ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİHayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkür ederim. Benim zaten bu konuda şüphem yok. Çünkü çekirdek inanç çalışması zannedilen şey değil bana göre. Çok derinlerde olacak değişim, kapalı kapılar ardında. Asıl değişimi rüyalar ele verir. Eğer rüyalarını okumayı başarabilirlerse, değişimlerinin de farkında olacaklardır. Rüyalar insanın bilinçaltında ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi 2Likes | |
|
22-02-2013, 09:32 AM
|
#61 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Teşekkür ederim. Benim zaten bu konuda şüphem yok. Çünkü çekirdek inanç çalışması zannedilen şey değil bana göre. Çok derinlerde olacak değişim, kapalı kapılar ardında. Asıl değişimi rüyalar ele verir. Eğer rüyalarını okumayı başarabilirlerse, değişimlerinin de farkında olacaklardır. Rüyalar insanın bilinçaltında ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne kadar değiştiğini gösterir. Dediğim gibi,rüyalarımızı okumayı becerebilmeliyiz. Ve hep tavsiye ettiğim gibi 'Işık Elçi'nin Rehber rüyalar kitabı bu konuda müthiş yol göstericidir. Birgün kısmet olursa bir rüya eğitmeni olmak benimde hayalim. Ve bir kuantum koç :) Kim bilir? Belki bir gün o da olur. Şimdilik sadece yavrularımın yaşam koçuyum. Onlarda benim rehberim oluyorlar şimdilerde:) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
22-02-2013, 09:50 AM
|
#62 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ ışıklı yok tespitlerin çok güzel seni bu konuda beğeniyorum gerçekten bendeki değişimleeri senle paylaşmak isterim bana gittiğim yol hakkında bilgi vermeni istiyorum çünkü abartmıyorum gerçektende tespitlerin çok doğru | Offline
| |
22-02-2013, 10:32 AM
|
#63 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bunun buradan ipuçlarını veriyorum. Yani sesli meditasyon gibi, rüyaları takip etmek gibi. Sana da önerebilirim o sayfayı Beki Bisa sesli meditasyonlarından faydalanıyorum son bir kaç gündür. Zaten zikir çalışmalarımdan bahsetmiştim. Ve rüyalarımı takip etmeye çalışıyorum. fakat hala çok karışık rüyalarım malesef çözümlemekte zorluk çekiyorum. Şimdilerde ise Işık Elçiden rüyaların iyileştirici gücü kitabını alıp okumayı planlıyorum. Her gün mümkün olduğunca Kur'an okumaya çalışıyorum. Şimdilik Yasini Şerif ve Vakıa suresini okuyorum. Ayrıca birde okuduğum zikir var. Tabi ki telkinlerim bugün yeniden başlayacağım 2.nci 10 günlük çalışmama. Ve içsesimi devamlı takip ediyorum son günlerde negatif hiç bir söylemde bulunmamaya çalışıyorum. Farkettiğimde iptal ediyorum diyorum ve onun yerine hemen olumlu düşünceye geçmeye gayret ediyorum. Birde varsa eğer mutlaka ama mutlaka hobilerinizi hayata geçirmenizi öneririm. Yani, resim, müzik, yazmak gibi. Bunlar içinizle bağlantı kurmanıza yardım edecektir. | Offline
| |
22-02-2013, 10:43 AM
|
#64 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ En iyi meditasyon namazdır bana göre. Çünkü dünyayla bağlantını keser ve Sonsuz bir Kudrete bağlanırsın. Onunla bütün olmaya çalışırsın. Onu hissetmeye duyumsamaya çalışırsın. Ayrıca çok dikkat ettim ben secdede iken diyafram nefesi alıyor insan. Yani bu bir anlamda nefes terbiyesi de oluyor gibi. Bu benim tespitim tabi ki. "Dua mü'minin silahıdır." Çok doğru dua ettiğimizde korkularımızdan arınırız. Ben de psikoloji hastalık gibidir. Her şeyin manasını çözmek hastalığı. Neden niye yapıyor olabilirim, yaptığımda ne olur? Bu benim yaşam biçimim, anlam yani her zaman anlam'a odaklıyım. Bu bir zaman sonra sizi başkalarının hislerine ve duygularına karşı tecrübe sahibi yapıyor. Hemen psikolojilerini çözüyorum gibi yani. Ve kendime karşı, hemen fark ederim duygularımda ki değişimi. O an utanıyor muyum, sıkılıyor muyum, mutsuz muyum, korkuyor muyum? Fark eder ve kendimle konuşur sakinleştiririm. Bir de şu var mesela" mesnevi" eğer okumadınızsa edinin derim. Şefik Canın yazdığı iyidir mesela. Şimdilik bu kadar söyleyeceklerim :) | Offline
| |
22-02-2013, 04:41 PM
|
#65 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ İkinci 10 günlük periyot bugün itibariyle başladı. Hadi bakalım vira bismillah. Allah yar ve yardımcım olsun. İçimde bir yerlerde telaş ve endişe var. Hafif kötü hissediyorum. Hatta farkındayım bazı konularda daha bariz ve yoğun tedirginliğim. Bir konuda çok kararsızım, hayatımda. Onu çözebilmeyi umuyorum. Allahım, Sen beni en doğru yola ilet. En hayırlı olana ilet beni. Tercihim Senin de tercihin olsun. Ve kolaylıkla olsun her dileğim. Sen beni zorlukla değil kolaylıkla sına. Takat getiremeyeceğim yük yükleme Ya Rabbi Rahimim. Sadece kendim için değil, tüm insanlık için hayırlı, faydalı bir insan eyle beni. Dokunduğum her yer güllük gülistanlık olsun. Geçtiğim her yer misler gibi koksun. Allahım, yeryüzünde insanlardan bir insan olarak yaşat ve yine Senin razı olduğun bir insan olarak yanına al beni. Amin | Offline
| |
22-02-2013, 04:45 PM
|
#66 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bulabilirseniz bir de kitap tavsiye edeyim. Dışa yansıyan iç dünyamız. Yazarı Safvet Senih, çok yıllar önce okumuştum. Bakış açınızı etkileyecek bir kitaptır. | Offline
| |
22-02-2013, 04:48 PM
|
#67 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bu arada midem bulanıyor ve başım dönüyor. Kötü hissediyorum. Hatta dayak yemiş gibiyim. Sersemledim. Neler oluyor acaba? | Offline
| |
22-02-2013, 07:47 PM
|
#68 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yeni bir sayfaya takıldım dünden beri 'Londrada bir Türk kızı' Oooo süper bilgiler, makyaj, saç, bakım ve bayıldım kızın tatlılığına. Favori kelimeler( filan fistan :) ingilizcem olmadığı için ne dediğini çok anlamıyorum ama face sayfasında yazıyo ürünlerin isimleri. Resimlerinide koymuş. Çok ilgimi çekti çooook :) | Offline
| |
22-02-2013, 07:50 PM
|
#69 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ O kadar, o kadar önemli bir karar arefesindeyim ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hiç ama hiçççç bilmiyorummmmm
Hayatımı tamamiyle değiştirecek bir karar bu, tam bir yol ayrımı.ufffff | Offline
| |
24-02-2013, 01:24 AM
|
#70 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ dilek79 Nickli Üyeden Alıntı sayın ancasinan Anlattıklarınız çok güzel değişimler çok etkilendim hatta kıskandığımı söyleyebilirim.Benim telkinlerle tanışmam 2012 ocakdır .Mart ayında çekirdek inanç çalışması yaptırdım yaklaşık 10 aydır bana ait telkinleri dinlemekteyim.Fakat şunu söyleyebilirim telkinlere başladığım yerdeyim.Üzülerek söylüyorum hayatimda hislerimde düşüncelerimde davranışlarımda herhangi bir değişiklik olmadı.sizin yaşadığınız değişikliklerden birkaçının bile olmasını çok isterdim.Bu işin bir sırrımı var anlayabilmiş değilim.sihirli sopanın en kısa zamanda bana da değmesi dileğiyle....
Şöyle söyleyebilirim ben galiba sizden daha sorunlu biri olduğum için kısır döngüden çıkışım daha belirgin olmuş olabilir.Ben Bana verilen telkinleri gördüğümde dedim vay bee ne problemliymişim :)) şimdi listesini yapsam baya uzar telkinler.
Ben 40 gün dinledikten sonra 3 ay ara verdim beyinde değiştirilen komutların oturması için daha sonra bir 40 günlük tur daha yaptım ilk 2 ay aksilikler sıkıntılar oldu bunların olacağını önceden bildiğim için bazen enerjim düşsede sabırla değişimleri takip ettim daha sonra davranışlarımdaki değişiklikleri fark ettim derken tesadüfler ve şansım açıldı( tesadüflere inanmam) sanki karşılaştığım her durum ve her insan bana kendimle ilgili sonuç çıkarmam için sınav gibiydi bunları sıkı takip ettim daha sonra herşey oturmaya başladı.
Dilek79 ben kardeşimede yaptırdım ondada etkiler benimkine göre daha geç görülmeye başladı ben bile şüphelenmiştim ama değişim sonunda hızlanmaya başladı şunu deneyebilirsiniz size tavsiye edilen zamanı doldurduysanız biraz ara verin 1 kaç ay gibi daha daha sonra atakan beyi veya çekirdek inanç yaptırdığınız kişiyi arayıp tavsiyeler alabilirsiniz.
Çekirdek inanç yaptırmak isteyen arkadaşlara nacizhane tavsiyen şu.Kendinizle ilgili genel ruh halini abdullah bey veya diğer kişisel gelişim uzmanı arkadaşlara ben mutsuzum veya parasızım şeklinde anlatmaktansa onların sizi rahatça çözümlemeleri için daha somut veriler olursa hem karşıdakinin hem de sizin işiniz daha kolay olur.Mesela şürekli karşılaştığınız durumlar.Anlamanız için kendimden örnek vereyim Benim hayatım 2 yılda bir bazen daha az süre aralıklarında evimi ve işimi sürekli bir yerlere taşımakla geçiyordu.Başka bir örnek daha vereyim yaptığım işleri hep en iyisi olmasını istemem ve genede beyenmemem.Aşırı eleştiri falan gibi veya vücudunla bazı bölgeleriyle ilgi aynaya baktığında sürekli eleştiri hali bunlar benim sorunlarımın küçük bir kısmı gerisini siz düşünün yani :)) sonuç olarak üzerinde çok düşünerek 14 maddelik rahatsızlıklarım veya kısırdöngülerim adı altında listem onceden hazırdı.Bu saydığım örnekler karşı tarafa sizi çözümlemesine yardımcı olacak problemler zaten siz rahatsızlıklarınızı anlatmaya başlayınca Abdullah bey sizin aklınızdan geçmeyen çok basit sorularla sizi kabak çiçeği gibi açıyor:))konu çok uzamasın durum bu. | Offline
| | | |