Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Ünlü doktordan 5 soru 5 cevap

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Ünlü doktordan 5 soru 5 cevap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kozmetik dünyasında birçok ilkin sahibi olan ve tüm dünyada skin care guru olarak kabul edilen Dr. Howard Murad'ın, kendi adını taşıyan dermal kozmetik markası Murad® Türkiye'de... 1. Herkes Dr Murad'in tabletlerinden bahsediyor. Biraz sizden dinleyelim.. 1-Bu tabletler ne işe yarıyor? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Ünlü doktordan 5 soru 5 cevap

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-10-2009, 02:54 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Ünlü doktordan 5 soru 5 cevap

Kozmetik dünyasında birçok ilkin sahibi olan ve tüm dünyada skin care guru olarak kabul edilen Dr. Howard Murad'ın, kendi adını taşıyan dermal kozmetik markası Murad® Türkiye'de...

1. Herkes Dr Murad'in tabletlerinden bahsediyor. Biraz sizden dinleyelim..

1-Bu tabletler ne işe yarıyor?

Benim felsefeme göre yaşlılık belirtileri ya da hastalıklar; problem ne olursa olsun tek bir sonuç ortaya çıkıyor. Ki bu da vücuttaki su kaybı. Hücrelerimiz zamanla çeşitli etkilerden dolayı hasar görür ve su tutabilme yeteneğini kaybeder. Vücudun kaybettiği bu suyu sadece su içerek yerine geri koymak istediğimizde sonuç lavaboyu daha sık ziyaret etmemiz, hatta daha kötüsü hücre aralarında vücutta istenmeyen yerlerde başıboş dolaşan su toplanmaları ödem yapmış ayak bilekleri veya şişkin göz çevresi olacaktır. Hücredeki bu su kaybını engelleyebilmek için vücudumuzdaki suyu kaybetmemizi engelleyecek ve vücudumuza su çekecek yöntemlerin uygulanmasını öneriyorum. Bunu sadece su içmek olarak algılamamak gerekiyor. Yediğimiz besinlerden de vücudumuzun ihtiyaç duyduğu bu yapılandırılmamış suyu ve hücreleri koruma altına alacak antioksidanları ve anti-enflamatuvarları elde edebiliriz. Benim bu amaçla geliştirdiğim kendi besin piramidim var. Buna göre hastalarıma en çok bol bol taze ve ciğ sebze ve meyve tüketmelerini öneriyorum. Ne kadar çok renkli o kadar iyi. Taze sebze ve meyveler yapılandırılmamış suyu temin edebileceğiniz en önemli kaynaklar.

Bunun yanında tahıllı gıdalar ve faydalı yağlardan da almalarını öneriyorum. Mesela omega açısından zengin soğuk su balıkları, hatta fındık, fıstık, ceviz gibi yemişler hücrelerin su tutma kabiliyetini arttırmayı sağlayan önemli besinler arasında. özellikle yüksek kolesterol problemi olmayan hastalarıma yumurta yemelerini öneriyorum. Çünkü yumurta hücre duvarını oluşturan lesitinin en zengin kaynağı. Ancak, günlük koşuşturma içerisinde vücudumuz ve cildimiz için gerekli besinleri yeterince alamayabiliyoruz. Dolayısıyla ben gıda takviyelerimi hücrelerin onarılması ve su tutma kabiliyetini artırması amacına dayanarak geliştirdim. Gıda takviyeleriyle hem vücut sağlığımız hem cilt sağlığımız için gerekli olan tüm besinleri geliştirdiğim gıda takviyelerinde bir araya getirmeyi hedefledim.

Sağlığımız için gerekli besinlerden yeterince aldığımızı garantilemiş oluyoruz. 2.Sabah akşam kullanılan tabletlerin kullanım süreleri ne olmalı?

Geliştiridiğim gıda takviyeleri ilaç olmadıkları için kullanım süreleri ile ilgili herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Fayda görülmeye devam edildiği sürece kullanılabilir. Çünkü günlük olarak aldığımız besinlerin tablet haline getirilmiş şekli olarak düşünebiliriz. Dolayısıyla aslında beslenmeye devam ettiğimiz müddetçe besin takviyesi kullanmaya da devam edebiliriz. 3-Sizin anti-aging ürünlerinizin piyasadakilerden farkı nedir?

Bir çok kişi cildin vücutla olan bağlantısını göz önünde bulundurmadan, cildine sadece kozmetik güzellik sağlayan bir organmış gibi bakıyor. Ancak düşünecek olursak cildimizdeki tüm hücreler kan damarları yoluyla vücudumuzdaki diğer tüm sistemlerle bağlantılı durumda. Bu yüzden de cildimiz aslında içimizin sağlığını dışa yansıtan ve dışarıdaki çevresel tehlikeleri ve tehditleri vücudumuzdan uzak tutmamızı sağlayan koruyucu bir kalkan görevi görüyor. Yani karaciğerinde, kalbinde veya akciğerlerinde hastalıklar yaşayan kişilerin ciltleri bu problemleri dışa yansıtır ve aynı şekilde cildimizi güneşe karşı iyi bir biçimde koruyamadığımızda kanser tehlikesi ile karşı karşıya kalırız ki buda içeriden dışarıya ve dışarıdan içeriye her zaman bir etkileşim halindedir. İşte benim yöntemimle cildi hem dışarıdan hem de içeriden koruma altına alıp onararak KOMPLE bir sağlık ve güzellik kavramı yaratmak. Bunun içinde cildimizi içeriden besleyecek ve onaracak Glukosamin, Lesitin, Amino Asitler gibi bir çok faydalı etken maddeyi kullanıyorum, dışarıdan koruma sağlamak içinse tüm formüllerimde anti-oxidan, anti-enflamatuvar ve nemlendirici elementleri kullanıyorum.

Bir de en az bunlar kadar önem verdiğim bir diğer nokta var ki oda kendimizi nasıl hissettiğimiz. Hastalarıma bu konuda da yardımcı olmak amacı ile her zaman yönelttiğim bir soru var; onlara yarın yapacak hiçbir işleri olmadığında ne yapmak istediklerini soruyorum. Hiçbir sorumluluk, iş veya zorunlulukları olmadığını düşünerek cevap vermelerini istiyorum. Verdikleri cevap her ne yapmak ise (ki çoğu zaman bu kitap okumak, uyumak, alışveriş yapmak gibi istekler) bunu yapmak için kendilerine haftada en az 1 saat ayırmalarını öneriyorum. Sonuç olarak düşündüğümüzde sizin için dünyada ki en önemli kişi kendinizsiniz.

4.özellikle kış aylara girerken hava kirliliği sehir kirliliği, aktif pasif sigara tuketimi gibi cevresel faktorlerden dolayi zarar gormus ciltlere nasil bir oneriniz olabilir

Küresel ısınmanın etkisi, hava şartlarının değişmesiyle beraber hava kirliliği de artış gösteriyor. Düşünün arabanızın ön camını sildikten sonra tekrar tozlanması kaç dakika sürüyor?10?15? Havadaki kirlilik oranının cildinizi ne kadar etkilediğinin en basit göstergesi. Gün boyunca cildimizin maruz kaldığı bu kirliliğin geceleri ciltten arındırılması çok büyük önem taşıyor. Aslında insanların genelde yaptıkları en büyük yanlış geceleri ciltlerini ihmal etmeleri. Sabahları genelde cilt yıkanır, nemlendirilir fakat günün sonunda yorgunluğun getirdiği bir rehavetle bazen makyajın çıkarılması ya da cildin yıkanması ihmal edilebiliyor. Aslında cildin en çok geceleri bakıma ihtiyacı vardır çünkü cilt gece boyunca kendini yenilemeye ve onarmaya çalışır. İşte bu nedenle geceleri detoks etkisi göstererek tüm gün cildinize yapışan kiri uzaklaştıracak ve bu yenileme ve onarma sürecine katkıda bulunacak kremler kullanmanın önemli olduğuna inanıyorum. Bir diğer önemli faktörde insanların kış aylarında güneşin zararlı ışınlarından etkilenmeyeceklerini düşünerek güneş koruma faktörü kullanmamaları. Oysaki güneş koruyucuları sadece güneşin sıcaklığını hissettiğimiz yaz aylarında değil, tüm yıl boyunca kullanmamız gerekiyor. Çünkü güneş ışınlarının yarattığı hasarı DNA'nın onarması 18 saat sürüyor ve düşünün ki sabah 9da ise giden biri (güneşe çok maruz kalmayacağını düşünerek) güneş koruyucusu kullanmıyor. Sabah saatlerinde etkilendiği ışınların hasarı daha onarılmadan, öğle arası veya iş çıkışı kişi kendini tekrar hasara maruz bırakıyor. 5-Türk kadınlarının cildini nasıl buluyorsunuz? Onlara neler önerirsiniz?

Ziyaretim sırasında etrafta gördüğüm tüm Türk kadınlarının çok sağlıklı ciltleri var ve çok fazla makyaj yapma alışkanlıkları da olmadığını fark ettim, bu iyi bir şey. Türkiye'nin ve dolayısıyla Türklerin en önemli avantajı sağlıklı bir Akdeniz mutfağına sahip olmaları bu cilt için çok önemli bir faktör. Aynı zamanda nar, ceviz, bamya gibi sağlıklı besinler yönünden zenginsiniz. Mümkün olduğunca taze sebze ve meyve tüketmeye dikkat etmenizi öneririm. Diğer taraftan küresel ısınma ile birlikte Türkiye daha sıcak olacak bu nedenle güneşin zararlı etkilerinden kendinizi korumanız sadece kadınlar değil, erkekler ve çocuklar dahil çok önem taşıyor.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks