21-10-2009, 07:45 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Doktorun hukuk savaşı Kaza esnasında otomobili çalınan doktor, otomobilinin içinde giden telefonunun hattının sahte belgelerle satılması üzerine hem operatöre hem de dolandırıcıları hukuk savaşı başlattı.
Sedef ŞENKAL DEMİR/ GAZETEPORT
İSTANBUL / Film gibi başlayan olay, bir doktorun bütün hastalarının yıllarca bildiği cep telefonu numarasının, cep telefonunun ve kimliklerinin içinde bulunduğu aracının çalınmasıyla başladı. Doktor Haluk Tamgaç, 26 Haziran 2007 günü iş gereği şirket tarafından kendisine tahsis edilen otomobil ile Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde seyir ederken bir araç otomobile çarpması üzerine kontrolünü kaybederek yol kenarındaki kaldırıma çıktı. Kaza sonucu aracından inen Tamgaç, kazaya neden olan ve kendi aracına çarpan kamyonetin yanına gitti. Kamyonet sürücüsü ile kaza hakkında konuşurken otomobilinin bir anda hareket ettiğini gördü. Peşine düştü ancak aracını çalanların izini kaybetti. Yıldırım Polis Merkezi'ne ifade veren Haluk Tamgaç, Otomobilin içersinde ceketi, cüzdan, kredi kartları, ehliyet, 2000 dolar kadar parası ile cep telefonunu bulunduğunu söyleyerek aracını çalan kişi yada kişilerden şikayetçi oldu.
ÇALINTI TELEFON NUMARASI üÇ KEZ SATILMIŞ Doktor Tamgaç için çalınanlar içinde belki de en önemlisi telefonuydu. Çünkü hastaları yıllardan bu telefonu arıyordu ve hattı onun için çok önemliydi. Bu nedenle doktor Tamgaç araçla ilgili işlemlerini hallettikten hemen sonra hattının peşine düştü. Hattının bağlı olduğu operatöre başvuran Tamgaç hattının çalındığını ve kendisine geri verilmesini istedi. Ancak aldığı yanıtla şok oldu. Hattı sahte kimliklerle düzenlenmiş vekaletnameyle satılmıştı. Doktor hattını geri almaya uğraştığı bir aylık süre içinde aynı hat tam üç kez el değiştirdi. Elinde çalıntı kaydı olduğu halde hattının geri alabilmek için hattının bağlı olduğu operatöre başvuran Doktor Haluk Tamgaç aldığı yanıtla kahroldu. Çünkü sahte kimlikle bile olsa hattı üç kez el değiştirdiği için operatör yetkilileri bu hattı ona geri vermiyorlardı. Bunun üzerine doktor Tamgaç hem elinde çalıntı belgesi olmasına rağmen hattını kendisine vermediğini iddia ettiği operatör, hem de adına sahte vekaletname düzenleyenler hakkında haberleşme özgürlüğünü kısıtladıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
1 YILDAN BERİ CEP TELEFON NUMARASINI ALAMIYOR
Halen aracı ve içersindeki eşyaları bulunamayan Haluk Tamgaç bir yıldan beri aracının içersinde olan özel cep telefonu hattını alamıyor. İlgili cep telefonu operatöründen hattını geri almak için bir yıl uğraşan Tamgaç, sonunda çareyi savcılığa başvurmakta buldu. Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı.
Şikayet dilekçesinde, İlgili telefon hattım için defalarca abone merkezine başvurada bulundum ama daha önceden kullandığım numaramı bana vermediler. Daha sonra öğrendim ki bu hattım kaza sonrası benim haberim olmadan benden habersiz birilerinin eline geçerek adıma sahte vekaletname düzenlenerek başkalarına devredilmiş. Ben bu konuyu ilgili telefon operatörü merkezine ilettim. Hatta bu operatör bana bu hattımın başkaları tarafından kullanıldığını bana başka bir hat vererek, faturalarda da düşük gösterileceğini belirten tekliflerde bulundular. Burada doktor olmam nedeniyle hastalarımla yapmış olduğum işlerim sekteye uğramıştır ve haberleşme hürriyetim kısıtlanmıştır. Operatörle imzaladığım sözleşme neticesi telefon hattımın bir ay içersinde 3 kez sahte vekaletnema ile devir işlemler yapmasından dolayı geri alamayacağımı ifade ettiler. Ancak sahte işlemlerle telefon hattım başkalarına satılmıştır. Bu savcılığın soruşturma evraklarında da mevcuttur. Cep telefonumu hattımın geri verilmesini istiyorum dedi. Savcılık da soruşturma safhasında Haluk Tamgaç'a ait bilgiler ve başkalarına ait fotoğraflarla sahte belgeler kullanılarak hattın bir ayda 3 kişiye satıldığını tespit etti. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |