18-10-2009, 06:01 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Rize eğitim hastanesi istiyor Rize Devlet Hastanesi Başhekim'i Prof. Dr. Arif Yılmaz hastanenin genel sağlık hizmetlerinigazetemize değerlendirdi.
Rize'de malumunuz iki devlet hastanesi var. Biz tek başımıza yılda yaklaşık 600 bin hastaya poliklinik hizmeti vermekteyiz diyerek sözlerine başlayan Yılmaz, Bunun 120 bini acil poliklinikten hizmet vermektedir. Burada acil servis hizmetlerinin başlı başına bir hastaneymiş gibi düşünülmesini gerektiriyor. Yıllık 15 bin dolayında yatan hastamız var. Yıllık 15 bin hastayı da yeni merkeze sevk ediyoruz. Bizim buraya gelişimizin esas amacı bu hastaneden yörenin tüm sağlık hizmetlerini önemli ölçüde karşılayarak sevkleri engellemektir. Bununda tek yolu var. Eğitim hastanesinin yapılmasıdır. Ama aradan iki yıl bir süre geçti. İki yıldır hastanemiz aynı statüde çalışmaktadır dedi.
YAPILMASI RİSKLİ OLABİLECEK ŞEYLERİ RİSK ALARAK YAPTIK
Bu anlamda bildiğiniz gibi bünyesinde Tıp Fakültesi de bulunan Rize üniversitesi de kurulduğunu hatırlatarak, Türkiye'deki bazı dengeler nedeniyle rektör ataması önemli ölçüde gecikti. Rektör atandıktan sonra bir gün bile kaybetmememiz lazımdı ki, üç dört ay gibi bir önemli gecikme oldu. Geçen süreyi değerlendirme adı altında bazı projelerimiz var. Yapılması riskli denilen bazı şeyleri riski göze alarak yaptık. Dört ay önce faaliyete geçirdiğimiz Anjiyo Grafite bu gün 600 hastaya anjiyo yaptık. Burada zaman zaman aşırı strese giriyorsunuz. Nitekim 32. vakamızda hastamızı kaybettik. Sonra 570-580 hastamızı ameliyat yaptık. Allaha şükür hiç bir kaybımız olmadı. ölüm riskini sırtımıza alarak ameliyata giriyoruz. Ama burası bir eğitim hastanesi olmayacaksa bu risklere niye girdik diyerek sözlerini sürdürdü.
TIP FAKüLTESİNİN öĞRETİM KADROSU HAZIRLANMALI
Bu arada siyasilere teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz Lütfü Bey Ali Bayram Bey birlikte son iki ayda 12 hekim gönderilmesinin önemini vurgulan Yılmaz, Ama bu hastaneyi bu konumda tutmak Rize'ye zarar verir. Çünkü beklenti çok fazla tüm ambulanslar bize çalışıyor. Rize'ye üniversiteden maksat beklenti Tıp fakültesiydi. Dolayısıyla rektör deyince bu beklenti doğrultusunda biraz daha gayretli olması lazım. Tıp Fakültesi öğretim Görevlilerinin bir an önce oluşturulması lazım. Şuan 32 tane açık kalp ameliyatı yapıldı. Dolayısıyla risk almamak için vakaları ara verdik.
Yeni Şafak Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |