21-09-2013, 05:22 PM
|
#7 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Artık iyileşmek istiyorum.. Yardım edin.. Hepimiz için geçerli bu. Benim iki yavrum var ve birer birer uçuyorlar yuvadan. Eşimle aramızda ise sadece resmi bir ilişki var. Saatlerce aynı yerde kalsak paylaşacak tek konu yok :) Bu güne dek, yavrularımla hayatı paylaştım. Harika günlerdi. Çok ama çok güzel zamanlarımız oldu. Onlar şimdi genç erkekler. Yarın öbür gün aşık olacak benim yerimi almasa da yine de çok sevecekleri ( inşallah) eşleri olacak. Benim tutumumsa bu durumda kendime uğraşlar edinmek. Hayatını ve zamanını doldurmalısın bana göre. Aslında bu dünya yüzünde her birimiz yalnızız, baban ve annen olmasa da onlar kadar sevecek insanlar çıkabilir karşına. Bunları düşünme lütfen. Benim herkese ama herkese tavsiyem mesnevi okumak olur. Mesnevide öyle çok derdin çaresini bulabilirsiniz ki inanamazsınız. Ne demiş atalarımız " Ayaklarını sıcak tut, başını serin. Kendine bir iş bul düşünme derin" :) Sağlıcakla kal. |
| |