İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...
Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok etkilenmiş,büyük kayıplar vermişler.
Ama en çok kayıp veren kirpilermiş. Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok,
kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi |
|
05-04-2007, 12:39 PM
|
#1 (permalink)
| Site Yaşam Koçu Mert Ölçer
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...
Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok etkilenmiş,büyük kayıplar vermişler.
Ama en çok kayıp veren kirpilermiş. Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok,
kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri var.
Bu durumdan en az zararla kurtulmak için kirpiler meclisi toplanmış,çözüm aramaya başlamış.
Tartışa tartışa,nihayet gece olunca tüm kirpilerin bir araya toplanmasına,
birbirlerine yakın durarak geceyi geçirmelerine karar verilmiş.
Böylece kirpiler birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak,aralarındaki
hava tedavülünü önleyerek donmaktan kurtulacaklarmış.
İlk geceki deneyimlerinde bunun işe yaradığını görmüşler.
Ama başka bir problem çıkmış ortaya.
Üşüyen kirpiler birbirlerine fazla yaklaştıklarından yaralanmalar gerçekleşmiş.
Daha sonraki gece yaralanma korkusundan birbirlerinden uzak durmuşlar
ama bu seferde donmalar meydana gelmiş.
Ne var ki, her gece kah uzaklaşa kah yakınlaşa, deneye yanıla
birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak
kadar yakın,ancak birbirlerini incitmeyecek kadar uzak durmayı öğrenmişler.
KISACA ;
Bizim de uzun dikenlerimiz var. Bunlar hayata karşı filtrelerimiz.
Bazen faydalı,bazen de zararlı. Çoğu zaman,kimseleri yaklaştırmıyoruz yanımıza.
Filtrelerimizden elemeden kimseleri sokmuyoruz özel dünyamıza.
Ne var ki, sıcaklık ancak yakınlaşmakla mümkün.
Birbirini incitmeyecek kadar uzak,hayatın soğuk
zamanlarında üşümeyecek kadar da yakın olmayı öğrenmeliyiz.
Alıntıdır....Net'ten Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
05-04-2007, 01:43 PM
|
#2 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Kirpiler bu şekilde, yani incitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar yakın nası duruyolar acaba??burda muglak bi nokta var..sevgili Merto şunu bi zahmet çizsen diyorum hani....bence de hikaye acaip hoş..çok tatlılar eminim...
Lerzaaaaan senin hasretine dayanamadım inan bana ..mesajlarıma niye cevap vermiyon ya yazarım bende burda... | Offline
| |
05-04-2007, 01:56 PM
|
#3 (permalink)
| Site Yaşam Koçu Mert Ölçer
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... kırk kel kör kirpi.....hızlı söyleyin bakalım bunuu...
valla lalezar, burda çizim için bi yer bulamadım...Atakan a söyleyelim eklesin biryerler... 44
ama şöööle anlatiimm galiba böyle tarak gibi iğneler birbirine geçiyo, aynı zamanda karşıdakine batmıyo falan gibi bir durum sözkonusu galiba...bak elimle gösteriyom şööle..
Bu arada lerzan, sihirlimi bu ayna bukleli kirpiyi tilki yapmış...yada o zaten tilki miymiş ne...
Bukleli kirpi çok güzel olurdu ama dimiii... | Offline
| |
19-04-2007, 05:01 PM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Gerçekten hayatın ta kendisi bu dengeyi yakalamak olsa gerek hepimizin bu dengeyi yakalaması temennisiyle
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus | Offline
| |
22-04-2007, 10:19 PM
|
#5 (permalink)
| Guest | İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Alıntı:
İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...
| Açıkcası başlık yetti kafamda fırtılara koparmaya... teşekkürler |
| |
23-11-2007, 03:35 PM
|
#6 (permalink)
| Üsteğmen
25 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... çok güzelmiş teşekkürler
__________________ DüŞ PeŞiNDeYiM,DüŞ PeŞiMe... | Offline
| |
11-12-2007, 01:36 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Ben iyi bi kirpiyim :)) | Offline
| |
21-02-2011, 11:12 AM
|
#8 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... evet ya gerçekten de öyle ama yapması denge de olması zor bunu yapmak önemli :)) | Offline
| |
22-02-2011, 01:48 AM
|
#9 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İncitmeyecek kadar uzak, üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... Selam Merto, Çok etkileyici bir yazıydı gerçekten. Neler neler düşündürdü bana. Bir yandan içim ısındı, bir yandan da yüreğim buruldu. O kadar ince bir çizgi var ki burada... O kadar zor ki o çizgiyi baz alıp, arabayı yoldan çıkarmadan yaşamak. Bu hayatın dayandığı hassas dengelerin neden bu kadar hassas olduğunu çok merak ediyorum bazen. Kim buldu bu hassas kantarı... Sevebilecek, paylaşabilecek, ısıtabilecek, hayatta tutabilecek kadar yakın ama birbirini yaralamayacak kadar uzak... O mesafeden nasıl alabilir insan sıcaklığı... Ama bir taraftan da birbirimize mesafe tanımamız gerekiyor değil mi? nefes boşluğu bir nevi:))) Hepimizin ihtiyacı.... Bilmiyorum gecenin bir körü mü bana bu kadar çetrefilli geliyor bunlar, yoksa sosyal yanımda bozulmalar mı başladı??? Sadece "uyusam iyi olacak", diye düşünmek istiyorum:))) Yarın sabah sosyal tutarlığımı yeniden değerlendirmeye alırım. Bu kadar yorucu bir günden sonra... ama kimseyi de yaralamak istemem. Düşünmek lazım, çooook düşünmek lazım:))) Emeğine sağlık Sevgiler Merto
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| | |