![]() |
Ynt: Sigara Birak New Age http://hayatimdegisti.com/forum/siga...u-t3250.0.html yukarıda ki linkten ney versionunu yükleyebilirsiniz.. sigarasız günler... sevgiler... actionsmile |
Ynt: Sigara Birak New Age eğer bu telkinler diğerlerinde olduğu gibi sigara konusunda da işe yarayabiliyorsa muhteşem olur tanıdığım sigara içen herkese dinletmeyi planlıyorum alk78 djj onayi |
Ynt: Sigara Birak New Age Merhaba Ben sigara kullanmıyorum, eşim ise tiryaki. Ona ne olduğunu anlatmadan müzikleri dinletsem ne olabieceği hakkında ne diyebilirsiniz? Teşekkürler... |
Ynt: Sigara Birak New Age Alıntı:
Ne kadar telkin dinletirseniz dinletin bir kişiye isteği dışında sigarayi biraktiramazsiniz. |
Ynt: Sigara Birak New Age arkadaşlar ben müzik öğretmeniyim.telkinlerde kullanılan müzikleri bilgisayarımda bir program aracılığıyla sesleri tek tek ayırdım.ve müziklerin altından gelen ses sitedeki metinlerle aynı.rahat olun. derty |
Ynt: Sigara Birak New Age mlk34 cok ise yariyor arkadaslar bu sigara birakma muzigi yani telkini. iki gun once basladim dinlemeye ertesi sabah kaltim sigariyi kirdim cope atim, ve icmedim ama bir arkadas geldi ondan birtane aldim ictim aksamda baska arkadasdan 2 ictim yani bugunde oyle. bunu neden yaptim birden birakirsam banada birsey olur diye. ama bugun ictigimde ikinciyi arasinda 7 saat var agzimin icinde burusukluk hisetim pis bir koku ve tat hisetim. ve icime cekemedgimi hisetim. tavsiye ederim dinelyin ve yararini goreceksiniz.. sigarasiz gunler dilerim herkeze sanirim bu iki sigara icmeyi yarinda devam ederim ve yarindan sonra hic icmem bunu biliyorum okadar skainimki sizlere anlatamam. oncedende sigara biraktim 3 ay icmedim ama ozaman hic rahat degildim ic huzurum yoktu budefa ic huzurumda var burda hepimiz adina atakana tesekur edrim |
Ynt: Sigara Birak New Age ney daha mı etkili ben hep new age dinliyorum neysesini sevmiyorum sumu dinlesem |
Ynt: Sigara Birak New Age farketmez istediğin müziği dinleyebilirsin. önemli olan düzenli dinlemen. sonuçta telkinler hepsindede aynı. |
Ynt: Sigara Birak New Age Alıntı:
Şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: Sigara Birak New Age arkadaş hangi proğramı kullanıyor bilmiyorum ama sony acid pro6.0 ve sony vegas 4.0 ve üst versiyonları ile ayrıştırılabiliyor ( birde ayrıştırabilmeyi becerebilsem çok mutlu olucam ben şimdilik sadece birleştirebiliyorum...) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |