| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ahtapot Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ahtapot Öğretmen Hasan Sancak'ın İçki-Sigara-Trafik-Uyuşturucu Şiirleri Anayasa: MADDE 58. – Devlet, istiklâl ve Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerin müspet ilmin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda ve Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaç edinen görüşlere karşı yetişme ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ahtapot Öğretmen Hasan Sancak'ın İçki-Sigara-Trafik-Uyuşturucu Şiirleri Anayasa: MADDE 58. – Devlet, istiklâl ve Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerin müspet ilmin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda ve Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaç edinen görüşlere karşı yetişme ve gelişmelerini sağlayıcı tedbirleri alır. Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır. MADDE 59. – Devlet, her yaştaki Türk vatandaşlarının beden ve ruh sağlığını geliştirecek tedbirleri alır, Sporun kitlelere yayılmasını teşvik eder. ÇOCUKLARIMIZIN-ÖĞRENCİLERİMİZİN-GENÇLERİMİZİN ÖLMEMESİ İÇİN SESİMİZE SES VERİN...AHTAPOT’U ÖLDÜRÜN= UYUŞTURUCUYU YOK EDİN!..KAMUOYU-TV-RADYO-GAZETE BÜTÜN BASINIMIZI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ. Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. Kıymetli Okuyucu, Ahtapot Öğretmen Hasan Sancak’ın İçki-Sigara-Trafik-Uyuşturucu Şiirleri Kitabımda 118 tane şiirim bulunmaktadır.Bu şiirlerimin özellikle gençler tarafından iyi okunmasını istiyorum.İnsan vücudunu tahrip eden zararlı alışkanlıklardan bir an önce vazgeçmelerini diliyorum. Cennet vatan Türkiye’mizde bir terör devam ederken, buna paralel olarak ondan beslenen başka bir terör tarafından daha yok edilmek isteniyoruz. Bu terör de 70 Milyon insanımızı ve özellikle de gençlerimizi hedef almıştır. Ailelere,anne ve babalara bu konuda büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Çocuklarımıza,gençlerimize,kızlarımıza önem verip,ilgi göstererek,hainlerin ve düşmanların emellerine alet olmamaları için gerekli önlemleri almalıyız. Hâlen Türkiye’nin gündeminde yer tutan en önemli mesele “Uyuşturucu Terörü” dür. Vatanımızda bunu teşvik edenler ihanet içindedirler. İnsan için en değerli, kutsal olan şey “Yaşama Hakkı”dır. Kötü niyetli kişiler, her alanda olduğu gibi çocuklarımızı, gençlerimizi ve kızlarımızı tuzağa düşürmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Bütün bunları sona erdirmek,kökünü kazımak için onu oluşturan,besleyen,güçlendiren kaynakları öğrenip kurutacak tedbirler vakit geçirilmeden alınmalıdır. Yediden yetmişe insanlarımız arasında sigara,bira,içki... Gazetelere verilen çarşaf çarşaf reklamlarla özendirilmekte,adeta içilmesi için teşvik edilmektedir. Bataklığın kurutulması uyuşturucusuz, içkisiz,sigarasız nesillerin yetişmesi için toplumumuzda bir seferberlik başlatılması gerekmektedir. Batıyı uyuşturucu ağı ile donatan şer güçler gözünü Türkiye’mize dikmişlerdir. Özellikle gençlerimiz hedef seçilmiştir. Gençlik bir milletin ümidi,güveni ve geleceğidir. Gençliğini maddi ve manevi olarak koruyamayan devletler varlığını devam ettiremezler. Bu itibarla yarınlarda hayatını devam ettirmek isteyen her millet güçlü,sağlıklı,kültürlü bir gençlik yetiştirmek mecburiyetindedir. İçilen her zararlı madde uçuruma giden yolda atılan bir adımdır. Başarıya ulaşmak kendi elimizdedir. Her milletin bu illetlere karşı savaş açma zamanı geldi ve geçmektedir. Vatanını,bayrağını,milletini seven,kendisini halkına karşı sorumlu hisseden kişilerin bu dava için el birliği yapması gerekir. “Uyuşturucu Terörü” nü önlemenin ilk şartı onu oluşturan kültürü yok etmektir. Bunun en kesin yolu ise. onlara hizmet eden kaynaklara fırsat vermemek,milli kültürü güçlendirmek,yıkıcı ve bölücü fikirleri önlemektir. Bu “Okul-Aile Toplum”umuzun birlik ve beraberlikleriyle engellenir. Gençler gazete, televizyon, radyo, bilgisayar, İnternet ile sürekli uyarılarak zararlı alışkanlıklara karşı uyanık olmaları sağlanmalıdır. Sigara,içki,kumar ve benzeri kötü alışkanlıklara karşı mücadele daha da güçlü olarak sürdürülmelidir. Hepsini üreten bataklıklar vakit geçmeden kurutulmalıdır. Çirkin ve zararlı davranışlarla uğraşacak kadar kuvvete sahip olmayan toplumlar onun içinde yok olmaya mahkûmdurlar. AHTAPOT ŞİİR KİTABIM Cennet Vatan Türkiye’mizde “Uyuşturucu Terörü” ile mücadele verirken ölen ya da yaralananlara ithaftır.Ölenlere Yüce Allah’tan rahmet,geride kalanlarına da sabırlar diliyorum.Ölenlerimizin ruhları Şad,mekânları Cennet olsun. Mutlu olun. Sağlıkla kalın. Saygılarımla. AĞZA SAKIN KOYMAYIN-NE SİGARA KÖTÜ ŞEY SAĞLIĞA ÖNEM VERİN-GÖREN SİZE DESİN BEY Zararlı alışkanlık-dünyamızı kirletir Çocuk anne babayı-insafsızca titretir Bir kez tutulan insan-acı ile terleme Ateş yükselmesiyle-hemen başlar eleme Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey Bilinsin öğrenilsin-cana yoktur yararı Ruh ve bedenimize-verir bilin zararı İçmeye başlayınca-neler olmaz ki neler Vücutta sel oluşur-sıkıntıyı çeker er Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey Sigara ile başlar-en önemli mesele Milyonlar çöplüktedir-bundan artıyor çile Bir kez içsem ne olur-deme bunları sakın Sporu ihmal etme-bunlarla olun yakın Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey Akciğere çekilen-duman ya da zifiri Yapımızı bozuyor-içlere sokar kiri Kanser ile bronşit-damar tıkanıklığı Vücutta birikimi-bozmaktadır sağlığı Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey Kalplerde tıkanıklık-kanın oksijenini Ülser ile birlikte-o an bitirir seni Niçin bırakılmıyor-sosyal ve fizyolojik Psikolojik faktör-yüzde çıkartıyor tik Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey Nikotinden dolayı- hep bağımlılık yapar Önüne ne çıkarsa-birbirlerine çarpar İnsanda görülmeyen-türlü türlü hastalık Canları tökezletir-hemen yapar latalık Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey İştahsızlık oluşur-o anda huzursuzluk Devamlı etkilenir-hem çoluk hem de çocuk Bağımlılık olursa-kolay kolay bu bela Hasan diyor öldürür-içecek misin hâlâ Ağza sakın koymayın-ne sigara kötü şey Sağlığa önem verin-gören size desin bey AHLÂKİ ÇÖKÜNTÜYÜ-ENGELLEYİN ÖNLEYİN BU SESE KULAK VERİN-DOĞRU SÖZÜ DİNLEYİN Son günlerde artmakta-rezillik maskaralık Aileler perişan-görülüyor karalık Bilin geçim zorluğu -ezmektedir milleti Devamlı yok etmekte-toplumu cemiyeti Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Uyanalım uykudan-uyaralım durmadan Önlemi erken alın-kimse bize vurmadan Gerçekten de önemli-tedbir al sor soruştur Yıkıntıyı önleyin-hepsinin önünde dur Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Anne baba çocuklar-dayı hala ve amca İnim inim inliyor-görün tutuştu baca Televizyonlarımız-önlesinler çirkefi Onlar hiç çaldırmasın-arkamızdan o tefi Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Yollar sokaklar doldu-içimize düştü kor Niçin hep uyuyoruz-bul araştır hemen sor Oku öğren bilgi kap-bölme sakın bu ferdi Ortaya çıkmaktadır-endişesi ve derdi Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Bebek çocuk kız erkek-yıkılmasın aile Topluca yok oluruz-artar daima çile Eğitim çok önemli-doğuştan itibaren Görün bu durumları-kötü çalıyor siren Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Hiç kadınlarımız-düşmesinler sokağa Acısı dokunacak-yurtta yaşayan sağa Vatanı sevmek gerek-candan da daha yüce El birliği gerekli-sabah gündüz ve gece Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Uzansın yardım eli-düşküne çaresize Türk Milleti vazife-hemen düşüyor size 70 Milyon birliği-gelişsin ve yükselsin Azmimiz ve çabamız-zorun hakkından gelsin Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Güçlükleri yeneriz-çünkü vazife büyük Önleyin bu durumu-bizlerdedir bütün yük Bar diskotek meyhane-şuursuz eğlenenler Kendini kaptırıyor-yok olur bütün şenler Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Yıkıcı ve bölücü-kanmayın tatlı söze Sıkıntı ve üzüntü-sonra gelir o yüze Bütün Batı yıkıldı-işleri oldu harap İllete tutuldular-hep görüyorlar serap Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin Uyaran Şair Hasan-bilinsin çok önemli Bizi yapmak isterler-hem aptal hem de deli Parçalayın surları-Türk'ümü bölmesinler Türk Milleti ağlarken-kahpeler gülmesinler Ahlâki çöküntüyü-engelleyin önleyin Bu sese kulak verin-doğru sözü dinleyin BÜYÜK BİR AHTAPOT VAR-KOLLARINI KESELİM ÜSTÜNE ÇULLANALIM-HÜR ŞEKİLDE ESELİM Ailenin belâsı-alkol uyuşturucu Toplumları kahreden-en illet bir vurucu Uyanık olmalıyız-tehlikelere karşı Uyandırmak gerekir-hem milleti hem arşı Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim İnsanların başına-sıkıntıyı açarlar Birbirine düşürüp-tutuşturup kaçarlar Böyle düşmanlar ile-savaş başlatılmalı Hemen tedbir alınsın-uzatın yeşil dalı Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Bizi rahatsız eden-bölücü hıyanetler Trafik problemi-r cinayetler Sigara içki kumar- bulunmaktadır rolü Devamlı yemekteyiz ya zehri ya da golü Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Teşvik edenler vardır-bunu bazı çevreler Bilinmelidir artık-iyi olmaz devreler Şehir ilçe belde köy-hep abluka altında Yetişen yeni neslin-ya omzunda sırtında Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Aile bu tuzağa-bunlar ile düşüyor Bölücü ve yıkıcı-başlara üşüşüyor O kaynaktan beslenir-ilk yeraltı dünyası Bizlerde huzur kalmaz-hep bozuktur mayası Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Batıda ki yıkılış-işte bu illet ile İnsanlar kendisini-kaptırdı bile bile Bar pavyon birahane-şehirde dizi dizi Kötü alışkanlıklar-öldürür hepimizi Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Sıkıntıdan kurtuluş-bunlar çare değildir En önemli husus şu-vakit geçti acildir İlk başlangıç birayla-gelirler sıra sıra Bizi tökezletirler-kalpleri kıra kıra Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Esrar rakı şampanya-uyanık olmak gerek Kurulu tuzaklara-yakalanma bilerek Kişisel ailevî-sosyal çevre faktörü Bunlardan kurtulmalı-hem sağlamı hem körü Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Kullanım yaşı on bir-gelecek tehlikede Vazife hepimizin-sonra çıkmaz leke de Maç kazanan futbolcu-içki ile kutluyor Hayatını böylece-bir top gibi şutluyor Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Kendine güvenmeyen-pısırık korkak kişi Alkol esiri olur-kalmaz kafa ve dişi Radyo gazete basın-dergi televizyonlar Gerçeği anlatmalı-iyi olsun yayınlar Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Devlet en büyük payı-buna ayırmalıdır Eğitim ve öğretim-genci kayırmalıdır Huzur ve güven hakkı- çiğneniyor ayakta Pişkinlik ve tehditler-hata üstüne hata Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Milleti millet yapan-millî manevî değer Toprağın altı doldu-üstte kalmayacak yer Yılda üç yüz elli bin-kaybediyor can vatan Bize beddua eder-toprakta şehit yatan Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim İstiklâl Savaşında-Yeşilay Cemiyeti Vazifeye başladı-uyandırdı milleti Yurt işgal edilmişti-top ve tüfeğimiz yok Kurtuluş mücadele-azim gayret çaba çok Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Savaş meydanlarında mağlup edemediler İçten çökertmek için-doğru gidemediler Limanlara uğrayan-düşman kayık gemisi Alkol uyuşturucu-hep taşıdı hamisi Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Çok kısa bir zamanda-arttı bağımlılıklar Salgın hâlini aldı-öldü kalabalıklar Günlerden tarih “5 Mart”-sene “Bin Dokuz Yüz Yirmi” Yeşilay Cemiyeti-kuruldu verdi ilmî Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim İllerde ilçelerde-kuruldu şubeleri Hep gönüllü koştular- o an talebeleri Sınırlı imkânlarla- hizmetleri yapıyor Destek olmak gerekir-sonra içi yakar kor Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Örnek alınmalıdır-çalışmaları güzel Üstün hizmet görevi-verilmeli hemen el Fuhuş durmaz artıyor-nedir bu rezillikler Bakın neler oluyor-bitsin kepazelikler Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Aradığı sevgiyi-görmeyen şu çocuklar Bir milyon kadar vardır-dil ve dudak uçuklar Devletimiz onlara-ilgiyi göstermeli Terör örgütlerinin-defterini dürmeli Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Millî görevdir bilin-kimsesizlere bakmak Gücümüz yettiğince-bir ışık daha yakmak Yasak edilmelidir-haşere reklâmları Allah’ım beter etsin-bu çeşit yamyamları Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Bar diskotek meyhane-salonlarda yönetim Hep sağlam yapılmalı-oralarda denetim Açılsın çocuk parkı-spor oyun sahası Tenis kütüphaneler-hep yetişsin dehası Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Son beş sene içinde-yüzde beş yüzlük artış Buna canlar dayanmaz-nasıl geçecek bu kış Otuz milyar Dolardır-kazanç sağlanır kirli Hepsinin eli uzun-daim çekerler birli Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Darbe üstüne darbe-Türk Polisi vuruyor Bunlar yakalandıkça-sinirden kuduruyor Yüzde altmışlık kısmı-yakalandı vatanda Bu utanmaz mahluklarar-çoğalıyor yatanda Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim Dehşetli boyutlara-ulaştı kullanmalar Yayılma büyümeler-görülür sızlanmalar Türk Milleti Hasan’ın-duy sesini tedbir al Tehlikeyi gösterdim-esenlikle çağa dal Büyük bir ahtapot var-kollarını keselim Üstüne çullanalım-hür şekilde eselim GENÇLİK ELDEN GİTMEDEN-SAHİP ÇIKIN ONLARA EĞER DİKKAT ETMEZSEK-KALPLERDE AÇAR YARA Onlar çok büyük nimet-bilmeli önemini Ortadan kaldırmalı-hem acı hem de kini Yediden yetmişe dek-verilmezse bu emek Hepten perişan olur-kaybolur bir çok yürek Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara Sorumluluk sahibi-kişi birey ile fert Bu sesi duymalıdır-ortadan kalkmalı dert Gelecek emanettir-Atamızdan gençliğe Kültürlü olmalıdır-davet edin dinçliğe Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara Kontrol etmek gerekir-gittikleri yerleri Sevgiye kavuşturun-solan biten erleri Kahve ve birahane-diskotek kafeterya Zehir solumasınlar-sakın kalmasın yaya Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara Sigara bira alkol-hele uyuşturucu Yurdu tamamen sardı-görün yakıyor ucu Okul ile yolları-durakta her köşeyi Aramamız gerekir-hem akıllı hem iyi Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara Köy belde ilçelerde-mısır pirinç ve buğday Arasına ekilir-arayarak daim say Asker ve polislere-vermeliyiz desteği Göstermemek gerekir-o canlara kösteği Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara 8 10 yaşlarında-o bali koklayanlar Hepsi çocuklarımız-biten giden şu canlar Herkese büyük görev-düşmektedir biliniz Çağırdıkları zaman-ön saflara geliniz Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara Gençler gidecekseler-yürüyüş koşu yolu Oralara gitmeli-uzatmalıyız kolu Kitap okumalıdır-canları yönlendirin Hasan Sancak söylüyor-gençlere önem verin Gençlik elden gitmeden-sahip çıkın onlara Eğer dikkat etmezsek-kalplerde açar yara İÇKİ SİGARA KUMAR-HELE UYUŞTURUCU DİKKAT EDİN MİLLETİM-BİZE DOKUNUR UCU Televizyon sinema-video ve tiyatro Diskotek birahane-oluşturdu bir koro Ahlak ve iffet dışı-çekimler bir vasıta Kahkahalar atıyor-hep sırıta sırıta İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Edebiyat siyaset-zorla propaganda Geçmişi hatırlatır-sanki hepsi bir manda Bizi uyuşturucu-hep topluca mahveder Bir kez alıştığında-can ömrüne kahreder İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Tarihin asrımızın-tahrip eden silâhı Yıkıcı ve bölücü-yürekte kalır ahı Nötron atom füzeler-yanında küçük kalır Bir nebze çeker ise-kişi o zehri alır İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Psikolojik savaş-hele yabancı kültür Çocuk genci aldatır-bizler olmalıyız hür Oyunları oynuyor-iç düşman ve dış düşman Sinsi sinsi tezgâh var-bize vermiyor aman İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Dikkat edin Türk Genci-alkolizm ve fuhuş Uyanık olmaz isek-inan ruhu eder tuş Gelin imha edelim-anne baba topyekûn Aynı sahne ve roller-bize oynamıştı dün İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Klasik silâhlarla-yapılan o savaşlar İnan terk edilmiştir-yukarı kalksın başlar Soğuk savaş metodu- uygulanmaktadır bil Uyanık olmaz isek-akıl kalmaz ne de dil İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Başı boş bırakılan-tehlikededir gençlik Hiçbir şey düşünemez-ne can kalır ne dinçlik Milli manevi değer-verilmeli topluca Gerçek anlatılmalı hep doluca doluca İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Emperyalist güçlerin-oyununa dikkat et Öne koyalım başı-kalplerimiz desin ret Şerefli geçmişimiz-vardır bunu unutma Atamız uyumamış-sakın uyuyup yatma İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Karanlık ve ser güçler-oynamakla oyunu Unutma Türk Milleti-ecdadını soyunu Mutlaka önlenmeli-içki esrar ve kumar Yediden yetmişe dek-atılmalıdır şamar İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu Devlet-millet ele ele-birlikte seferberlik Amca dayı nineler-hep gösterelim erlik Hemen vakit geçmeden-önce tedbir ve tedbir Hasan sözü söyleyen-temizlenmeli bu kir İçki sigara kumar-hele uyuşturucu Dikkat edin milletim-bize dokunur ucu KESİNLİKLE BİLİNSİN-BİRA ALKOLLÜ İÇKİ YEDİDEN YETMİŞE DEK-GÖSTERMELİYİZ TEPKİ Anlaşılsın bir kere-alkollü içki bira Kalplerde ve ruhlarda-bilin açtırır yara Zarar ve tahribatı-içimizde dert açar Bir kez alışır isek-canlarda huzur kaçar Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki Evet sarhoşluk yapar-alkolizme en geniş Hazırlar ortamını-annelere düşer iş Evlerde apartmanda-başlanır heves ile O andan itibaren-durmadan artar çile Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki Gıda maddesi değil-yabancı zehirlidir Canlar anlayamazsın-ortada bırakır kir Vücuda girdiğinde-bütün uzuvlarımız Atmak için uğraşır-yorgun düşer deriz cız Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki Aşırı faaliyet-hastalıklara sebep Bir kere düşünmeli-ondan boşalıyor cep Alkolsüz içki diye-uydurulan yalanlar Bira yutturmacadır-içen canı yapar dar Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki Ayran hoşaf su değil-asla bilin olamaz Sıkıntısı çok fazla-bunu bir tarafa yaz Meyve suyu ve şıra-sakın koyma yerine Alışırsan bir kere-acı iner derine Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki Sağlık Teşkilatının-çok korkunç verileri İçme oranı fazla-gitsin yurdumdan geri İl ilçe belde köyler-gör abluka altında Sesimize ses verin-güçlü çıkmalı seda Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki 25 ve 64-yaşları arasında Ölüm sebebi belli-5.. sırasında Hasan Sancak uyarır-çocukları gençleri Canlar beni dinleyin-toprağa düştü eri Kesinlikle bilinsin-bira alkollü içki Yediden yetmişe dek-göstermeliyiz tepki AHTAPOT ŞİİR KİTABIMA DESTEKLEYİCİ ARIYORUM.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ahtapot Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ahtapot Öğretmen Hasan Sancak'ın İçki-Sigara-Trafik-Uyuşturucu Şiirleri Anayasa: MADDE 58. – Devlet, istiklâl ve Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerin müspet ilmin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda ve Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaç edinen görüşlere karşı yetişme ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi