuştuk bunu. Hiç gelişimle ilgilenmeyen biri telkin dinleyip telepati yapması çok zor geliyor bana ama siz yazdıklarınıza istinaden söylüyorum farkındalık sahibi biriyseniz telkinler sizi bu yönde olumlu etkileyebilir. Gece doğa sesli versiyonlardan dinlemenizi tavsiye ederim. Eğer hala uyku bölünüyorsa gündüz dinlemelisiniz. Uyku periyodunuzu keşfediyor olabilirsiniz belki de gereğinden fazla uyuyorsunuz bu da yorgun uyanmanıza neden oluyor olabilir. Sesi kısık olarak dinlemenizde bir sakınca yok bilinçsizce odaklandığınız durumu bilinç düzeyinde fark etmişsiniz. Bazen ses boşluklarında telkin okuma sesleri duyulabiliyor. Yine de odaklanmadan dinlerseniz daha rahat edersiniz ve zaten odaklanmaya da gerek yok. |
sweeet arkadaşımızın beyanlarına ilaveten, dinlediğiniz telkinlere; zinde uyanma ve koruma kalkanı telkinlerini de ilave ederseniz, daha az sıkıntı yaşar; sabahları daha zinde kalkar ve daha az sıkıntıyla atlatırsınız... sweeet arkadaşımızın yazdığı gibi, doğa sesli telkinleri tercih ediniz.. sevgiler.. |
| |