Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Tıp fakültesindeki karşılıksız aşk cinayeti hakim karşısında

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Tıp fakültesindeki karşılıksız aşk cinayeti hakim karşısında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şanlıurfa'da aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle sınıf arkadaşını öldürdüğü iddia edilen tıp fakültesi öğrencisi, ilk kez hakim karşısına çıktı. Harran üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Çağla Arin'i arkadaşlık teklifine karışlık vermediği gerekçesiyle öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı Hüseyin Z., bugün ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Tıp fakültesindeki karşılıksız aşk cinayeti hakim karşısında

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-10-2009, 04:06 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Tıp fakültesindeki karşılıksız aşk cinayeti hakim karşısında

Şanlıurfa'da aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle sınıf arkadaşını öldürdüğü iddia edilen tıp fakültesi öğrencisi, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Harran üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Çağla Arin'i arkadaşlık teklifine karışlık vermediği gerekçesiyle öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı Hüseyin Z., bugün hakim karşısına çıkarıldı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya, öldürülen Çağla Arin'in babası Giyasettin Arin ve avukatı Sidar Tunca'nın yanı sıra sınıf arkadaşları katıldı.

Hüseyin Z., ifadesinde, Onu seviyordum. Onun için her şeyi yaparım. Belki aramızdaki tek taraflı ilişkinin iyiye gidebileceğini düşünerek ısrarcı oldum. Evet yaptığım doğru bir şey değildi ancak sevgimden ne yaptığımı bilmiyordum. Çiçek ve çikolata gönderiyordum. Yaptıklarım tamamen kendisine duyduğum sevgiden ileri geliyordu ve bu hareketlerimle onu inadından vazgeçirebileceğimi düşündüm diye konuştu.

Aynı şahıs tarafından bacağından yaralandığı öne sürülen Seda Tunca ile diğer tanıkların dinlenmesinden sonra, mahkeme heyeti katil zanlısı Hüseyin Z.'nin psikolojik tedavi görmesine karar verirken bir sonraki duruşmayı 10 Haziran tarihine erteledi.

Hüseyin Z., duruşma sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında Gaziantep Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

İddiaya göre katil zanlısı Hüseyin Z., arkadaşlık teklifine karşılık vermeyen sınıf arkadaşı Çağla Arin'i bıçaklayarak öldürdükten sonra, Arin'in ev arkadaşı Seda Tunca'yı da bacağından yaralamıştı.

Çağla Toprağa Erken Düştü

Tıp fakültesi öğrencisinin katil zanlısı yargılanmaya başlandı

Şanlıurfa'da arkadaşlık teklifini kabul etmediği gerekçesiyle Harran üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Çağla Arin'i öldürdüğü iddia edilen sınıf arkadaşı Hüseyin Zengin'in yargılanmasına başlandı.

Şanlıurfa 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada, Gaziantep Cezaevinde tutuklu bulunan sanık Hüseyin Zengin (22), avukatıyla hazır bulundu.

Olayda yaralanan, Harran üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Çağla Arin'in ev arkadaşı Seda Tunca ile tanıklar Nilgün Kula, Güllü Selcen özer ve Sait Yaşar Fener de duruşmaya katıldı.

Kimlik tespitinin ardından savunma yapan sanık Hüseyin Zengin, Çağla Arin'i yaklaşık 2 yıldır sevdiğini ve duygularına karşılık alamadığını belirterek, olay günü yaşananları hatırlayamadığını öne sürdü.

Olay günü sınıf arkadaşlarının evinde kaldığını, sabah fakülteye gitmek üzere çıktığı sırada Çağla'nın evinin önünden geçtiğini belirten Zengin, ''Çağla'yı evin penceresinde gördüm veya öyle zannettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Ancak olayda kullanılan bıçak bana aittir ve eve genellikle geç saatlerde gittiğim için 1 yıldır yanımda taşırım. Olayda yaralanan Seda'yı da tanırım, aynı okuldaydık. Anlatmak istediğim başka da bir şey yoktur'' dedi.

Arin'in ev arkadaşı, müşteki Seda Tunca ise cinayet zanlısının 2 yıldır oturdukları evin karşısındaki otobüs durağına ve parka geldiğini, okulda da sürekli Çağla'yı göz hapsinde tuttuğunu iddia etti.

Olay günü diğer iki ev arkadaşının okula gitmek üzere evden ayrıldığını, onlardan 5 dakika sonra da Çağla'nın çıktığını belirten Tunca, şöyle devam etti:

''O sırada kapının kapanma sesini duydum. Hemen ardından Çağla'nın 'Seda, bıçak' dediğini duydum ve aşağı indim. Bu sırada Hüseyin bir eliyle Çağla'nın boğazını sıkıyor, diğer elindeki bıçakla da vücudunun çeşitli yerlerine vuruyordu. üzerlerine atladım ve birlikte yere düştük.

Kapıyı açarak Çağla'yı dışarı çıkarmak istedim, ancak Hüseyin fark etti ve saçından tuttuğu Çağla'ya bıçakla vurmaya devam etti. Bu sırada bana da bıçakla vurdu, elimden ve bacağımdan yaralandım. Sonra polisler geldi.''

Seda Tunca, Hüseyin Zengin'in olaydan 2 gün önce de okulda karşılaştığı Çağla'ya omuz attığını, bu duruma çok üzülen ev arkadaşının ağladığını kaydetti.

CEP TELEFONU MESAJI

Nilgün Kula ve Güllü Selcen özer de Çağla Arin ile aynı evde kaldıklarını ve sanık Zengin'in 2 yıldır arkadaşlarını rahatsız ettiğine tanık olduklarını belirtti.

Sanığın cep telefonu mesajıyla sürekli arkadaşlık teklif ettiği Çağla'ya çikolata ve çiçek gönderdiğini, evinin çevresinde zaman geçirdiğini ifade eden tanıklar, şöyle konuştular: ''Çağla bu durumdan çok rahatsız olmuştu. Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundu. Bu nedenle iki kez cep telefonunu bile değiştirdi.

Ancak Hüseyin Çağla'ya ulaşamayınca bizim telefonumuza mesaj atıyor ve onu soruyordu. Olaydan 2 ay önce de eve gelmiş ve konuşmak istemiş, ama Çağla kabul etmemiş. Çağla'nın bu durumdan sıkıldığını ve çoğu zaman ağlayarak dersten çıktığını biliyoruz.''

Sanık Hüseyin Zengin ise ''Olaydan 2 ay önce evlerine gitmedim. Mesaj da çekmiyordum. Mesajları geçen yıl yazın göndermiştim'' diye konuştu. Sanık avukatı Mustafa Hartavi ise olayın iki taraf için de acı olduğunu belirterek, müvekkilinin şuurunun tetkiki için inceleme yapılmasını talep etti.

Sanığın üzerine atılı suçun mahiyeti nedeniyle tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Harran üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Hüseyin Zengin, arkadaşlık teklifini kabul etmediği gerekçesiyle sınıf arkadaşı Çağla Arin'i 28 Mart 2008 tarihinde evinde bıçaklayarak öldürmüş, araya girmek isteyen ev arkadaşı Seda Tunca'yı da yaralamıştı.

Star

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks