| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Bir maruzatım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir şeyler yazıyoruz. Fakat silemiyoruz hiç bir şeyi. Tamam düzeltme butonu var ama ben yazdığım bazı şeyleri silebilmekte istiyorum....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şeyler yazıyoruz. Fakat silemiyoruz hiç bir şeyi. Tamam düzeltme butonu var ama ben yazdığım bazı şeyleri silebilmekte istiyorum. ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() düzelte bas yazdıın şeyi ------------------------------------- yapıp değiştir . |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Mesajınızı yazdıktan sonra bir süre mesajınızı düzeltebiliyorsunuz. Forum düzeni için mesaj düzenleme tüm üyelere her zaman açık bir fonksiyon değil. Çok özel bir durum varsa çok çok silinmesini istediğiniz bir mesaj varsa gerekçenizi bildirirseniz moderatörler size bu konuda yardımcı olabilir. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() hı işte ben de onu diyorum. Yani şimdi ortalığı kirletip de "anne şurayı bi toplasana demek gibi oluyor. Hangi bir yeri toparlayacaksınız?" Eh madem öyle yapcak bişey yok. O halde size kolay gelsin. Düzen hastalığı var ben de :) karışıklıktan hoşlanmıyorum. Ve telkinlerimin içinde bu da var. Bunu da değiştiriyoruz şimdilerde :) Sizlere kolay gelsin sweeetcim. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ufak tefek hataları görmezden gelir hatta elimiz değerse düzeltiriz. Sen de canını sıkma Işık'cım.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() :) gülümsedim, çünkü zaman zaman ben de aynı gereksinimi duyanlardanım, ne kadar örselemeye çalışsak da serde mükkemmeliyetçilik var işte.. oysa belki de hep hatırlamamız gereken tek şey bu.. hayat silgi kullanmadan resim yapabilme sanatıdır..
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ışıklı yol a katılıyorum, en azından kendi yazdığımız konularda yada paylaştığımız konulardan silmek istediklerimizi rahatlıkla silebilmeliyiz, bunun ne mahsuru var acaba?
__________________ yarimistanbul |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili yarim ilk paylaştığımız zaman belli bir süre tüm üyeler kendi mesajları üzerinde değişiklik yapabiliyor. Onun dışında her zaman açık olması bazen suistimal edilebilir. Bir yandan hak veriyorum size bir yandan da çok önemi yok. Silinmesi istediğiniz başlıkları moderatörlere gerekçeleriyle belirtebilirsiniz. Moderatörlerin görevlerinden biri de aynı konuları düzenleyip, derlemek ve aynı olanları silmektir. Yani aynı konuda birden fazla başlık görürseniz yine en azından bana haber verebilirsiniz.
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() tatlı insan, ![]() bende biliyorum tekrar hatılattığın için teşekkürler. Her zaman açık olması bazen suistimal edilebilir diyorsun, ama bu bir korku, başkasının yada senin korkun, unutma bu hayatta da böyledir. bir yandan hak veriyorum bir yandan çok önemi yok diyorsun , demekki kararsızsın bir yandanda az değil çok önemi yok diyorsun. Bunu ne için hangi konu için söylersen söyle ÖZde bu aynı anlamı taşır. İnsanlar buraya mesajlarını yazarken duygularını ifade eden yazılar yazıyorlar, duygu bir enerjidir demekki burdaki siteyi ve içindeki insanları önemsiyorlar ve enerjilerini gönderiyorlar,enerji gerekli yere gidip gitmediğiyle ilgilenir. Seninde yapabileceklerinin sınırlı olduğunun farkındayım, ama sende gerekli kişilere bunu iletmelisin... Sürekli insanlara şunun burasını yap şunun şurasını düzelt demek hiç hoş değil. Ayrıca bir suistimal söz konusuysa moderatörler kişileri diskalifiye edebilir ve üyeliklerinide sonlandırmak zorunda değildirler, Tıpkı sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi belirli süre için yada sürekli olarak bazı haklardan mahrum edilebilir, buda aynı kapıya çıkar. Amacımız bir birimize akıl vermek değil birbirimize yardımcı olmaksa eleştirilerde olmalı... Çokda büyütülecek bir mesele değil elbette, olsada olur olmasada, oluyor iyide oluyor. ![]() ![]()
__________________ yarimistanbul |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Bir maruzatım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir şeyler yazıyoruz. Fakat silemiyoruz hiç bir şeyi. Tamam düzeltme butonu var ama ben yazdığım bazı şeyleri silebilmekte istiyorum....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi