Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gerekli alt yapı ve donanıma sahip sağlık kurum ve kuruluşlarında temel hasta haklarından olan hekim seçme ve değiştirme uygulaması yaygınlaştırılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 2004 yılında yayımlanan Hekim Seçme Yönergesi, Sağlık Bakanlığına bağlı birinci basamak sağlık kuruluşlarıyla ilçe hastaneleri, genel hastaneler, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-10-2009, 11:00 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek

Gerekli alt yapı ve donanıma sahip sağlık kurum ve kuruluşlarında temel hasta haklarından olan hekim seçme ve değiştirme uygulaması yaygınlaştırılıyor.



Sağlık Bakanlığı tarafından 2004 yılında yayımlanan Hekim Seçme Yönergesi, Sağlık Bakanlığına bağlı birinci basamak sağlık kuruluşlarıyla ilçe hastaneleri, genel hastaneler, özel dal hastaneleri, eğitim ve araştırma hastaneleri ve ağız ve diş sağlığı merkezlerini kapsıyor.



Yönerge, ''hastaların sağlık hizmeti aldığı hekimi serbestçe seçmesi, değiştirmesi, sağlık kurumlarındaki hekimlerin buna uygun poliklinik hizmeti vermesine yönelik tedbirlerin alınması ve bu amaçla gerekli hizmet, fizik ve personel altyapısının oluşturulmasını'' amaçlıyor.



UYGULAMA NASIL OLACAK?



Bir sağlık kuruluşunun hekim seçme uygulamasına geçebilmesi için öncelikle yönergedeki denetim formuna uygun olarak bazı şartları yerine getirmesi gerekecek.



Bunun için de kurumda öncelikle hastanın hekimini seçtiği, kurumun işleyişi hakkında bilgi aldığı ve muayene sırasının verildiği poliklinik sekreterliği kurulacak. Hastaya ilişkin bürokratik işlemlerin kolaylaştırılması amacıyla hasta kayıt, kabul ve poliklinik sekreterlik hizmetleri birleştirilmiş olarak aynı sekretaryadan yürütülebilecek.



Poliklinik sekreterliği birimleri, hastaların rahatça ulaşabileceği ve görebileceği şekilde poliklinik odalarına yakın yerlerde ve hastaların oturtularak işlemlerinin yapıldığı birimler şeklinde düzenlenecek.



Hastaların sıra takibini kolaylıkla yürütebilmeleri için uygun elektronik sistem kurularak, hasta ve yakınlarına yardımcı olmak ve yönlendirmek için refakat görevlisi görevlendirilebilecek.



Poliklinik sekreterliğinde çalışanlar hasta ve yakınlarını nezaket kuralları içerisinde bilgilendirip ve yönlendirecek.



Buralara aynı zamanda hekimlerin günlük ve aylık çalışma tabloları asılacak.



Ayrıca varsa kurumun resmi internet sayfasına hekimlerin ad-soyadları, unvanları, uzmanlık alanları ve yan dal ihtisası bilgileri konulacak. Burada hekimlerin isteği halinde öz geçmişleri ve fotoğrafları da yer alabilecek.



Bunları yerine getiren kurum, logoyu kullanabilmek için ilgili il sağlık müdürlüğüne başvuracak. Müdürlük, hasta hakları il koordinatörü aracılığıyla şartların yerine getirilip getirilmediğini denetleyecek.



Bu denetim sırasında poliklinik sekreterliği kurulup kurulmadığı, hastaya hangi hekime muayene olmak istediğinin sorulup sorulmadığı, klinik uzman hekim sayısı kadar poliklinik odası açılıp açılmadığı, bunların hasta muayenesine uygun olup olmadığı, muayene esnasında hasta mahremiyetinin sağlanıp sağlanmadığı gibi kriterler dikkate alınacak.



Denetim formundaki şartları yerine getiren kurumda hekim seçme uygulaması başlatılacak. Hekim seçme uygulamasına geçen kurumlar bunu duyurmak için ''Hekim Seçme Logosu'' kullanacak.



Kamudaki hekimlerin tam gün çalışmasına ilişkin yasal düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından, sağlık kurumları ''Tam Gün'' logosu kullanmaya başlayacak.



HEKİM YöNLENDİRMESİ YAPILAMAYACAK

Kurum çalışanları, hastaları herhangi bir hekime kesinlikle yönlendiremeyecek, poliklinik sekreterliğinde herhangi bir hekime ait kartvizit ve yönlendirmeye yarayacak diğer dokümanlar bulundurulamayacak, fiziki sorunlar gerekçe gösterilerek hekimlere poliklinik odası açılması geciktirilemeyecek.



Bu yasak ve yönerge hükümlerine aykırı hareket eden personel hakkında genel hükümlere göre idari ve disiplin işlemi uygulanacak.



Uygulamayla ilgili denetimler sürekli olacak. Hasta hakları il koordinatörü tarafından yılda en az iki kez olmak üzere rutin denetimler yapılacak.



Denetimler sonucunda, tespit edilen eksikliklerin tamamlanması, gerekli değişiklik ve düzenlemelerin yapılması için bir ay süre verilecek. Yerine getirilmeyen hususlar için gereği yapılmak üzere Bakanlığa bilgi verilecek.



Acil servisler ve acil durumlar hekim seçme uygulaması kapsamı dışında kalacak.



BEKLEME SüRELERİ AZALACAK



Uygulamayla getirilen yenilikler ise şöyle:

''Temel hasta haklarından olan, hastanın kendisine sağlık hizmeti verecek hekimi seçme ve değiştirme hakkının kullanılabilmesini sağlamak amacıyla, kurumlarda hastanın hekim seçmesine imkan tanınacak,



Her hekime bir poliklinik odası sağlanarak, poliklinik yapılan oda sayılarının artırılması suretiyle belirli saatlerde yaşanan yığılmalar önlenecek ve hasta bekleme süreleri azaltılacak,



Hastaların sağlık hizmet sunumunda en iyi işbirliği yapabileceği ve iletişim kurabileceği hekimi seçmesi sağlanacak,



Hastalar sağlık kurumuna her gelişinde, istediği takdirde aynı hekime muayene olabilecek,

Hasta, isteği doğrultusunda sağlık kurumuna ilk kabulünden itibaren aynı hekimin kontrolü altında olabilecek,



Hastanın yataklı tedavi kurumundaki tedavisinin herhangi bir aşamasında hekimini değiştirme hakkı olacak,



Sağlık hizmeti sunumunda, sağlık kurumlarındaki hekim seçme uygulamaları standartlaştırılarak uygulamada birlik sağlanacak,



Hekim seçme ve değiştirme hakkı kapsamında hastaya talebi halinde kendisine sağlık hizmeti veren hekimlerin kimlikleri, görev ve unvanları hakkında bilgi verilecek,



Yapılacak tüm düzenlemelerde hasta yararı gözetilip, hastalar gerekli danışmanlık hizmetleri verilerek bilgilendirilecek ve personel-hasta iletişimi kolaylaştırılacak.''



HEM HASTANELER HEM DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİ



Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hemşirelik Hizmetleri ve Hasta Hakları Daire Başkanı Fehime Zülfikar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hekim seçme uygulamasına, hastanelerin yanı sıra ağız ve diş sağlığı merkezlerinde de geçilebileceğini bildirdi.



Zülfikar, yönergeyle belirlenen kriterleri taşıyan sağlık kurumlarının bu uygulamadan yararlanmak için ilgili birimlere başvurmaları gerektiğini söyledi.ANKARA (A.A)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Hastane çalışanları, hastaları herhangi bir hekime yönlendiremeyecek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gerekli alt yapı ve donanıma sahip sağlık kurum ve kuruluşlarında temel hasta haklarından olan hekim seçme ve değiştirme uygulaması yaygınlaştırılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 2004 yılında yayımlanan Hekim Seçme Yönergesi, Sağlık Bakanlığına bağlı birinci basamak sağlık kuruluşlarıyla ilçe hastaneleri, genel hastaneler, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.