Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Kilo Verme Ada Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/804-kilo-verme-ada-telkin-icerigi.html)

lerzan 01-02-2007 02:47 PM

Kilo Verme Ada Telkin İçeriği

once huzurun varligini bilmekten baslamaliymis meger.. o kadar cok sarilmis ve alistirilmisiz ki huzursuzluga hemen her yandan insan boyle bir yaziyla bile doyabiliyor.. degil yemegi dusunmek. muthis etkiledi beni yazinin icerigi.. simdi o adaya gitmek istiyorum. bugun ilk ve ciddi bir sekilde. yazarim kendimi takip ettiren duygulari arada sirada.. tesekkur ederim bu heves icin.

cebir 01-02-2007 09:42 PM

Merhaba Lerzan can :)

Burasi bana scientology tarikatini hatirlati desem? Forum sitesinin sol ust kosesindeki kadin tipki bir vampir gibi hirs dolu. Acaba buraya girenler, cikarken bu hale mi geliyorlar ki :)

Huzurla kalsin...

hayatimdegisti 01-02-2007 10:23 PM

Bende sitede bir şey hoş değil ama ne diyorum.
Banner için tasarımcıma böyle kişisel gelişim resimleri göndermiştim.O bunları seçmiş.
Bende o resmi sevmedim aslında.Değiştirmek istiyorum ancak tasarimci çok meşgul..

Dünyada ki diğer subliminal sitelerde forum pek yaygın değildir.Cd 'ler vardır.Bilgi alırsınız sipariş edersiniz.
Burada ise istedik ki bir paylaşım ortamı olsun sohbet edelim herkes ne biliyorsa döksün ortaya...

Yani boş şeyler ıvır zıvırdan çok kendimizi geliştirebileceğimiz şeyleri paylaşalım..
Size bunun bir tarikatı anımsatması üzüntü verici...

nurhanza 02-02-2007 10:56 PM

merhabalar, siteyi ve buna emek veren insanların varlığını görmek bana umut verdi, zira ben bu telkinleri yıllardır kendi kendime yapardım, hatta kızıma hamileyken ve onu büyütürken hep gözlerimizi kapatıp, maviler, beyazlar, güzel ve canlı renklerin doğayla buluştuğu ortamlara giderdik, korkunç aile ortamım, alkolik babanın dehşeti, şiddet, korku, ezilmişlik tüm bu korkunç şeyleri yaşarken, hep içimden şarkılar söyleyip, doğal güzellikleri hayal ederdim, okulumu, arkadaşlarımı en önemliside yaptığım işi, ne olursa olsun yapılması gereken her işi, sevmemi ve yaptığım şeylerden gurur duymamı sağlardı,inanın daha küçücük bir çocukken, kendi kendime uydurduğum bu oyunun, bugün tüm dünyada benimsenmiş ve aslında insanlık tarihi kadar eski olduğunu görmek, buna inanan insanların varlığını bilmek, beni sonsuz mutlu etti, hayatım hep değişik oldu zaten, normal bir çocukluk, gençlik, kadınlık, annelik, yani tüm anlamıyla normal bir yaşantım olmadı hiç, ama ben başardım sayıyorum kendimi, çünkü hayat bana tüm zorluklarına rağmen sadece mücadeleyi seversem kazanacağımı gösterdi, telkinleri hep dinleyeceğim, müzik evrensel hele kendimi bildim bileli, yani tuluyhan uğurlu'yu tanıdığım günden beri, müziğin iyileştirici gücüne inandım, prof.nusret kaya 'nın evrenin dili, psiko estetik, kuş dili tanımlamalarındada görüldüğü gibi, doğada bile muazzam bir orkestra var zaten, insanın ürettiği seslerden kendimizi soyutlarsak bile, doğanın müziği, rüzgarın, kuşların, denizin sesi, insana anlayan göz ve halis bir kalple dinledikten sonra sonsuzluğa aktığını hissettirir, biz boşuna gelmedik bu dünyaya, anın kıymetini bilmemiz gerek, şu anda bu duyguları bile buraya yazmak bana huzur veriyor,şimdi çimenlerin üzerine uzanıp bu muazzam orkestrayı dinlemezsek, çimenler üzerimizi örttüğünde boşa gitmiş bir hayatın ardından, kendimize toplumumuza kattığımız bir şeyler olmazsa yazık olur diyorum, huzurla kalın

hayatimdegisti 02-02-2007 11:02 PM

Hoşgeldin Nurhanza;
Tüm bilgiler içimizde var.Mesela bende ders çalışırken bazı kelimeleri bir şeylere benzetir kafamda canlandırırdım.Meğerse bu fotografig hafıza imiş..

Doğal olan küçük bir çocukken yaptığımız şeyleri büyüyünce unutuyoruz.Oysa hepsi zaten bildğimiz şeyler sizinde ifade ettiğiniz gibi.
[youtube=425,350]59ca05yKd7k[/youtube] Tuluyhan Uğurlu Haliç Üniversitesi Konseri blissy

[youtube=425,350]4NlYoSU_E0o[/youtube] Senfoni Türk Cd tanıtım.

[youtube=425,350]1F8XSo6YoJs[/youtube] Tuluyhan Amerika'da

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM.