29-09-2010, 06:07 PM
|
#22 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Gerçekleşmeyen Dileklerim.... Alıntı: roseone Nickli Üyeden Alıntı
tolgaasya ALLAH senden bin kere razı olsun arkadaşım... Çok ama çok teşekkür ederim sorunuma ortak oldugun ve mükemmel yorumunla karanlığıma ışık tuttugun için Binlerce kere teşekkür ederim sana. Beni ayakta tutan ve bana güç veren en büyük teselli ALLAH'ın varlığı ona olan inancım ve hep ALLAH'a sığınışım inan... Ağlarken gülerken adım atarken otururken içsel olsun dışssal hep Rabbimle konuşurum medet senden YARABBİM sana sığındım! diyerek bir dost gibi dertleşirim sana sığındım güçlü olan sensin senki gün doğmadan ne güzellikler doğuran kuru dallara bile can verensin sana sığındım senden diliyor senden umut ediyorum diyorum hep ama hep. En büyük tesellim bu zaten tolgaasya inan en büyük tesellim hayal konusuna gelince eskisi kadar uzun kuramassamda gözümün önünde bir an olsa bile canlanıyor gelişi arayışı ama işte pozitif düşüncenin ömrünü uzatabilsem ah ahhh işte arkadaşım :( ama inanırmısın? okadar ağlarken bir an tamam diyip kestirip atmaya çalıştıgım anlarda bile içimde yıkılmayan bir inanç var! Rabbime'de diyorum sen boşa umut ettirmessin kullarına Merhametliler merhametlisi büyük ALLAH'sın eğer umut olmasa sevdiğimle birlikteliğim hakkında içimdeki gram dahi olsa umudu yeşertmezdin. İnanıyorum sana ve olacagına inanıyorum diyen bir sesim hep var çok şükür. mesela bukadar karmaşanın içerisinde yine ufak ufak hazırlıklar yapıyorum. gelicek diyorum şu elbisemimi ayarlasam bu elbisemi mi? Saçlarımı boyatayım şunu yapayım geldiginde zorluk olmasın hazırlıgım tamamlansın diyen bir yanımda var. ama diğer yandaki ben ise bir dur bakalım birazdan yaparsın yarın yaparsın sonra yaparsın... :( bu karmaşa dan kurtulsam tekrardan çok teşekkür ediyorum ALLAH binkere razı olsun senden. yorumun için pozitif düşünmeme 10 adım daha yaklaştırdıgın için çok teşekkür ederim arkadaşım. | Bu içten mesajınız çok çok teşekkür ederim. Biraz olsun yardımcı olabildiysem bu günümü daha da huzurla sonlandıracağım. Sevgiyle kalın...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
| |