| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü hoşgeldin videosu ve Nil Gün'ün kitabı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aranızda Nil Gün'ün "Çekim Yasası" adlı kitabını okuyan var mı? ben okumadım ama şu dikkatimi çekti: videonun sunumuyla kitabın sunumu bire bir aynı. yani bu kişi bir çeviri çalışmasına yazar olarak mı imza atmış, tereddüte düştüm. ve bu yüzden hala ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aranızda Nil Gün'ün "Çekim Yasası" adlı kitabını okuyan var mı? ben okumadım ama şu dikkatimi çekti: videonun sunumuyla kitabın sunumu bire bir aynı. yani bu kişi bir çeviri çalışmasına yazar olarak mı imza atmış, tereddüte düştüm. ve bu yüzden hala kitabı almış değilim. bu arada, sanırım videonun download linki fazla yüklemeden dolayı silinmiş. bunu rapidshare'e yükleyemiz miyiz? çünkü ben defalarca online seyretmeye çalıştım ama bir noktada video duruyor ve başa dönüyor. tamamını izleyemedim hala. oysa enfes bir video. sevgiler hakan
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Nil Gün Türkiye'de ilk kez Motivasyon Cd'lerini hazırlamıştır.Kitabı okumadım ancak elbette çekim gücü kavramı sadece o filmle değil film öncesinde de bilinen bir kavramdı.Bu kavram ile ilgili bir kitap yazıldığında benzerlikler olmuş olması doğaldır.Aynen kopya olduğunu sanmıyorum. Download linikini geçici olarak kapadım.Çünkkü şimdiden 750 gb'in yarisi doldu.Açtığımda linki haber veririm tekrar yüklersiniz.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() merhaba nilgün "ün çekim yasası kitabını okudum.Okuyalı 2 gün oldu ve hala etkisindeyim, insanda farkındalığı arttırıyor.Okumanızı tavsiye ederim bildiğimiz şeyler ama duymamız ve okumamız gereken bilgiler |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bende en kısa zaman da alıp okumayı düşünüyorum çünkü çekim yasası gerçekten inanılmaz çekici bi konu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ben Nil Gün 'ün NLP kitabını okumuştum fakat yararlı olduğunu düşünmüyorum.Çekim yasası kitabı nasıldır bilemiyorum ama şahsen nlp kitabından sonra okumayı düşünmem.Çünkü anlatım tarzı bence çok afaki... ![]()
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Nil Gün ün anlatımını bilmem ama hoşgeldin videosunun 16 dk lık ksımını izlememe rağmen bundan çok etkilendim.. super super |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çekim yasası ilgini çektiyse rıdvan o halde bilinçaltı çalışmaları konusunda yazılanlara bakmanı tavsiye ederim.
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() ![]() ilgimi çekiyo aynı zaman da çekim yasası................ bu konularda bildiğin yazı,video işte ne varsa buraya koy çekinme kimse okumasa ben okurumm :D:D:D:DD:D ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bu konularda bilgisi olan varsa lütfen bizle paylaşsın çok fazla bilgiye ihtiyacım olduğu kesin
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
57 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Nilgün'ün bazı kitaplarını okudum.Pek ilgimi çekmedi.İlgimi çekseydi bu siteyle tanışamazdım.Her şeyde bir hayır varmış demekki.
__________________ Yapabileceğine inanmak, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanettir. ANTHONY ROBİNS |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü hoşgeldin videosu ve Nil Gün'ün kitabı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aranızda Nil Gün'ün "Çekim Yasası" adlı kitabını okuyan var mı? ben okumadım ama şu dikkatimi çekti: videonun sunumuyla kitabın sunumu bire bir aynı. yani bu kişi bir çeviri çalışmasına yazar olarak mı imza atmış, tereddüte düştüm. ve bu yüzden hala ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi