21-10-2009, 11:14 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sayın Akdağ, Şeyma size sesleniyor
Beyin damarları tıkanan 10 yaşındaki Şeyma'nın ailesi EEG çektirmek için dört aydır hastaneden randevu almaya çalışıyor. Umutları Sağlık Bakanı Akdağ'da
Beyin damarlarındaki tıkanıklık için EEG?(Halk arasında beyin elektrosu olarak da bilinen elektroensefalografi?yöntemi) çektirmesi gereken 10 yaşındaki Şeyma, dört aydır telefonla randevu peşinde. Hasta kızın babası ve ailesinden onlarca kişi, randevu için telefonun başına oturuyor, ancak saatlerce süren meşgulden sonra karşılarına çıkan görevli, Randevularımız doldu diyor.
Konyalı nakliyeci Mehmet Olukçu, zihinsel ve bedensel engelli kızı Şeymanın beynindeki tıkanık damarların tespitini sağlayacak EEG çekilmesi için dört aydır Ankara Hacettepe üniversitesinden randevu alamadığını ileri sürdü. Olukçu, kızının hastalığını ve yıllar süren tedavi sürecini şöyle anlattı:
Kızım zor bir doğumla dünyaya geldi. Ne yürüyebildi ne de konuşabildi. Yıllardır doktorlara götürüp çare arıyorum. Konya Selçuk üniversitesi Hastanesinde tedavisine devam ederken, dört ay önce Ankara Hacettepe üniversitesi Hastanesi çocuk Nöroloji Bölümüne götürdüm. Muayenede beyin damarlarında tıkanıklık olduğunu söylediler. Hangi damarların tıkanık olduğunu tespit etmek için de EGG çekilmesi gerektiğini belirttiler.
EEG çekimi için telefonla randevu alınması zorunluluğu olduğunu söyleyen Olukçu, dört aydır randevu peşinde koştuğunu ifade etti:
Hastaneden ayrılırken her ayın ilk iş günü telefonla arayıp randevu almamı istediler. Ocak ayının ilk işgünü saat 08.00den saat 09.30a kadar sürekli verilen numarayı aradım. Ancak hep meşgul çaldı. Bir buçuk saatin sonunda telefona bir bayan cevap vererek bir aylık randevunun dolduğunu ve önümüzdeki ay aramamı istedi. Tam dört aydır bu şekilde sürüyor. Her ayın ilk iş günü erkenden telefonun başına oturarak sürekli aynı numarayı çeviriyorum. Hep meşgul. Bir iki saat sonra bir bayan telefonu açarak randevular bitti diyor.
Olukçu, tüm dost ve akrabalarını da her ayın ilk işgünü hastanenin telefonunu aramaları için seferber etmiş. Ancak 20 -30 kişi de girişimlerinden sonuç alamamış. Şimdi Sağlık Bakanı Recep Akdağdan yardım istiyor:
Yüz yüze görüşüp randevu almak istedim ancak kabul etmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle giderse çocuğumun tedavisine başlanamayacak. Kızım gibi yüzlerce kişinin sırada beklediğini düşünüyorum. Lütfen yetkililer bu soruna çare bulsun. Benim tek isteğim EEG çekilip tedavisine de bir an önce başlanması.
Hacettepe üniversitesi yetkilileri ise film için telefonla randevu alındığını belirterek, bunun dışında bir uygulama olmadığını söyledi.
Bakana soracaktık ama...
Başbakan Tayyip Erdoğanın gazetelerde çıkan olumsuz sağlık haberlerini eleştirerek, önce il sağlık müdürünü ara, Sağlık Bakanını ara, olmadı Başbakanı ara demesi üzerine biz de sağlık Bakanı Recep Akdağa ulaşmaya çalıştık. Sağlık Bakanlığından bir yetkili, Böyle bir şey için Bakanla mı görüşülürmüş canım dedi. Bir başka yetkili ise Orası üniversite hastanesi, müdahale edemiyoruz. Hem Başbakanın söylediği devlet hastaneleri için geçerli. üniversitelerin bize bakışı belli derken Şeymayı buldurup gerekeni yapma sözü verdi.
RADİKAL Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |