| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü İnternetten kıza teklif ettim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyler hoşlandığım kıza internetten teklif ettim ama kim olduğumu söylemeden. Şöyle ki kızın blog sitesinde soru bölümü var. Yani soruyu yazıp gönderiyorsunuz ve o da online olduğunda cevaplıyor. İşte bende hem cesaret kazanmak hem de kızın düşüncesini almak için böyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2013
Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Beyler hoşlandığım kıza internetten teklif ettim ama kim olduğumu söylemeden. Şöyle ki kızın blog sitesinde soru bölümü var. Yani soruyu yazıp gönderiyorsunuz ve o da online olduğunda cevaplıyor. İşte bende hem cesaret kazanmak hem de kızın düşüncesini almak için böyle yaptım. Ve o da benim sorduğum sorularıma cevap verdi. -Aşk nedir ? ciddi ciddi cevap ver. +Öyle bişey yok -Neden olmasın ki ben varlığına inanıyorum +Ben inanmıyorum -Peki karşına çıkıp seni sevdiğimi söylesem vereceğin cevap ne olurdu ? +Bilmem tuhaf bi soru. -Ya ama sen beğenmessin ki beni. :/ Birazda özgüvensiz biriyim. Karşına çıkmaya utanıyorum. Nasıl söylerim seni sevdiğimi ? +seviyosan söyle -Peki o zaman artık zamanı geldi. Seni seviyorum yazdım ama daha cevap gelmedi. Sizce ne söyler ? Ve açıkçası ben birazda utanıyorum onun karşısına çıkıp kendimi ifşa etmeye çünkü kızlar tarafından sürekli itici bulundum. Ve ne kızların ne de çevremdekilerin gözünde yakışıklılık ve karizmam yok bü yüzden utanıyorum.. Ama onu bir kez kaybetmiştim ve bir kez daha kaybetmekten çok korkuyorum. Sizce reelde de ona sevdiğimi söylersem kabul eder mi ? Ne yapmam gerekiyor yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Mevlana Der Ki; Herşey üstüne gelip, Seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, Sakın vezgeçme!.. İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ 'NOKTADIR'' |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2013
Tesekkür: 43
17 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() burdaki verilecek cevap %100 hayır ya da bilmem gibi umursamaz laflar olacaktır %1 bile evet ihtimali yok, neden ona muhtaçmış gibi davranıyosun erkeğin en itici özelliği dışarda herkes böyle :) erkekte yakışıklılık en son gelen özelliktir kızlara göre, kızlar karaktere bakar çünkü karakterli biri onları koruyup sahip çıkar, sadece yakışıklı biri öyle yapamaz :) bu arada yüzüne karşı da çıksan büyüleyici birsürü laf söylesen de %1 bile evet cevabı çıkmayacak, çıksa bile o ilişki 1 haftayı geçmeyecek... bunlardan adım gibi eminim |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Efendi ve iyi biri olmak ne yazık ki hiçbir zaman işe yaramaz. Kızlar her zaman vakit geçirebileceği ya da canlarını yakan erkekleri isterler.
__________________ Mevlana Der Ki; Herşey üstüne gelip, Seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, Sakın vezgeçme!.. İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ 'NOKTADIR'' | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
17 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() nasıl mı emin olabiliyorum çünkü senin yazdığın gibi günde 50 tane erkek aynı şeyi yazıyor ona haberin var mı? ve işin kötüsü hiçbirinizin yüzünü bile görmüyor görsede bişey değişmicek ve flört etmeden nasıl bi kıza seni seviyorum denir ki, ilk bi tanı buluş eğlenceli vakit geçirin belki sana uymadığını anlicaksın bumuymuş diceksin hiç buluşmicaksın... bir de ben efendi ve iyi biri olmaktan bahsetmiyorum zaten, sen o yazddıklarınla bu sınfın içine girmişsin işte :) kızlar eğlenceli kişileri, zoru oynayan kişileri, onlarla alay eden(ama kırmadan uğraşma anlamında) kişileri yani hafiften kızdıran kişileri sever :) bende şimdi 20 yaşına giricem 18 yaşına kadar öyleydim ve bir tane kızla çıkmıştım oda çok şansa olan bişeydi sonra değiştim ve işin güzel tarafı kızlar konusunda gelişince ne sf kaldı ne de başka bi hastalık çoğu sorun oymuş sanki :/ |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
İkincisi zaten kızla okuldan tanışıyoruz 2 yıldır. Ve benim yaptığım espirilere falan gülüyor. Hatta bazen kendi arkadaşlarına "Şu çocuğa çok gülüyorum yaa, çok eğlenceli" dediğini de duydum. Beyefendi ve iyi biri olmak bazen işe yarayabiliyor. Ama kızdan kıza değişebilir.
__________________ Mevlana Der Ki; Herşey üstüne gelip, Seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, Sakın vezgeçme!.. İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ 'NOKTADIR'' | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() benim anlatmak istediğim şey şu; o kız dışarı çıktığı zaman tüm erkeklerin gözü üstünde biliyosun, tüm erkekler onla konuştuğunda muhtaç gibi her zaman iltifat duyuyor, kendini onun yerine koy dışarı çıkıtğında tüm ıkzlar sana baksa veya yarısı, her konuşan kız sana iltifat etse 1 hafta sonra hayatında kız istemezsin, ve bu işler isim gizlemekle olmaz madem bu kızla ilişki istiyosun yüzyüze konuş flört et veya feysten konuşun bırakta sevgilisi olucağı erkeği iyice tanısın :) daha yeniyaşadığım örneği verim, 2-3 hafta önce tatildeyken arkadaşımla clubteydik, solumuzdaki masada 3 tane güzel kız vardı ama hiç bakmamıştık içip eğleniyoduk şarkı söylüyoduk diğer tüm masalaarda ki erkeklerse her fırsatta kızlara bakıyolardı herkesin de eli yüzü giyimi düzgün kişilerdi 1-2 saat böyle geçti kızlar bize bakmaya başladı ve ilk erek grubu kızların yanına gitti 30 saniyelik konuşmadan sonra gitiler, diğer grupta aynı diğer grupta aynı sonra arkadaşın kız hoşuna gitti tanışmak istedi bende gel dedim, çıktık pansiyonlara giderken üçünün yanına gittim tam o sırada abisi geldi gitmek zorunda kaldılar arkadaşımada kız tek kaldı o da yolda yakaladı, daha önce tanıştık mı? deid kızda yoo dedi arkadaşta bence tam zamanı dedi kız bi şaşırdı afalladı sonra elini uzattı adını söyledi sonra numaraları aldılar öbür gün buluştuk beraber o da istanbuldaymış falan burda hala görüşüyolar belkide yarın sevgili olabilirler neyse çok uzadı ama anlatmak istediğim. muhtaç olma öyle umutsuzca konuşma gizli gizlii de konuşma centilmen ol cesaretli ol o senden değerli değil onu hayatının merkezi yapma |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() he bi de sonradan kıza sorduk o gelen erkek gruplarını neden reddetdiniz hepsi yakışıklıydı dediğimidzde, dedikleri laf, çok tatlısınız tanışalımmı? tanışabilirmiyiz sizi tanımak isterim falan onlarıda cevabı gerek yok olmuş :) |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() Sen ne söylersen söyle. Senin söylemenle hiçbir şey olmayacağını biliyorsun. ;) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-icerigi.html
__________________ Mevlana Der Ki; Herşey üstüne gelip, Seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, Sakın vezgeçme!.. İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ 'NOKTADIR'' |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() ben senin düşmanın mıyım yardım etmeye çalışıyorum sen bana kalkmış ne atıyosun, başkalarının düşüncelerini önemsemiyosan neden gelmiş burda bizim düşüncemizi soruyosun... ben bunları 1 senedir her gün denedim okulda dışarda cafede clubte orda burda her türlü kızın üstünde denedim ki söylüyorum konuştuğum kız sayısı 0 la 2 arasında değişirken şimdi twitter da direkt mesaj kısmında en az 100 kızla muhabbetim var ve feyste en az 100 kızla muhabbetim var ve ben buluşma teklif etmezken onlar neden ediyo acaba ben iltifat bile etmezken beni diğer kızlardan neden kıskanıyolar acaba dışarda benle karşılaşınca neden cafede yanlarında oturmamı istiyolar acaba artık bu kadar değişme fazla değil mi bende şaşırmıştım |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü İnternetten kıza teklif ettim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyler hoşlandığım kıza internetten teklif ettim ama kim olduğumu söylemeden. Şöyle ki kızın blog sitesinde soru bölümü var. Yani soruyu yazıp gönderiyorsunuz ve o da online olduğunda cevaplıyor. İşte bende hem cesaret kazanmak hem de kızın düşüncesini almak için böyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi