Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aynalar ile barışık olmak. Zaman geçtikçe zorlaşan bir durum. Gençken hiç önemsemediğimiz birçok sağlık konusu, yaşlar ilerledikçe bir bir karşımızda çıktıkça insan zamanın nasılda geçtiğini o zaman anlıyor. Kırışıklıklar da öyle. Oysa ne güzeldi 20 li yaşlarda dipdiri ve parlak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 07:20 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR

Aynalar ile barışık olmak. Zaman geçtikçe zorlaşan bir durum. Gençken hiç önemsemediğimiz birçok sağlık konusu, yaşlar ilerledikçe bir bir karşımızda çıktıkça insan zamanın nasılda geçtiğini o zaman anlıyor. Kırışıklıklar da öyle. Oysa ne güzeldi 20 li yaşlarda dipdiri ve parlak bir cilt, gergin, sağlıklı ve alımlı idi. Ne oldu da böyle ihanet edercesine kırışıyor cildimiz ve rengi solup, sarkmaya başlıyor?

20'li yaşlarda kadar cildimizi gergin, sağlıklı, pırıl pırıl yapan en önemli faktörlerden biri büyüme hormonu. Büyüme hormonu 20'li yaşların ortasından itibaren azalmaya başlıyor ve aslında yaşlılıkta o zamandan itibaren başlamış bulunuyor. Kendimize özen göstermemek, dış faktörler, güneş, sigara, çevre kirliliği, stres, yaşam biçimi falan derken birde bakıyoruz kırışmaya başlamışız. Ama bunu ortalama 30 lu yaşların ortasında hissetmeye başlıyoruz.. Aynada ince ince kırışıklıklar, gülünce veya üzülünce ortaya çıkan çizgilenmeler. Oysa bu kötü gidiş 20'li yaşlarda başlayıp, şimdi göze batar hale geldi. Zaman akıp giderken, beraberinde cildimizden de birtakım şeyleri alıp götürüyor.

Anti-Aging kelime anlamı olarak "yaşlılığa karşı" demektir. Anti-Aging terimini tıbbi olarak, aktif tedbir alma veya koruyucu tıp olarak nitelendirebiliriz. Anti-Aging yaşlanmayı mümkün olduğu kadar yavaşlatmak ve vücudun bir bütün olarak orantılı ve sağlıklı yaşlanmasını sağlamak amacıyla uygulanır. Cilt dokusunu ve bağlayıcı hücreleri yenilemek, hormonal dengesizlikleri erkek ve kadında ayrı ayrı ele alarak dengelemek, cinsel gücü ve sağlığı arttırmak, yaşlanma sonucu oluşabilecek hastalıklara karşı erken tanı ve önlem almak Anti-Aging `in temel amacıdır.Yaşlanma aşamaları günümüzde ölçülebilmekte ve değiştirilebilmektedir. Yaşlanmanın pek çok sebebi vardır, ama en önemli 3 faktörü büyük ölçüde kontrol edebiliriz: Serbest radikaller, hormonların azalması ve sağlıksız yaşam. Siz de bu faktörlere savaş açarak, uzun yıllar gençliğinizi koruyabilirsiniz.

Kırışıklıklar, zamana, güneşe ve yaşam biçimimize bağlı olarak karşımıza çıkan, bizi en çok etkileyen sorunlardandır. Önceleri erken dönem kırışıklıklar halinde başlayan minik çizgiler zaman içinde sabit ve uzaktan bile seçilir hale gelir ki, işte bu en fazla rahatsız olduğumuz dönemdir.Bu en fazla rahatsız olduğumuz dönem aslında, bazı işlemler için geç kaldığımız dönemdir de. Daha ucuza ve daha ağrısız, daha kolay ve daha sağlıklı bir şekilde önleme fırsatımız varken, uzaktan seçilebilir kırışıklık dönemine geldiğimizde yapılabilecekler azalmış, yapılabilecekler ise ağrılı, pahalı, daha fazla riskli medikal işlemler haline gelmiş demektir.

Kendinize olan güveniniz, cildinizi nasıl gördüğünüz ya da nasıl hissettiğiniz ile yakından bağlantılıdır. Güneşin zararlı etkilerinin oluşturduğu cilt bozuklukları, sivilce izleri ve yaşlanma, sigara, az su içilmesi cildinizin götüntüsünü etkileyen önemli faktörlerdir.

Günümüzde bu şikayetlerin giderilmesinde en sık kullanılan yöntemlerden biri kimyasal peeling yöntemidir. Kimyasal Peeling genellikle kimyasal özellikte tahrip edici bir madde kullanılarak derinin katlarının planlı bir şekilde soyulmasıdır.

Pekçok deri problemi, ölü hücrelerin cildi kalın ve cansız hale getirmesiyle ilişkilidir veya direkt olarak bu sebepten kaynaklanmaktadır.Yüksek tahrip özelliğindeki peelingler uygulama sırası ve sonrasında bazı yan etkilere meydan vermesinden sonra bu gün artık, daha kontrollü peelingler kullanılmaktadır.Soyma özelliği kontrol altına alınmış, anti-aging içerikli peelingler mevcuttur ki, bu özel bir peeling olup, kırışıklıkların giderilmesinde oldukça yüz güldürücü sonuçlar yaratmaktadır.

Doktorlar, kozmetik ve tedavi amaçlı deriyi soymaya başlamadan çok önce, eski Mısırlılar ve Türkler hayvan yağları ile, Avrupalılar ise Macar Çingenelerinin formüllerini kullanmışlardır. Babil ve Hintlilerin kulladığı rezorsinli içerikler bugün Avrupalı doktorların uyguladıkları Peeling formüllerine esin kaynağı olmuştur. Ama bu gün gelinen noktada, sadece cildi soymak yeterli görülmemekte, zaman içinde şu veya bu sebebe bağlı olarak kaybettiğimiz, cildimizin sağlığını, gençliğini veren peptit, mineral, vitaminlerin de uygulama ile birlikte cilde yedirilmesi sağlanmakta, böylelikle sonuçlar çok daha belirgin, daha kalıcı ve daha az riskli olmaktadır.

MCC de uygulanan Anti- aging Peeling işlemi ile, bu gereksiz hücrelerin kaldırılarak, alttaki taze ve hasarsız – genç cildin açığa çıkartılması; böylelikle alttaki taze cildin yapılanması ve inşası sağlanır. Yeni cildin aktive edilmesi ile sağlıklı, gergin ve dolgun bir görünüm kazanılır.



Bu süreçten sonra cildin düzenli ve uzun süreli olarak, güneşten korunması, stressten uzak kalınması, sigara içilmemesi, fazlaca su tüketilmesi ve doktorunuza danışarak edindiğiniz doğru anti-aging içerikli bakım kremlerinin uzun süre kullanılması sizi, çok uzun süre aynalarla barışık kılacaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri ERKEN DÖNEM KIRIŞIKLIKLAR VE ANTİ-AGİNG UYGULAMALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aynalar ile barışık olmak. Zaman geçtikçe zorlaşan bir durum. Gençken hiç önemsemediğimiz birçok sağlık konusu, yaşlar ilerledikçe bir bir karşımızda çıktıkça insan zamanın nasılda geçtiğini o zaman anlıyor. Kırışıklıklar da öyle. Oysa ne güzeldi 20 li yaşlarda dipdiri ve parlak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.