Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KADININ DRAMI

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KADININ DRAMI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyin ölümü gerçekleşen ve hamile olduğu için yaşatılan Yıldız Alçı`nın eşi, "Bebeğe bakacak durumum yok. Bu yüzden bebeğin doğmasını istemiyorum" dedi. Hastanede çaresizlik içinde yardım bekleyen Erdinç Ceyhan, "Hastane masrafları günlük bin YTL tutuyor. Eğer imam nikahlı olmasaydık belki de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KADININ DRAMI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 09:01 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KADININ DRAMI

Beyin ölümü gerçekleşen ve hamile olduğu için yaşatılan Yıldız Alçı`nın eşi, "Bebeğe bakacak durumum yok. Bu yüzden bebeğin doğmasını istemiyorum" dedi. Hastanede çaresizlik içinde yardım bekleyen Erdinç Ceyhan, "Hastane masrafları günlük bin YTL tutuyor. Eğer imam nikahlı olmasaydık belki de hastanede de bu kadar sorunda çıkmazdı" diye konuştu.

İki çocuk annesi ve 6 aylık hamile olan 26 yaşındaki Yıldız Alçı`nın fenalaşarak kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi`nde menenjit olduğu ortaya çıktı. Tedaviye alınan Alçı`nın yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlar, anne karnında 24 haftalık olan bebeğin alınabilmesi için, bir aya ihtiyaç olduğunu, bu süre içerisinde Yıldız Alçı`yı makineye bağlı yaşatmaya çalışacaklarını söyledi. Gecekonduda iki kızı ve eşiyle güç kanaat geçinen ve eşi imam nikahlı olduğu için kendi sosyal güvencesinden faydalanamayan Erdinç Ceyhan ise çaresizlik içerisinde hastane bahçesinde bekliyor.

Hastanede hergün eşinin başından ayrılmadan bekleyen Ceyhan, eşinin hastalığından hiç şüphelenmediklerini ve aniden rahatsızlandığını söyledi. Eşinin "başım ağrıyor " demesi üzerine hastaneye getirdiklerini kaydeden Ceyhan, "Beyninde menenjit olduğunu söylediler. Daha sonra yoğun bakıma aldık. Yoğun bakımda iki üç gün durdu. Daha sonra beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler. 5 aylık hamile olduğu için bekletmemiz lazım. Bebeğin dünyaya gelebilmesi için 40 45 gün bekletmemiz gerektiğini söylediler" şeklinde konuştu.

Erdinç Ceyhan bebeğe bakacak durumu olmadığı için doğmasını istemediğini dile getirerek, hastane masraflarını karşılayacak gücünün dahi olmadığını söyledi. Resmi nikahlarının olmadığını belirten Ceyhan, " Doktorlar ben çocuktan vazgeçsem, sen vazgeçsen devlet vazgeçmez elimizden geleni yapacağız diyorlar. Çocuğu nasıl sahipleneceğim bilemiyorum. 2 kızım daha var ve bakacak kimsem yok. Ben şu anda işçi olarak asgari ücretle bir markette çalışıyorum" dedi.

"Eşiniz rahatsızlanmasaydı ve normal olarak çocuğunuz doğsaydı. Ne yapacaktınız" sorusuna ise Ceyhan, "En azından birbirimize destek olup bir şeyler yapardık. Çocuğa annelik yapamam ki. Diğer çocuklarım da sürekli annelerini soruyorlar. Ben de hastadır diyorum. Çocuğun böyle vakalarda yaşama durumu 12-13 gündür diyorlar. 40 gün yaşaması mucize olur bekleyeceğiz diyorlar. Hastane masrafı olan günlük 1 milyarı benim karşılayacak gücüm yok diyorum. Doktorlar ise yardımcı olacağız diyorlar" diye konuştu.

Ceyhan, "Çocuk sağlıklı bir şekilde doğarsa ne yapacaksınız? Çocuk Esirgeme Kurumu`na mı? vereceksiniz" diye soran gazetecilere ise, "Bilmiyorum şu anda öyle bir düşüncemiz yok" cevabını verdi.

Eşini hergün hastanede o halde görünce acı çektiğini kaydeden Ceyhan, "Keşke resmi nikahı yapsaydım. Hastanede en azından bu kadar sorun olmazdı" dedi.

Erdinç Ceyhan`a destek veren ve yanında yardımcı olan dayısı Mustafa Kargal ise, "İlk götürdüğümüz hastanede teşhis konulabilseydi bu duruma belki de düşmezdi. Buradaki doktorlar öyle söylüyor. Hukuki mücadele verecek miyiz? Onu da bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Alçı`nın yaşaması için en önemli sağlık desteğinin, kalp ve damar yollarının açık tutmak için gerçekleştirilen ilaç tedavisi olduğu belirtildi. Bebek dünyaya geldiği takdirde bunun Türkiye`de bir ilk olacağı öğrenildi. Erdinç Ceyhan`ın çalışma arkadaşı olan Halis Özkaya, "İçinde bulunduğu maddi durum evinden de belli oluyor. Ben de olsam çocuğun dünyaya gelmesini istemem. Maddi ve manevi olarak yeni bir çocuğa daha bakacak güçleri yok. Diğer iki çocuğuna dahi zor bakıyor" dedi.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks