| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Öğretmen Hasan Sancak’ın Birinci Sevda Şiirleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öğretmen Hasan Sancak’ın Birinci Sevda Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Öğretmen Hasan Sancak’ın Birinci Sevda Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. Kıymetli Okuyucu, Yine çok değişik bir şiirlerimle karşınızdayım. Vakit bulduğum zaman diğerlerini de bilginize sunacağım.Bir zamanlar Karadenizli Sanatçıların furyasına uyarak, onlar için mâni şeklinde bu şiirlerimi kaleme aldım.Tahminime göre 3000 dörtlük yazdım.500 tane de cinaslı dörtlük yazdım.Belki içinizde bilmeyeniniz vardır.Cinas,yazılışı,okunuşu aynı fakat anlamı farklı olan kelimelerdir.Aynı eşsesli kelimeler gibi.İstenirse isimlere göre binlerce dörtlük yazabilirim.İnşallah sanatçıların dikkatini çeker.Şiir severlerin başka türlü şiirlere de ilgi duyması gerekir.Benim tarzım çok farklıdır.Gazeteciliğin verdiği bir durumla bir kimsenin konuşmasını haber yapabilirim.Yaptığım bu haberi de aynı zamanda şiire dökebilirim. Karadenizli sanatçılar tarafından yazılan şiirler bu şekilde şarkı ve türküleri oluşturmaktadır. Okuyucuların yorumları bizim sıkıntı ve derdimizi çabucak unutturuyor.Onların yazdıkları milyarlara değer. Mutlu olun. Sağlıkla kalın. Saygılarımla. BEN BEKÂRIM BEKÂRIM EVLENMEZSEM YAKARIM Oradadır aşıntı Tuttu beni kaşıntı Hayatım düzelmedi Kötü oldu yaşantı Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Köfteleri aşırma Sabrımızı taşırma İstersen benden iste Bedeni sakın yorma Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Görüyorum aşikâr Geniş yerim oldu dar Kız benden uzaklaşma Beni kollarınla sar Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Aşinasın aşina Sen çok yakınsın cana Seni ben bekliyorum Canım gülümse bana Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Canım sınırı aşma Benim peşimden koşma Kaç sefer söyledim can Volkanlar gibi taşma Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Yapalım aşna fişne Geleceğim say bine El ele tutuşalım Gerek yoktur hiç kine Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Canım yapar aşure Oturdum kaldım yere Tabağıma koyma çok Doldurursun ha bire Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım Söyle bana sen nesin Gülüm sen bir tanesin Çabuk koş sen yanıma Evimizde hanesin Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım At hırsızı kapıda Çalıyor bir çırpıda Yakalanıverirse Yutacaktır hapı da Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım At nalını çakarım Etrafıma bakarım Hasan canı görmezse Ben odadan çıkarım Ben bekârım bekârım Evlenmezsem yakarım CAN AHUM HEP AHUM OL KIZ SEN BENİM UHUM Ol Bin güzelim bociye Nedir senin seciye Söyle bana güzelim Bana bakmazsın niye Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol İç suyunu boduçtan Ben geldim şu an maçtan Haberin var mı canım Yanıp tutuşan açtan Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Bizim evimiz bodur Sevdiğim benim odur Al paranı taksici O evin önünde dur Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Gülümün burcu Boğa Onunla gittim dağa O kadar uğraştımsa Döndüremedim sağa Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Yağar gökten boğanak Yüzü kaldır bana bak Kız hep senin yüzünden Bütün saçım oldu ak Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Bakarım dört boğaza Gel gidelim boğaza Hiç gelmeyelim canım Senle boğaz boğaza Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Kesmeden boğazlama Gel yiyelim bazlama İçine çıkarmadan Sakın canım tuzlama Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Giyer kazak boğazlı İştahı var boğazlı Eline testi almış O gerçekten boğazlı Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Elinle beni boğma İpi sararak boğma Arabaya binelim Gaz yapıp sakın boğma Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol Söz söyleme boğucu Zaten hava boğucu Hasan’ı zora sokar Söz olmasın boğucu Can Ahum hep Ahum ol Kız sen benim uhum ol CAN ASLISIN SEN ASLI SEN YOKSAN GÖNLÜM YASLI Başaransın başaran Elleme oran buran Yanından geçer iken Kim sana tokat vuran Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Bekliyorum başarı Sevdiğim kız haşarı Ne kadar kötü olsa Terk edemedim yârı Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Ol canım başarılı Gönül sana sarılı Hiç kimseler duymasın Olsun gece yarılı Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Olacağım Başbakan Kimdir o bana bakan Gülümün tek isteği Meğer olmakmış bakan Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Canım başdanışmandır O ezelden yamandır Kabaran yüreğime Gerçekten de dermandır Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Başgardiyan gardiyan Niçin yürürsün yayan Benim sevdiğim güzel Evet çok güzel bayan Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Başgarsonum garsonum Fırında boldur unum Gel yanıma sevgilim Güzel olsun o sonum Şu anda sensin konum Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Başhakemim hakemim Benden yüksekte emmim Çayı koy çaydanlığa Açık olsun o demim Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Başı bağlı gelirsin Durumumu bilirsin Sen kız benim yanımda Temiz hava alırsın Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı Başıboş dolaşamam Kimseyle dalaşamam Hasan’la sen olmazsan Zorlukları aşamam Can Aslısın sen Aslı Sen yoksan gönlüm yaslı CAN ALEVSİN SEN ALEV BENİ DOYA DOYA SEV Al sana bir bisküvi Kaybetme sakın evi Hastalanırsan canım Gösteririm reviri Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Korkuttun kız Bismillah Gül kavuşturdu Allah Oturalım yan yana Ne olur çektirme ah Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Ettin sen beni bitap İyice oldum harap İnan senin yüzünden Hep görüyorum serap Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev İşte bu gülüm bilek Bahçeye mısırı ek Bir tek sen varsın canım İnan hayatımda tek Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Yazarım biteviye Hep çektirirsin niye Seni ben alacağım Sözün geçmez mi beye Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Lambanın pili bitik Hâlim gerçekten bitik Sana kavuşamazsam Canım gerçekten bitik Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Alaçam çok bitirim O sevdiğim bitirim Annen baban gel desin Ben bu işi bitirim Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev N’ olur beni bitirme Hem okulu bitirme Aynı sene çıkalım Senle olsun bitirme Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Gel duralım bitişik Evlerimiz bitişik Yeşile doyamazsın Bahçe olur bitişik Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev Tarlasında var bitki O bana yaptı etki Hasan’ı düşünüyor O akıllının teki Can Alevsin sen Alev Beni doya doya sev CAN BANUSUN BANUSUN TÜKENMEYEN KONUSUN Canım yine başlama Yüreğimi taşlama El ele tutuşursak Senle yeriz haşlama Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Bu işin başlangıcı Su ile dolu fıçı Merhamet ya sevgilim Ne olur bana acı Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Gülüm çok uysal başlı Daim gözleri yaşlı Ama kendisi güzel O canım hilâl kaşlı Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Başlı başına olay Söylemesi çok kolay Gel yanıma güzelim Senle çekelim halay Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Attım yazıma başlık Gülün boynunda beşlik Gel oyun oynayalım N’ olur bana et eşlik Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Yazarım başmakale Kız verme beni ele Yüzüme bir gülümse Saçını savur yele Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Ol kız baş misafirim Evde bulursun verim Sen yanıma gelmezsen Başkası da sorar kim Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Baş muavin muavin Var mıdır senin evin Sevgilin cama çıktı Coşarak oyna sevin Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Baş müdürüm müdürüm Yerim olsa bir dürüm Yalnız başına kaldım Onun için yok sürüm Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun Baş müfettiş müfettiş Etme bizleri teftiş Hasan’ın düğünü var Sağlam olmalı kiriş Can Banusun Banusun Tükenmeyen konusun CAN CEYLAN CEYLANIMSIN ÇOK GÜZEL BİR HANIMSIN Ekmeğim kaldı bayat Çekilmez oldu hayat Gel yanıma güzelim Benim kollarımda yat Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Deme gülüm sen bay bay Geçmiyor sensiz bu ay Elimle hazırladım Sana güzel demli çay Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Bakma kız aygın baygın Azıcık kaldı saygın Yanımdan uzaklaşma O zaman artar kaygın Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Evimin önü bayır Kız bana deme hayır Yeşillik mi istersin Anneme dedim ayır Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Bir baktı beni baydı Bir söyleyip beş caydı Cezası ağır oldu Can dağda sürü yaydı Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Canım benim bayraktar Odur çok güzel bir yâr Bekletme artık yeter Beni kollarınla sar Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Olacak bayramlaşma Şaşma güzelim şaşma Birden heyecanlanıp Sakın peşimden koşma Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Aldım güle bayramlık O verdi bana balık Dedi yana geçelim Burası kalabalık Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Baytar geliyor baytar Gel beni kolunla sar Yerimiz geniş olsun O da gelsin bize dar Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın Geliyor bana bazen Üzerinde var pazen Hasan sana seslenir Kim kız yanında gezen Can Ceylan Ceylanımsın Çok güzel bir hanımsın CANDANIMSIN SEN CANDAN SEVEYİM SENİ YANDAN Canım benim beşuşum Sen benim minik kuşum Yalnız seninle vardır Sevdiğim benim işim Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Vereyim mi beş yüzlük Yolumuz olsun düzlük Bütün bağ ve bahçemiz Seninle olur güzlük Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Soldu bet ve benizim Ağırdı şu an dizim Bana işmar et Gülüm Toprakta çıksın izim Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Bet bereket kalmadı İstediğim olmadı Sevdiğin kaldı yalnız O yine de çalmadı Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Olma can benden beter Ver bana senden haber Eridim bittim soldum Güzel muradına er Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Yaparım betimleme Kız çayını demleme Yanına gelmez isem Sakın ola gümleme Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Ayak altında beton Beş beş daha eder on Gel yanıma bir tanem Bahçedeki yere kon Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Çıkarım betonarme Kız sakın beni yerme Yanına geleceğim Kimseye gönül verme Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Uysal başlı bir beyim Çalar şu anda neyim Selâmını gönder can Gelsin mi anne bayım Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan Budur benim beyanım Gelsene bana canım Hasan sana seslenir Ol bana tatlı hanım Candanımsın sen Candan Seveyim seni yandan CAN DEMETİM DEMETİM BİLEMEDİN KIYMETİM İnsanlarda beş duyu Kazarlar sana kuyu Kız ben seni kollarım Yanımda yatta uyu Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim İşte sana beş kardeş Kız bana olsana eş Yanıma gelir isen İnan sen olmazsın şeş Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Gitme o beş paralık Ablası evde kalık Yanıma gelir isen Oluruz kalabalık Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Canım beş parasızım Dinmiyor gönül sızım Gel bir tanem yanıma Sen kız ol benim hızım Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Al can sana beşbıyık Biraz git hazır kayık Seninle işimiz var Hep kalmalısın ayık Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Sayarım beşer beşer Canın toprağı eşer Sevgi saygı mutluluk Bana güzellikler ver Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Yaşasın beşeriyet Duysun bunu cemiyet Denizde yüzeceksen Gülüm hazırdır palet Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Onlar beşi bir yerde Sen koydun beni derde Düğünün olacaksa Haber verelim ferde Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Alaçam benim beşik Hâlâ sallanır beşik Kız dönme sen boşuna Sonra ağırır beşik Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim Sayarım beşli beşli Yazarım daim beşli Hasan boynuna takar O güzel yâre beşli Can Demetim Demetim Bilemedin kıymetim CAN DİLEK ŞAN DİLEKSİN HAYATIMDA SEN TEKSİN O verdi bana bilgi Ben ona duydum ilgi Eli kalem tutuyor İstedi benden silgi Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Saydırdı bana ili Hele de tatlı dili O kadar uğraştımsa Ele değmedi eli Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Aldı bir bilgisayar Bakışı beni bayar Bir baktım içim gitti Bende kalmadı ayar Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin O canım benim yazar Daima bilgi yazar Bir masaya oturur Devamlı mektup yazar Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Çok severim bilhassa Hoşafı koydum tasa Evlerine bir vardım Hazırlanmış o masa Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Çağa taşır hep bilim Eline değdi elim Kavunu o görünce Kes dedi bana dilim Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Canı yaşatır bilinç Benden bir bardak su iç Boşuna oyalama Ya onu ya beni seç Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Durumun bilinemez Çağırsam gelinemez Tanımadığın kapı Ansızın çalınamaz Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin İsmim iyi bilinir İlçede yiğit denir Masaya oturunca Göz göze yemek yenir Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Kenarda dur bilinme Sana derim alınma Hasan sana seslenir Kız gelirken salınma Can Dilek şan dileksin Hayatımda sen teksin Birinci Sevda Şiirleri’ me Destekleyici arıyorum.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Öğretmen Hasan Sancak’ın Birinci Sevda Şiirleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öğretmen Hasan Sancak’ın Birinci Sevda Şiirleri Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi