Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2014, 07:32 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Rüyalarımı hatırlamaya ve daha uzun süre rüya görmeye başladım.

Rüyalarda artış ve rüyaların daha netleşmesi daha önce pek çok kişide görülen etkilerden. Suçluluk telkini yüzleşme rüyaları gördürebilir.

Alıntı:
Hatta rüyalarımın birinde 3 aydır konuşmadığım bir arkadaşı gördüm ve sabahında da o aradı, şaşırdım doğrusu.
Telepati yapmış olabilirsiniz. Tamamen tesadüfte olabilir. Yakın zamanda konuştuk bunu. Hiç gelişimle ilgilenmeyen biri telkin dinleyip telepati yapması çok zor geliyor bana ama siz yazdıklarınıza istinaden söylüyorum farkındalık sahibi biriyseniz telkinler sizi bu yönde olumlu etkileyebilir.

Gece doğa sesli versiyonlardan dinlemenizi tavsiye ederim. Eğer hala uyku bölünüyorsa gündüz dinlemelisiniz. Uyku periyodunuzu keşfediyor olabilirsiniz belki de gereğinden fazla uyuyorsunuz bu da yorgun uyanmanıza neden oluyor olabilir.

Sesi kısık olarak dinlemenizde bir sakınca yok bilinçsizce odaklandığınız durumu bilinç düzeyinde fark etmişsiniz. Bazen ses boşluklarında telkin okuma sesleri duyulabiliyor. Yine de odaklanmadan dinlerseniz daha rahat edersiniz ve zaten odaklanmaya da gerek yok.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla