| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ben Bir Öğretmenim!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben Bir Öğretmenim Öğretmen Hasan Sancak’ın En Güzel “Öğretmen” Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben Bir Öğretmenim Öğretmen Hasan Sancak’ın En Güzel “Öğretmen” Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. BEN BİR ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENİN ENGÜZEL“ÖĞRETMEN” ŞİİRLERİ 137 tane öğretmen şiirinden oluşmaktadır. Değerli Okuyucu, Sevgili Çocuklar ve Gençler… Ailemizden sonra ilk düzenli eğitimi okullarda alırız.Öğretmenlerimizin anlattıkları konularla gelişir,geleceğe hazırlanırız. Bizlere okumayı,yazmayı,düşünmeyi;iyiyi ve güzeli öğretmenlerimiz öğretir.Onlar, öğrencileri topluma kazandırmak için gecesini gündüzüne katarak, çalışmaktadırlar.Çok zor ve kutsal bir görev üstlenmişlerdir.Hepsine duyduğumuz saygı ve sevgi sonsuzdur.Vatanımızın kalkınması için emek veren bütün öğretmenlerimize devlet ve millet olarak gereken önemi ve değeri vermeliyiz.Öğretmenlerin topluma yapmış olduğu hizmetler çok büyüktür.Bizlere vermiş oldukları emekleri hiç bir zaman ödeyemeyiz. Çocukları ve gençleri yarının Türkiye’si için yetiştiren,ömrünü harcayan öğretmenlerimizi anne ve babamız gibi sevip saymalıyız.Bizlere vermiş oldukları emeği boşa çıkarmamalıyız. İçlerinde bulunduğu şartlar ne kadar iyi olursa,o kadar başarılı olurlar. Bundan hem memleketimiz hem de devletimiz kazançlı çıkar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kalkınmasında ve gelişmesinde öğretmenlerimize büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir.Öğretmenlik mesleğine büyük değer veren,gençleri öğretmenlere emanet eden Atatürk gibi değerli insanlara ihtiyaç vardır.Devletimizi idare eden yöneticilerimiz öğretmenlere gerekli ilgiyi mutlaka göstermelidir.Yarınımızın dünyasında söz sahibi olmak,söylediklerimizin dinlenmesini, sağlıklı ve sağlam bir nesle sahip olmak istiyorsak, o insanlara değer vererek köfte ve ekmek satmalarını,bu zamana harcayacakları vakitleri eğitim ve öğretime harcamaları için üste düşen görevlerin yapılmasını bekliyoruz. Maaş,aile ve çocuk bakımı,ders ücretleri yeniden düzenlenmelidir... Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzyıllarca yaşamasını Yüce Mevlâ'mızdan diliyor,en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Okullarında ders verirken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,gerideki ailelerine sabır ve tahammül gücü diliyorum. Mutlu olun.Sağlıkla kalın. Saygılarımla. BEN BİR ÖĞRETMENİM "Bize renkleri tanıtan-al gibisin öğretmenim Ağızları tatlandıran-bal gibisin öğretmenim İnsanlara destek olan-bel gibisin öğretmenim Sorulara cevap veren-bil gibisin öğretmenim Anlattıkça anlatırsın -bol gibisin öğretmenim Artı eksi çarpı eşit- böl gibisin öğretmenim Arananı cana sunan-bul gibisin öğretmenim Merhem olup yaralara-çal gibisin öğretmenim Cehaleti önlüyorsun-çel gibisin öğretmenim Sarı sarı altın lira-çil gibisin öğretmenim Üşüyünce bizi örten-çul gibisin öğretmenim Eğitimde parıldayan-dal gibisin öğretmenim Aşılmayan dağı aşan-del gibisin öğretmenim Şu canları anlaştıran-dil gibisin öğretmenim İstedikçe bize veren-dol gibisin öğretmenim Bereketli tohumun var-döl gibisin öğretmenim Sevgi ile okşuyorsun- el gibisin öğretmenim Şansımıza şans katarsın-fal gibisin öğretmenim Öğrenciler emrinizde-ful gibisin öğretmenim Anlatmaya hazırsınız-gel gibisin öğretmenim Penaltıyı kaçırmazsın-gol gibisin öğretmenim Tabiatın bir harika- göl gibisin öğretmenim Baharlarda koku salan-gül gibisin öğretmenim Fikirlerin çağı aşar -hâl gibisin öğretmenim Düşer isek uzanırsın-kol gibisin öğretmenim Çağrılınca yanımızda- ol gibisin öğretmenim Sesin yüksek çınlatırsın-pil gibisin öğretmenim Önemlisin değerlisin-pul gibisin öğretmenim Tiyatroyu oynattıran-rol gibisin öğretmenim Karşı tarafa taşıyan-sal gibisin öğretmenim Enerjiniz hiç eksilmez-sel gibisin öğretmenim Çamurları yıkattıran-sil gibisin öğretmenim Notalara şekil veren-Sol gibisin öğretmenim Soğuklarda sarılırsın-şal gibisin öğretmenim Düğüm atar sarmalarsın-tel gibisin öğretmenim Tenin beyaz ılıtırsın-tül gibisin öğretmenim Konuşur da hiç susmazsın-zil gibisin öğretmenim..." " Hasan söyler daim sözü -hayatımda sizsiniz tek Okutarak öğretirsin- bal olursun petek petek Saygı sevgi azdır size-çağa doğru koşarsınız Sıkıntıda kalsanız da-zorlukları aşarsınız...” BARİ ÖĞRETMEN OLSUN-BUNU DEMEK ÇOK AYIP ÇİÇEĞİ SOLDURURSUN-SENELER OLUR KAYIP Biz gelişmekte olan-yurtlar arasındayız Kalkınma ilerleme-orta sırasındayız Üretim ve tüketim-katılım etkinliği Öğretmen sayesinde-kapatılır deliği Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp Kısa yoldan hayata-atılıp meslek tutma Hiçbir şey olamadı-olsun bari avutma Bu görüş saçma sapan-çocukları öldürür Sahip çıkılamazsa-memleketi böldürür Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp Sevmiyor isen seçme-mesleğe sakın girme Ne şöhret ne servet var-sakın ola hiç yerme Adalet ve insanlık-kişilere öğretir Sevgi sabır hoşgörü-toplumlara kavratır Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp Bütün meslekler kutsal-birbirini tamamlar Zincirin halkasıdır-kaybolur bütün gamlar Öğretmenlik temeldir-çünkü ana bir meslek Eşi ve benzeri yok-aynı zamanda bil tek Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp İzlerine rastlanır-mimarın çiziminde Ressamın fırçasında-hecenin diziminde Öğretmenin her harfi -taşır gerçek bir mana Ay ile Güneş olur-zevk verir bütün cana Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp Bu duygu ve görüşü-Türk gencine kavratan Öğretmendir biliniz- çağa doğru fırlatan Öğretme görevleri-güvenilir ellerde Okullar ve sınıflar-çaba gayret dillerde Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp Vatan çocuklarının-okuması yazması Onlar ile sağlanır-dost düşmanı sezmesi İlerlemeye açık-öyle güzel bir meslek Hasan sözü söyleyen-ders verir öbek öbek Bari öğretmen olsun-bunu demek çok ayıp Çiçeği soldurursun-seneler olur kayıp BAŞ ÖĞRETMEN ATATÜRK-O BENİM ÖĞRETMENİM GÖSTERDİĞİ DEĞERLE-YARINIMDAN EMİNİM Tarih sayfalarını-karıştırdığımızda Eğitim ve öğretim-yarıştırdığımızda Değer veren devletler-daima yükselirler Vatana saldıranın-haklarından gelirler Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim Fatih Sultan Mehmet Han-bilin verirdi önem Ayırmazdı yanından-hafta ay dönem dönem Ak Şemsettin Gürâni-daim Molla Hüsrev'i O baş tacı ederdi-yaparlardı ödevi Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim Bir toplumun yapısı-ilk oluşturulmadan Öğretmen söz sahibi-halk buluşturulmadan Başöğretmen Atatürk- vurgulamıştır bunu Düşünüp taşınarak-övmüştür daim onu Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim "Milletleri Kurtaran- Yalnız Öğretmenlerdir Bu nesil eseriniz-yetiştiren canlardır" Bu anlamlı sözlerle- Atam onurlandırmış Hitap Türk Milleti'ne-onu hep sırlandırmış Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim Dünyamız bilgi çağı-yüksek kültürler çağı Sevgi ile donatır-bütün öğretmen sağı Daha iyi güzele-iter ileri doğru Birlik beraberlikle-sordurur türlü soru Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim Hayat damarlarıdır-eksik olsa mahvolur Tıkanıklık kopmalar-çökmeye mahkûm olur Öğrenciye gençlere-verilecek eğitim Öğretilmeli ruha-dost ve düşmanların kim Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim Anne baba önemli-sıcak tutun yuvayı Bağ ve bahçede dolaş-içe çekin havayı Mutlu olmazsa onlar-zayıf düşer ve gider Hasan'ın sözü gerçek-millet canı kaybeder Başöğretmen Atatürk-O benim Öğretmenim Gösterdiği değerle-yarınımdan eminim BAŞ ÖĞRETMEN ATATÜRK-O GÜNEŞTİR BİZLER AY GÖSTERDİĞİ HEDEFTEN-DÖNER İSEK DERİZ VAY Eğitim ve öğretim-asla ihmâle gelmez İyi uygulanmazsa-bilmeli yüzler gülmez Atam verdi önemi-savaşta ve barışta Gece gündüz çalıştı-baharı yazı kışta Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay Askerî ve siyasî-vatanda inkılâplar Bütünüyle çalıştı-iş gördü elde saplar Emanet gençliktedir-görev öğretmenlerde Okullar ve sınıflar-hizmeti yüz binlerde Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay "Milleti Kurtaranlar-Yalnız o Muallimim "Onların verdikleri-hem bilgi hem de ilim Yetişen bütün nesle-vatan millet sevgisi Kitap defter kalemler-yurtta çıkmalı sesi Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay Millî birlik bütünlük-asla sarsılmamalı Vurup yıkıp öldürüp-kırmayın yeşil dalı Hedef ve direktifler-gerçekleştirilmeli Sorumluluk duyarak-ilk tekleştirilmeli Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay Hizmet hayat başarı-gelişme özellikler Hepsi sağlam olmalı-bulunsun güzellikler Milleti millet yapan-ilk baştaki o yiğit Çimlendirdi gençliği-oku öğren çağa git Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay Hedef belirlenmeli-vatan yıkılmamalı Bölüp ve parçalayıp-üste çıkılmamalı Işık yanık durmalı-asla sönmemelidir Söz verildiği zaman-ondan dönmemelidir Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay Vatana ve bayrağa-sahip çıkan bir nesil Öğretmenle sağlanır-bunu önce iyi bil Değer değer olmalı-bir şey düşünmemeli Hasan der okutmalı-uzansın devlet eli Başöğretmen Atatürk-O Güneştir bizler Ay Gösterdiği hedeften-döner isek deriz vay BİLGİ IŞIĞISINIZ-SEVGİLİ ÖĞRETMENİM YÜKSELECEK ŞANINIZ-SİZSİNİZ CANIM BENİM Cana yakın birisin-içtensin güler yüzlü Bizi sevip okşayan-gerçekten tatlı sözlü Cahillik bilgisizlik-olgun bir insan yaptın Topladın ve çıkarttın-sayıları hep çarptın Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Vatana ve millete-faydalı birer nesil Kendini fedâ ettin-yoruldu ayak ve dil Hiç bıktım demezsiniz-yeşil tahta başında Tebeşir elindedir-sevinç ve gözyaşında Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Biz ağlarken ağlarsın-güler iken gülersin Canı teselli eder-ağlar iken silersin Sizler olmasaydınız-bilin bilgi olmazdı Çalışıp didinmeler-insan böyle kalmazdı Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Tıpkı bir ışıksınız-okunan habersiniz Hâliniz nasıl sizin-söyle ne edersiniz Bir baba yuvasını-anne ise oğlunu Millet yurdunu sever-biz gözleriz yolunu Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Bütün yetişen canlar-duyarlar size saygı Sözünüz tesir eder-ortadan kalkar kaygı Senin için yazılır-şiirler hikâyeler Onun için verilir-size daim payeler Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Hep kendi kendimizi-biz eğitebilseydik İyilik olur muydu-Biz dağıtabilseydik Yaşayan şu canların-ekmek sevgi havaya Bulunursa duygular-su koyarlar kovaya Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim Gerçekten ihtiyaç var-toplumu eğitene Millî kültür sokarak-çağa doğru itene Yetişen yeni nesle-bilgi veren öndersin Hasan der görev kutsal-Allah ömürler versin Bilgi ışığısınız-sevgili öğretmenim Yükselecek şanınız-sizsiniz canım benim BİR TOPLUM GELİŞMİŞSE-ÖĞRETMENLER İLK BAŞTA MİLLETİYLE BERABER-HEPSİ DAİM UĞRAŞTA Ruhunda hizmet aşkı-her an volkanlaşıyor Vurup kırıp dökmeden-canlarla anlaşıyor Türkiye ve Türk ismi-bilinmeli hakikat Bazı beyinsizler var-bilmiyor bunu heyhat Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta İlimde beynelmilel-kültürümüzde millî Sabrın ile şefkatin-sizsiniz tatlı dilli Haykırırsın cihana-bağırıp gür sesinle Anlatır yazdırırsın-ruhunla nefesinle Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta Ellerimi uzattım-öğretmenim gül ile N' olur bir tebessüm et-bana bir kez gül hele Köyümde kasabamda-ilçemde sokağımda Daim senin sözlerin-çınlar salon ve oda Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta Bu mutlu gününüzde-sizlere teşekkür az Öğretmenim kalbime-seni seviyorum yaz Bir söz hayat misali-zümrüt kadar değerli Vatanım kadar kutsal-o her şeyden haberli Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta Milletin uyanışı-ileri götüren yol Bu uğurda harcanır-beden ruh ve kafa kol İşi savsaklamayan-devletin yapısına Hiç toz kondurmuyorlar-gerçekten kapısına Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta Kararlı disiplinli-görüyor ufukları Durmadan çalışıyor-işi bırakmaz yarı Çevresiyle uyumlu-iyi ilişki kuran Ne kadar zorda kalsa-odur sözünde duran Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta İnsana olaylara-öğretir hakikati İleriye koşturur-toplumu cemiyeti Elindeki meşale-çağlara ışık saçar Hasan sözü söyleyen -kilitli kapı açar Bir toplum gelişmişse-öğretmenler ilk başta Milletiyle beraber-hepsi daim uğraşta BÜYÜYEN SEVDAMIZSIN-GERÇEKTEN ÖĞRETMENİM VATANI BÖLDÜRTMEYİZ-BU SİZE BİR YEMİNİM Öğretmen tanıyorum-özü sözü uyuyor Kötü bir laf söylense-onu hemen duyuyor İyilikler onların-aştırıyor çağları Bütün körpe beyinle-coşturuyor bağları Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Karanlıktan korkardım-gördüm senin yüzünü Tebessüm ile baktın-bana döndün gözünü Yürümeyi öğrendim-gittim çok ileriye Sizlerin sayesinde-hiç bakmadım geriye Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Dünyada Güneş vardır-bu Güneş bende iki Işık oldun kalbime-gerçek bıraktı etki Farklısın canlılardan-sizde hünerler dolu Yediden yetmişe dek-gösterdin doğru yolu Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Cesaretim sizlerle-arttı hiç eksilmedi Bizleri anladınız-başkaları bilmedi Küçüğü küçük bilip-hep büyükleri sayan Zorda bile kalsanız-ilk yürürsünüz yayan Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Sevgi ve esenliği-önce sizden öğrendim Hakikat sayenizde-bütün zorluğu yendim Elinin parmakları-tebeşir tozlarına Bulanmış çırpınırsın-hayranız hızlarına Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Çiçekli bahar kokan-sesleri heyecanlı Anlatırlar durmadan-sözleri olur canlı Korku nedir bilmezler-efendi ve hürdürler Esarete gelmezler-doğuştan özgürdürler Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim Yüreğe sevgi taşır- isteği dostluk barış Öğrenciyi durmadan-hepsi yaptırır yarış "Türkiye Sevdasıdır"-gezer “Seksen Bir İli” Hasan der destek verin-susmasın onun dili Büyüyen sevdamızsın-gerçekten öğretmenim Vatanı böldürtmeyiz-bu size bir yeminim ÇOK ZORDUR ÖĞRETMENLİK-ÇÜNKÜ ATA MESLEĞİ DOLDURMAK GEREKİYOR-BÜTÜNÜYLE PETEĞİ Öpüp ve koklayarak- ulaşmak sonsuzluğa Öğretmenle birlikte -canlar koşmalı çağa Cahilliğe set vurmak-karanlığı yok etmek Hep onların görevi -gencin yanında bitmek Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği Yaşadığı müddetçe-bizlere yol gösteren Kem göz ile bakmayan-cahilliği hep yeren Gürül gürül akan su-onlardır çağlayanlar El ele tutuşarak-canları bağlayanlar Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği Ruha hayat vermektir-ümit olmak kalplere Ellerini uzatan-yetişen o Alplere Ülküye ulaşmaktır-gürleyen çağıl çağıl Birlik ve bütünlükle-böyle geçmektedir yıl Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği Yeni yıl ve çağlara-ulaştıracağız biz Hainler şerefsizler-karşımızda çöker diz Güneş olmak Ay olmak-vazifemiz çok büyük Ne kadar fazla gelse-yine taşınır bu yük Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği Görevimiz bellidir-vatana insanlığa Esenlikler vermeli-kişiye ya da bağa Bu işler çok önemli-üzerinde duralım Vakit hemen geçmeden-yeni plân kuralım Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği İstiklâl Savaşı'nı-unutma o günleri Hesap bizden sorulur-bugün yarın dünleri Cehalet bilgisizlik-verilmelidir savaş Tedbir alınamazsa-gideriz yavaş yavaş Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği Hürriyet türküsünü-söylemek birlik ile Dağ ova sonsuzluklar-hep gelmelidir dile Öğretmen olmak şeref-şereflerin en hası Hasan der duyun sesi-kalplerden silin pası Çok zordur öğretmenlik-çünkü Ata mesleği Doldurmak gerekiyor-bütünüyle peteği DEĞER VER Kİ YAŞASIN-DÜŞÜNSÜN BİR TEK ŞEYİ O ZAMAN ÖĞRETMENLER-ÇALDIRIR SAZ VE NEYİ Hayatı anlar iken -seni bırakmayayım Elimi uzatayım-yerlere çakmayayım Bilgimle düşüncemle-kucaklayayım derhal Öğrenmek ister isen-gel de bana haber sal Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Atom çekirdeğini-hücrenin yapısını Anlatayım durmadan-birleşen kapısını Yüceltmeli insanı-gerçek fener misali Cahillik kötülükten-kurtulsun insan hâli Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Yoğrulan hamur gibi-hep şekillendireyim Konuşmayan çocuğu-hemen dillendireyim Muhtaç olana şefkat-uzansın yardım eli İnsanca yaşasınlar-doğrulsun onun beli Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Acizsen gel bul beni-olayım anne baba Ruhum ruhuna dolsun-boşa gitmesin çaba Kara toprak susuz yaz-okulsuz yolsuz köyler Kalplerimiz birleşsin-düzelsin çoğu şeyler Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Tohumlarım serpilsin-çoğalsın meyvelerim Yeşersin kök oluşsun-üstlerde olsun yerim Göğe doğru yükselsin-sarsın dal ve budaklar Geçmişten geleceğe-vatanıma kalsın kâr Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Memleketin ümidi-yarınlar sizi bekler Karanlık nura döner-içimizde tutar yer Yurdumun güzelliği-dağ taşlar ovasını Tanıtayım sizlere-iyice havasını Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi Kelimeler cümleler-anlatılmaz sözlerle Kollayıp savunmalı-açık duran gözlerle Gelecek hepimizin-Hasan der el birleşsin Bu sese kulak verin-vatanımız gürleşsin Değer ver ki yaşasın-düşünsün bir tek şeyi O zaman öğretmenler-çaldırır saz ve neyi DİNLE ÇOCUĞUM DİNLE-ÖĞRETMENİNİ DİNLE SABAH ÖĞLE VE AKŞAM-O DAİMA SENİNLE Değerin hiç ölçülmez-gelecek günler senin Gülümsersin durmadan-çok saydam inan tenin Yanlışlık cahilliğe-yalana ve dolana Sözlerini söylersin -vuranlara çalana Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle "Yurtta Sulh Cihanda Sulh"-ilkeleri rehberi Mücadele veriyor-nöbet bekleyen eri Düşmeyen sarsılmayan- sağlam basan yerlere Yanlışları düzelten-çaba veren erlere Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle Daima ileriye-gidiyor ayakları Saçları dalgalanmış-görünüyor akları İlke ve hedefleri-tespit etmiş öğretmiş Eğitmiş uygulamış-gerçek vatana yetmiş Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle Heyecan ve zevk ile-yurduma attı temel "Hakiki Mürşit İlim"-yukarıya kalktı el Anlayış ilkesiyle-o güvenmiş gençliğe Vatan onlara teslim-saygı duymuş dinçliğe Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle Eğitim ordusunun-yılmayan mücahidi Hizmet verdi herkese-yükseldi onun adı Geçmiş ve gelecekte- üretici sizsiniz On ikiden mıhlarsın-gerçekten azizsiniz Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle Çünkü biliyorsunuz-vatanın kurtulması Nesil ile kökleşir-ilelebet kalması Birer ilham kaynağı-nöbetçisi çocuğun Hep onlardan sorulur-yarını kuzucuğun Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle Dün ile bugün yarın-inanç ve imanıyla Okuyup geliştirdi-o muhteşem şanıyla Hasan der asaletli -tarihin derinliği Hep onlardan sorulur-bütün canın benliği Dinle çocuğum dinle-öğretmenini dinle Sabah öğle ve akşam-o daima seninle EĞİTİM VE ÖĞRETİM-ÖĞRETMENLE SAĞLANIR CAHİLLİK BİLGİSİZLİK-OKULLARDA BAĞLANIR Eğitim ve öğretim-bel kemiği vatanın Toprak ve doğal kaynak-okuyarak canlanın Hayatın kaçınılmaz-vazgeçilmez unsuru Öğretmen sayesinde-gerçek sağlamdır suru Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır Devletimin görevi-kanunu düzenlemek Okuyan öğreteni-önem verip dinlemek Millî değer uygarlık-temel sağlam olmalı İlmî ve teknolojik-yönetmelik dolmalı Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır Ülkeler muhtaçtırlar-bilin birbirlerine Siyasî ekonomik-taşlar konsun yerine Dengeyi sağlamalı-sevmeliyiz milleti Ortadan kaldırmalı-bölen yıkan illeti Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır Unutmamak gerekir-eğitim problemi Hâlledilmesi gerek-yok edin ikilemi Hedef savaşta değil-barışta korumalı Vatanın kalkınması-olmamalı yamalı Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır Ulu Önder Atatürk-memleket kaderinde Okudu ve öğretti-hiç durmadı yerinde Adamıştır kendini-öğrenci ve okula Teknik sanat ve spor-önem verdi akıla Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır “.Dokuz Yüz Yirmi Sekiz-Yirmi Dört Kasım Günü" Başöğretmen olmuştur- arşa çıkmıştır ünü Evler ve apartmanlar-hele okullarımız Saygı sevgi hayranlık-uzanır kollarımız Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır Vatanın bütünlüğü-gönül birliği görev "Tek Bayrak Tek Bir Millet"-öğretilmeli ödev Öğretmen Hasan Sancak-baş koymuştur bu yola İhanet edenler var-olmayın bize belâ Eğitim ve öğretim-öğretmenle sağlanır Cahillik bilgisizlik-okullarda bağlanır EN DERİN SAYGI SEVGİ -SİZLERE MUALLİMLER SİZLERİN SAYESİNDE- YÜKSELECEK İLİMLER Tarih boyu gelişen-bütün güçlü devletler Kültüre önem vermiş-kalkınmış o milletler Gerçek hassas hayatî-görevimiz çok büyük Öğretmen sayesinde-taşınıyor bütün yük En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Bütün askerî zafer-eğitim zaferiyle Önce desteklenmeli-genci çocuk eriyle Başöğretmen olarak-ilk cehaletle savaş Atam önderlik yaptı-kayboldu yavaş yavaş En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Vatana Atatürk'e-millete ve bayrağa İlk bağlılık öğretir-insanlara toprağa Kenara itilerek-ihmâl edilmemeli Boğazını sıkarak-çağa gidilmemeli En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Eğitimin öğesi-başarılır onunla Sistem tesis program-insan koyulur yola Öğretmende şahsiyet-olmalı güvencesi Yerinde durmamalı-çalışmalı gecesi En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler "Atatürk Güneşi"nin-ideali ışığı Kuvay-ı Milliye' nin-hepsi birer âşığı Mutluluk esenlikle-daim nuru saçarlar Gönül kapılarını-öğrenciye açarlar En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Sizden inanç ve sabır-azim ile güç aldık Fedakârlık cesaret-haine korku saldık Öğünüyor coşuyor-biz kıvanç duyuyoruz Aldığımız bilgiyi-dünyaya yayıyoruz En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Ülkemin teminatı-düşünüyor yarını Birlikte çalışıyor-harcıyorlar varını Hasan Sancak seslenir-o yürekler solmasın Bütün verilen sözler-hiç geçmişte kalmasın En derin saygı sevgi-sizlere muallimler Sizlerin sayesinde-yükselecek ilimler Ben Bir Öğretmenim!.. Şiir Kitabıma Destekleyici Arıyorum.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
5 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bunlar cidden süper şiirler bu şiirleri kendin mi yazıyorsun
__________________ qüsel_kıss |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet bern yazıyorum.3 tanesi çıkan 50 şiir kitabım,5000 şiirim vardır.Googleye Hasan Sancak yazarsanız,diğer sayfalara ulaşırsınız... Saygılarımla.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ben Bir Öğretmenim!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben Bir Öğretmenim Öğretmen Hasan Sancak’ın En Güzel “Öğretmen” Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi