29-06-2013, 08:12 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT Hakkında... topluluk karşısında konuşma heyacanını yenmek için telkinleri dinlemek tek başına yeterli değil. telkinler sizin karşınıza topluluk karşısında konuşmak için olaylar çıkartıyor. ben mecbur kaldım topluluk karşısında ,yaklaşık 20 kişiye sunum yaptım. gerçi okudum ama ilk defa böyle bir şey yaptım ve benim heyecanlı bir yapım olduğunu bilen kişiler olduğu için zor oldu. sunumu okurken sesimi kontrol etmeye çalıştım.başlardan hafif heyecanlı çıktığını düşündüm. sunumu bitirdim . geriye dönüp baktığımda bu sunumdan kaçmadığım için iyi yapmışım dedi. topluluk karşısında veya otorite karşısındaki konuşmalarda heyecanı yenmek için üstüne gitmek gerekiyor ya da iyi bir psikiyatriste giderek ; psikiyatristinde yardımıyla oraya gelen diğer danışanlarla diyalog içine girmek,sunumlar yapmak,çeşitli alıştırmalar yapmak gerekir. diğer teknikler; eft, subliminal telkinler,hipnoz v.s . yardımcılardır diye düşünüyorum. |
| |