21-10-2009, 10:59 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İzmir'de İki Doktoru Polis Dövdü
İzmir'deki Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktor ve yanındaki badanacı A.Y.'nin, polisler tarafından dövülerek hastanelik edildiği öne sürüldü.
zmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner ve doktorlar, hastane önünde basın açıklaması yaparak durumu protesto etti. Dayak sebebiyle aynı hastanede tedavi altına alınan asistan Dr. Deniz Yazıcı (27), polislerin evinin önünde, boş bir arazide ve son olarak karakolda kendisini ve boyacıyı üç defa dövdüğünü iddia etti.
Bornova ilçesi özkanlar semti, 201 Sokak'ta önceki akşam saat 17.00 sularında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti: Hastanenin KBB Servisi'nde görevli Dr. Yazıcı, evini boyatması için Ahmet Yıldız'la anlaştı. Akşam saatlerinde doktorun evinin önünde malzeme bekleyen Yıldız'ın yanına, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli asayiş ekibi yanaşarak kimliğini göstermesini istedi. Yıldız kimliğini gösterdiği sırada Yazıcı telefon edip boyanın bitip bitmediğini sordu. Yıldız da durumu anlatınca Yazıcı, olay yerine gitti.
Deniz Yazıcı, bundan sonra yaşananları şu şekilde anlattı: Yanlarına gidip doktor olduğumu söyledim. Arkadaşın evimin boya işlerini yaptığını anlattım. Kim olduğumu sordular, ben de aceleyle cebimden doktor kaşemi çıkarıp gösterdim. Kaşe üç kişinin elinde dolaştı. Kabul etmediler ve kimliğimi istediler. Ben de göreve yeni başladığımı, doktor kimliğimin çıkmadığını söyledim. 'Sen nasıl doktorsun?' deyip evimin önünde beni ve boyacı arkadaşı dövdüler. Sonra ekip arabasına bindirip boş bir araziye götürüp bir de orada dövdüler. Son olarak karakola götürüp bizi çırılçıplak soyyarak dövüp dalga geçtiler
Boyacı Ahmet Yıldız da açıklamasında genç doktorun ifadelerini doğruladı.
Olayla ilgili olarak Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Kaptaner, Genç doktor arkadaşımız doktor olduğunu ifade ediyor, kaşesini gösteriyor. Hastaneden doktor olduğu söylenmesine rağmen arkadaşımızı çırılçıplak soyup dövüyorlar. Birileri bunun hesabını vermeli. Bu tür olaylara karşı hekim camiasının sabrı kalmadı. Bu işin peşini bırakmayacağız. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili idari soruşturma açtıklarını söyledi. Biz bu şiddet tutkunu, hekim düşmanı, ruhi olarak problemli kişilerin görevden alınmalarını istiyoruz. Doktor olduğunu söyleyen bir insanı bu şekilde yere yatırıp döven insanlara bu toplumun güvenliği teslim edilmez. Bunların psikiyatri tedavisi görmesi gerekir. Bizim can güvenliğimiz yoksa hizmet de yok diye konuştu.
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu görüşlere yer verildi: Resmi asayiş ekipleri, A.Y. adlı kişinin kimliğini sordu. Merkezden yapılan kontrolde, dokuz suçtan sabıkalı olduğu görüldü. Polis incelemesini sürdürürken A.Y., cep telefonuyla görüşme yapar. Telefonla görüştüğü kişiye polisin uygulamasını eleştiren cümleler sarfeder. Birkaç dakika içinde D.Y. adlı kişi olay yerine gelerek, A.Y.'nin arkadaşı olduğunu ve bırakılmasını sert bir üslupla talep eder. Buna olumsuz cevap veren polis memurları, A.Y. adlı şahsı incelemek üzere ekip otosuna bindirir. Bu esnada doktor olduğunu beyan eden ancak kimlik ibraz etmeyen D.Y., A.Y.'nin alınmasını engellemek için polise fiili mukavemette bulunur. Bunun üzerine görevli polisler, her iki şahsı da zor kullanarak ekip otosuna bindirip polis merkezine götürür ve adli işlem başlatır. Görevli polis memurlarıyla ilgili idari inceleme başlatılmıştır
ZAMAN Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |