| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Kilo Verme Ada Telkin İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız once huzurun varligini bilmekten baslamaliymis meger.. o kadar cok sarilmis ve alistirilmisiz ki huzursuzluga hemen her yandan insan boyle bir yaziyla bile doyabiliyor.. degil yemegi dusunmek. muthis etkiledi beni yazinin icerigi.. simdi o adaya gitmek istiyorum. bugun ilk ve ciddi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() once huzurun varligini bilmekten baslamaliymis meger.. o kadar cok sarilmis ve alistirilmisiz ki huzursuzluga hemen her yandan insan boyle bir yaziyla bile doyabiliyor.. degil yemegi dusunmek. muthis etkiledi beni yazinin icerigi.. simdi o adaya gitmek istiyorum. bugun ilk ve ciddi bir sekilde. yazarim kendimi takip ettiren duygulari arada sirada.. tesekkur ederim bu heves icin.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() Merhaba Lerzan can :) Burasi bana scientology tarikatini hatirlati desem? Forum sitesinin sol ust kosesindeki kadin tipki bir vampir gibi hirs dolu. Acaba buraya girenler, cikarken bu hale mi geliyorlar ki :) Huzurla kalsin... |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bende sitede bir şey hoş değil ama ne diyorum. Banner için tasarımcıma böyle kişisel gelişim resimleri göndermiştim.O bunları seçmiş. Bende o resmi sevmedim aslında.Değiştirmek istiyorum ancak tasarimci çok meşgul.. Dünyada ki diğer subliminal sitelerde forum pek yaygın değildir.Cd 'ler vardır.Bilgi alırsınız sipariş edersiniz. Burada ise istedik ki bir paylaşım ortamı olsun sohbet edelim herkes ne biliyorsa döksün ortaya... Yani boş şeyler ıvır zıvırdan çok kendimizi geliştirebileceğimiz şeyleri paylaşalım.. Size bunun bir tarikatı anımsatması üzüntü verici...
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar, siteyi ve buna emek veren insanların varlığını görmek bana umut verdi, zira ben bu telkinleri yıllardır kendi kendime yapardım, hatta kızıma hamileyken ve onu büyütürken hep gözlerimizi kapatıp, maviler, beyazlar, güzel ve canlı renklerin doğayla buluştuğu ortamlara giderdik, korkunç aile ortamım, alkolik babanın dehşeti, şiddet, korku, ezilmişlik tüm bu korkunç şeyleri yaşarken, hep içimden şarkılar söyleyip, doğal güzellikleri hayal ederdim, okulumu, arkadaşlarımı en önemliside yaptığım işi, ne olursa olsun yapılması gereken her işi, sevmemi ve yaptığım şeylerden gurur duymamı sağlardı,inanın daha küçücük bir çocukken, kendi kendime uydurduğum bu oyunun, bugün tüm dünyada benimsenmiş ve aslında insanlık tarihi kadar eski olduğunu görmek, buna inanan insanların varlığını bilmek, beni sonsuz mutlu etti, hayatım hep değişik oldu zaten, normal bir çocukluk, gençlik, kadınlık, annelik, yani tüm anlamıyla normal bir yaşantım olmadı hiç, ama ben başardım sayıyorum kendimi, çünkü hayat bana tüm zorluklarına rağmen sadece mücadeleyi seversem kazanacağımı gösterdi, telkinleri hep dinleyeceğim, müzik evrensel hele kendimi bildim bileli, yani tuluyhan uğurlu'yu tanıdığım günden beri, müziğin iyileştirici gücüne inandım, prof.nusret kaya 'nın evrenin dili, psiko estetik, kuş dili tanımlamalarındada görüldüğü gibi, doğada bile muazzam bir orkestra var zaten, insanın ürettiği seslerden kendimizi soyutlarsak bile, doğanın müziği, rüzgarın, kuşların, denizin sesi, insana anlayan göz ve halis bir kalple dinledikten sonra sonsuzluğa aktığını hissettirir, biz boşuna gelmedik bu dünyaya, anın kıymetini bilmemiz gerek, şu anda bu duyguları bile buraya yazmak bana huzur veriyor,şimdi çimenlerin üzerine uzanıp bu muazzam orkestrayı dinlemezsek, çimenler üzerimizi örttüğünde boşa gitmiş bir hayatın ardından, kendimize toplumumuza kattığımız bir şeyler olmazsa yazık olur diyorum, huzurla kalın
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hoşgeldin Nurhanza; Tüm bilgiler içimizde var.Mesela bende ders çalışırken bazı kelimeleri bir şeylere benzetir kafamda canlandırırdım.Meğerse bu fotografig hafıza imiş.. Doğal olan küçük bir çocukken yaptığımız şeyleri büyüyünce unutuyoruz.Oysa hepsi zaten bildğimiz şeyler sizinde ifade ettiğiniz gibi. [youtube=425,350]59ca05yKd7k[/youtube] Tuluyhan Uğurlu Haliç Üniversitesi Konseri ![]() [youtube=425,350]4NlYoSU_E0o[/youtube] Senfoni Türk Cd tanıtım. [youtube=425,350]1F8XSo6YoJs[/youtube] Tuluyhan Amerika'da
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Kilo Verme Ada Telkin İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız once huzurun varligini bilmekten baslamaliymis meger.. o kadar cok sarilmis ve alistirilmisiz ki huzursuzluga hemen her yandan insan boyle bir yaziyla bile doyabiliyor.. degil yemegi dusunmek. muthis etkiledi beni yazinin icerigi.. simdi o adaya gitmek istiyorum. bugun ilk ve ciddi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi