| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nuru Nickli Üyeden Alıntı iç savaş bittii !!!! : )))) KARAR VERDİĞİNDE SAHNE DEĞİŞİR.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #251 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #252 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() degissin artikkk.lutfen degissin..
__________________ mutluyum mutlusun mutlu |
![]() | ![]() |
![]() | #253 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() içimde ki savaş bitti demedin mi? İşte demek ki değişti artık kararın. Bitirdin. Fakat değişim başladığında istemediğin olaylarda gerçekleşecektir. Eğer olanlara dayanamazsan geriye gelirsin ve geri çekilir her şey. Yeniden tutunursun. Bitsin demek başka, bitti demek başkadır. karar verdiğinde değişir her şey ama olacaklar başlangıçta canını yakabilir buna dayanmak gerekiyor. Her doğum sancılıdır. Senin istediğin gibi sonuçlanmayabilir fakat bil ki mutlaka sonuç senin hayrınadır. |
![]() | ![]() |
![]() | #254 (permalink) |
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() artık biliyorum korkula birer illizyon..hepsi benim istediğim kadar var..geri adım atmak yok artık..ben yürüyorum..isteyen beımle gelir..isteyen geride kalır.bugun arkadaşım beni boşuna ''ÖZGÜR RUH'' a benzetmedi ya ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #255 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() demek ki enerjin artık özgür bir ruh gibi. Zaten en harika duygudur özgürlük. Bence de arkadaşım. Beni seven arkamdan gelsin de ve yürü. Sonsuzluk yolcusu.Zaten yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu dünyadan |
![]() | ![]() |
![]() | #256 (permalink) |
![]() | ![]() beni seven arkamdan gelsin :)))
![]() | ![]() |
![]() | #257 (permalink) |
![]() | ![]() beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan.. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm. Murathan Mungan
![]() | ![]() |
![]() | #258 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() çok yıllar önce kızılayda karşıdan karşıya geçeceğiz. Kırmızı ışıkta onlarca insan bekliyoruz. Kızılay şehrin merkezi, her zaman kalabalıktır. Derken yeşil ışık yandı. En önde duran gençlerden biri arkasına döndü ve kalabalığa seslendi " Beni seven arkamdan gelsin" üstünden kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe gülümserim. |
![]() | ![]() |
![]() | #259 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #260 (permalink) |
![]() | ![]() ee oluyor galibaa..şer sandigimdan hayir cikariyorum kendime... inaniyorum guveniyorm.. nw olursa olsun su anda olan benim icin en iyisi en guzeli en hayirlisii... olan kabulmudur..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nuru Nickli Üyeden Alıntı iç savaş bittii !!!! : )))) KARAR VERDİĞİNDE SAHNE DEĞİŞİR.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi