Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sektörün aldığı fark ücretlerine değinerek, Bu kadar emekten sonra bu muayenehanelerin yerini özel sektör kuruluşlarının almasına müsaade etmeyeceğiz dedi Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sağlık kuruluşu, tıp veya dal merkezinin vatandaşlarımızdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-10-2009, 08:55 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sektörün aldığı fark ücretlerine değinerek, Bu kadar emekten sonra bu muayenehanelerin yerini özel sektör kuruluşlarının almasına müsaade etmeyeceğiz dedi





Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sağlık kuruluşu, tıp veya dal merkezinin vatandaşlarımızdan fark alarak, bu farkın önemli bir bölümünü hekim ya da uzman arkadaşları astronomik ücretler ödemek vaadiyle transfer ederek sürdürmeye çalıştıkları bugünkü uygulamalara kesinlikle bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir dedi.



Akdağ, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Tanı ve Tedavi Merkezi (ENDOOTEM) ve Nükleer Tıp Tanı ve Tedavi Merkezi ile 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Balgat'taki ek binasının açılış törenlerine katıldı.



Akdağ, ENDOOTEM ve Nükleer Tıp Tanı ve Tedavi Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, yıllar önce endokrinolojinin uzmanlık alanına giren hastaların gerekli hizmeti almaktan mahrum olduklarını belirtti. Artık hangi sosyal güvenlik kurumuna bağlı olursa olsun her hastanın sevk almadan böyle merkezlerden hizmet alabildiğini kaydeden Akdağ, bu tür gelişmelerden Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın hazırlayıcıları ve uygulayıcıları olarak mutluluk duyduklarını ifade etti.



Bundan sonraki süreçte daha iyi gelişmelere tanık olunacağını belirten Akdağ, Aslında bu merkezin hizmet vermeye başlaması, Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın öngördüğü zihniyet değişiminin ürünüdür. Programın başarısının temelinde bu yatıyor. İlk önce sağlık hizmetlerinin nasıl verilmesi gerektiği konusundaki zihniyeti değiştirmeye yöneldik dedi.



Türkiye'de bir vatandaşın yıllık sağlık kurumuna başvuru sayısını 3'ten 5'e çıkardıklarını, ancak bunun Avrupa ülkelerinde 8-8.5 civarında olduğunu anlatan Akdağ, Demek ki, Türkiye'de de bunu 5,6 veya 7'ye çıkarmamız gerekiyor. Bunun için de kaynaklarımızı seferber edip insan kaynaklarımızı geliştireceğiz, yeni binalar hizmete açacağız diye konuştu.



Hekim havuzundaki kaynak yetersiz

ülkedeki sağlık personeli sayısının yetersizliğine de değinen Akdağ, 250 civarında endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı bulunduğunu, bin uzman daha yetiştirilse bile ihtiyacın karşılanamayacağını belirtti. Akdağ, Yani hekim havuzumuzdaki kaynak yetersiz. Bu konudaki tartışmaları başka yöne götürmek isteyenler ülkenin geleceğine büyük haksızlık yapıyor dedi. Akdağ, gelecek yıllarda hekim sayısının artması hususunda üzerine görev düşen herkesin, özellikle de YöK'ün mutlaka bu sorumluluğunu yerine getirmesi gereğine işaret etti.



özel hastanelerin aldığı farklar

Akdağ, konuşmasında özel hastanelerin vatandaşlardan aldığı farklara da değindi. Vatandaşların özel hastanelerden hizmet almasının yolunu kendilerinin açtığını hatırlatan Akdağ, tıp ve dal merkezlerinin yetkililerinin Sosyal Güvenlik Kurumunun kendilerinden de hizmet alması için yaptıkları girişimler sonucu bu uygulamayı da getirdiklerini anlattı. Bu girişimler sırasında söz konusu yetkililerin, vatandaşlardan fark ücreti almadan hizmet sözü verdiklerini belirten Akdağ, şunları söyledi:

Ama gelin görün ki, bunların önemli bir bölümü fark ücreti almaya başladılar. Burada çok açıkça ifade ediyorum: Böyle bir uygulamanın devamını hükümet olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Sayın Başbakan ile de bu konuyu görüştük. Vatandaşlar gidip ceplerinden para ödesin diye bu yolu açmadık. Bu sektörde hizmet veren meslektaşlarımız bunu çok iyi bilmeliler. özel sağlık kuruluşu, tıp veya dal merkezinin vatandaşlarımızdan fark alarak, bu farkın önemli bir bölümünü hekim ya da uzman arkadaşları astronomik ücretler ödemek vaadiyle onları transfer ederek sürdürmeye çalıştıkları bugünkü uygulamalara kesinlikle bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir.



Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın ana amacının, vatandaşların sağlık hizmetine kolay ve eşit bir biçimde ulaşması ve bunları devletin sigortasının verdiği imkanlar çerçevesinde alması olduğuna dikkati çeken Akdağ, Cebinden para çıkarıp özel sağlık kuruluşlarına kolayca verecek insan sayısı parmakla gösterilecek kadar azdır diye konuştu.



Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak

Bakan Akdağ, şunları söyledi:

Göreve geldiğimizde, kamuda çalışan uzman hekimlerimizin sadece yüzde 11'i tam gün çalışıyordu, geride kalanların ise muayenehaneleri vardı. Bu muayenehanelere gitmeden de, önemli bir hastalığınız ve ameliyatınız için hizmet almanız neredeyse mümkün değildi. Ancak uyguladığımız yeni ücretlendirme ve performansa dayalı oluşturulan yeni politikayla, kamuda çalışan uzman hekimlerimizin yüzde 64'ü özel muayenehanesini gönüllü kapatmış durumdadır. Geride kalanlar için de, tam gün yasasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.



Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan da Türkiye'de bir ilk olan merkezde şimdilik 200-300 hastaya hizmet verdiklerini ama bu sayısının daha da artmasının beklendiğini belirterek, başvuran hastaların tüm işlemlerinin aynı gün içinde bittiğini söyledi. Akdağ, açılışın ardından merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı.



Ağız ve diş sağlığı hizmetleri

Sağlık Bakanı Akdağ, daha sonra 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Balgat'taki ek hizmet binasının da açılışını yaptı.



Akdağ, burada yaptığı konuşmada ise, 38 ünite ile hizmet verecek Kurumda hastaların tedavi yaptıracakları diş hekimlerini seçebileceklerini söyledi.

Dolgu ve kanal tedavisi sayısının kendi dönemlerinde 8 katına çıktığını kaydeden Akdağ, bu alanda daha birçok yeni hizmet vereceklerini bildirdi.

Akdağ, burada da birimleri gezerek sağlık personeli ve hastalardan bilgi aldı.



özel sektörle de çalışıyoruz

Akdağ, özel sağlık kurumlarının hastalardan aldığı farkla ilgili bir soru üzerine de tıp ve dal merkezlerinin kamunun kendilerinden hizmet alması yönünde talepleri olduğunu, Haziran ayından itibaren de buralardan hizmet alınmaya başlandığını yineledi.



Ancak hastalardan fark alınmayacağının söylenmesine rağmen, bazı özel sağlık kurumlarının fark ücreti aldıklarını ifade eden Akdağ, buna paralel olarak bazı hekimlerin de astronomik ücretlerle buralarda istihdam edildiğini belirtti.



Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

Dolayısıyla sayın Başbakanımızın bize talimatı var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ile birlikte bu konuyu çalışıyoruz. önümüzdeki süreç içinde özel hastaneler, dal merkezleri, tıp merkezleri de belli bir sistem içinde yine onların maliyetlerini hoş görecek, maliyetlerini de dikkate alacak bir sosyal güvenlik yaklaşımı anlayışıyla bu hizmeti sunmaya başlayacaklar. Yani vatandaşlardan fark alarak, bu farklardan oluşturulan finansmanla da kamuda çalışan doktorları özel sektöre transfer edecek yüksek meblağlar ödeyerek bu sistemin yürütülmesine razı değiliz.



Konuyu özel sektör ile de çalıştıklarını kaydeden Akdağ, Tarih nedir? sorusu üzerine ise Sosyal güvenlik ile ilgili bir yasa var biliyorsunuz zaten. Taslağı çalışılırken de bunları tartıştık. 2008 içinde bu uygulamalarımıza söylediğim doğrultuda devam etmiş olacağız dedi.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Muayenehanelerin yerini özel sektör alamayacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sektörün aldığı fark ücretlerine değinerek, Bu kadar emekten sonra bu muayenehanelerin yerini özel sektör kuruluşlarının almasına müsaade etmeyeceğiz dedi Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, özel sağlık kuruluşu, tıp veya dal merkezinin vatandaşlarımızdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.