| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Gaffar Okkan Ölmedi İçimizde Yaşıyor!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gaffar Okkan Ölmedi İçimizde Yaşıyor!.. Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gaffar Okkan Ölmedi İçimizde Yaşıyor!.. Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. GAFFAR OKKAN ÖLMEDİ-İÇİMİZDE YAŞIYOR O’NUN DÜŞÜNCESİNİ- TÜRK MİLLETİ TAŞIYOR Gaffar Beye üzüldük-hep beraber kahrolduk Ağladık ve sızladık-bizler perişan olduk Vatan sevgisi dolu-altı yiğit vuruldu Onlara kalleş tuzak-akşam vakti kuruldu Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Cenazeye koşanı-seyretti bütün dünya Ellerde Türk Bayrağı-topluluk sanki kaya Böyle güçlü bir ağıt-ne görüldü duyuldu Televizyon basınla-dört tarafa yayıldı Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor İldeki değişimi-anlayın ve öğrenin Tedbiri erken alın-bütün zorluğu yenin Türkiye’nin Doğusu-çok ağladı Batısı Gözyaşlarını döktü-insanın en katısı Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor İşte terörün kozu-yok eder polisleri Onları sustururken-yaşatıyor pisleri Parazitler arsızlar-yolsuzlar ve hırsızlar Uğursuz hortumcular-hele de vicdansızlar Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Puştlara da dokunun-hep çevirin kalbura Tek tek sıraya koyun-öldürün dura dura Terörü yapanların- hepsi iş ortakları Ekmeğine yağ sürer-bulunur bir çokları Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Hadiseyi hazırlar-hep meşrulaştırırlar Her şeyi yok ederler-ilk kurulaştırırlar Düşünmeli milletim-yapılanı iyice Çalışmalı durmadan-vatana gündüz gece Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Türkiye zor bir ülke-yaşamalı birlikte Ancak güçlü oluruz-ne var ise dirlikte Biz değerlerimize-derhal sahip çıkalım Bütün yürek birleşsin-ışıkları yakalım Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Yirmi bir sene oldu-öldü yurt evlatları Katrilyonlar harcadık-soldu bak suratları Tahribatımız fazla-halledilmeli tek tek Eğitim verilmeli-kurulmalıdır petek Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor Ülkemin problemi-işte böyle çözülür Tek yürek tek bir yumruk-hain böyle ezilir “Gaffar Modeli “iyi-sakın engellemeyin Hasan size seslenir-düşkünü ellemeyin Gaffar Okkan ölmedi-içimizde yaşıyor O’nun düşüncesini-Türk Milleti taşıyor GAFFAR’IN MİRASINA-DEVLET’İM SAHİP ÇIKSIN BÖLEN PARÇALAYANI-O ANDA YERE YIKSIN Diyarbakır ilinde-bir yiğit askerleri Kahpece öldürüldü-kaybettik o erleri Bu tarihe yazıldı-hiç unutmayacağız Aynı görev milletin-bizler yatmayacağız Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Ne güzel işler yapmış-yurdun hassas yerinde Çünkü O biliyordu-bu yara çok derinde Devleti barıştırmış-halka hakça yanaşmış Onlar ile birlikte-bütün zorluğu aşmış Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Büyükle büyük olmuş-küçüğe sevgi vermiş Bir yanlışlık olunca-hemen özür dilermiş Yıllarca yaşayacak-sevgisi gönüllerde Yaptığı işler doğru-söyleniyor dillerde Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın On binler sokaktaydı-kepenkler hep inmişti Ankara Diyarbakır-kalbe acı sinmişti Ayrılık gayrlılık yok-yurttaş polis el ele Bu sayede burada-sona ermeli çile Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Allah’ım rüya mıydı-alınacak ders fazla Biz bunu görmeliyiz-çağa uymalı hızla Altı şehit kaybettik-potada buluştular Kardeşlik sevgisiyle-orada meleştiler Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Geride kalan miras-esenlik huzur barış Geç kalma gel arkadaş-çalışmak olsun yarış Şehidimize rahmet-mekânlar Cennet olsun Türk Milleti ayakta-yüz bin seneler kalsın Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Muhabbetin tahlili- yapılmalı iyice Kim bozmak ister ise-çarpılsın gündüz gece Atılan bu adımlar-dökülen göz yaşları Sakına bozulmasın-sökülmesin taşları Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Saldırıyı yapanlar-ya PKK Hizbullah Daima sürünsünler-kötürüm etsin Allah Hepsi birer tetikçi-kan emici yarasa Bunları söylüyorum üstüne basa basa Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Esaslı tedbirleri- alsın benim devletim Şu illetten kurtulsun-topluca cemiyetim Nutuğun gereği yok-asker polis ve sivil Dayanışma olmalı-gel kardeşim bunu bil Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Halkımızdan kopmadan-ondan uzak düşmeden Gönül fethedilmeli-zorluğa girişmeden Gaffar Okkan örnektir-ev eşya bölünmeli Düşkün yalnız insanın-yanına gelinmeli Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Gaffar kendi çabası- kazandı O zaferi Öldü fakat dirildi-ora toplandı eri Düşmanları ezildi-memleket sağlamlaştı Hasan son söz söylüyor-vuranlar yamyamlaştı Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın KURŞUN BOMBA ATANLAR-NE GEÇTİ ELİNİZE ALLAH’IM FELÇ -İNDİRSİN-EL AYAK DİLİNİZE Türkiye yiğidini-tanıdı ve kaybetti Efsanevi biriydi-genç yaşta şehit gitti Onun ile birlikte-beş polisim mahvoldu Sıkıntı ve acılar-birlikte bizi buldu Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Sağlam yiğit bir yürek-yaktı meşalesini Hizmet aşkıyla coştu-o çekti çilesini Sevgi kıvılcımını-bu ilde oluşturdu Diyarbakır halkını-potaya doluşturdu Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Tek yürek tek bir vücut-o kalpte güm güm attı Doğudan doğan Güneş-o akşam çabuk battı Avrupa’ya değilmiş-sevgiye giden bir yol Yurdu mateme soktu-kurşunlandı kafa kol Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Sevgi kardeşlik birlik-işte asıl mesele Bu ses çok güçlü çıktı-yayıldı seksen ile Hıçkırıklar kapladı-o an vatanımızı Acı sardı dünyayı-vurdu yatanımızı Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize “Babamızı kaybettik”-bağırıp dövünenler Kepenkleri indirip-el açarak yananlar Görülmedi burada-gerçekten böyle durum “Yediden yetmişe dek”-Gaffar’a koştu kurum Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Aynı duyarlılığı-Türkiye’miz gösterdi Tepkisi müthiş oldu-canlara destek verdi Bu tablo üzerinde-iyice düşününüz Mesajı iyi alıp –güçlükleri yeniniz Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Siyasi yönetici-ilk mesaj hepinize Öğrenin ve anlayın-bakın ne diyor size Gönlünüzü ortaya-koyun kalın samimi Söz namus bir diyerek-olun onlara hami Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Asayiş huzur diyen-ekonomiyi düzelt Sosyal adalet sağla-ayağa kalksın şu fert Şefkat hürmet saygıyı-sakına unutmayın Halkımızı düşünün-gerekirse yatmayın Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Hainler duydunuz mu-sevgiyi kardeşliği Vazgeçin bölmelerden-öne koyun başlığı Medet umma terörden-hakkını iyi ara Sesimi duyar isen-düşmeyeceksin dara Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Silâhlar geri tepti-halkımız çok bilinçli Elleri birleştirdi-dünden daha inançlı Hepimiz can kardeşiz-bizi kimse bölemez Sıkıntıyı çekeniz –hiçbir devlet bilemez Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Polis bizim sesimiz-onunla uğraşmayın Düşmanla birlik olup-sakın yeri eşmeyin Hepsinin sevgi yüzü-sıcak aydınlık barış Gaffar Okkan ruhlarda-bakın yapıyor yarış Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize Adalet isteyenler-daim hak arayanı İlk çağrıldıklarında bir işe yarayanı Hasan sizi duyuyor-O sizlerle beraber Geçmişten geleceğe-beklenir bizden haber Kurşun bomba atanlar-ne geçti elinize Allah’ım felç indirsin-el ayak dilinize SİZE NASIL KIYDILAR-GAFFAR OKKAN GAFFAR OKKAN YÜZYILLARCA YAŞAYACAK-AZİZ VATAN AZİZ VATAN “Yirmi Beş Ocak Perşembe”-bir haber duyuldu TV gazete ile-dört tarafa yayıldı Diyarbakır ilinden-acı feryat yükseldi Bütün Türk Milleti’nin-o an kalbini deldi Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak -aziz vatan aziz vatan Gözü dönmüş caniler-hunharca katlettiler Çapraz ateşe tutup-canları mahvettiler Gaffar Okkan Müdürüm-Polis Atilla Durmuş Selahattin Baysoy’um-Sabri Kün’ü kim vurmuş Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Sepetçi ve Kamalı-iki polis Mehmet’im Alçakça vuruldular-kahroldu cemiyetim Kendi vatanımızda-bir ihanet örneği Kurşunları sıkanlar-bilmem kimin döneği Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak -aziz vatan aziz vatan Yeter diyorum yeter-Türk’ü bölemezsiniz Bizler kan kusar iken-sizler gülemezsiniz Ne biçim mahlûksunuz-insan denemez size Allah’ım beter etsin-hep tutulun krize Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Bu kanların hesabı- sorulmalı muhakkak Hemen vakit geçmeden-yerine gelmeli hak Ceza ceza olmalı-vuranlar sallanmalı Gömülmesin yurdumda-leşleri yollanmalı Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Babam olsa affetmem-kurşunları atanı Ayağa kaldırmalı-uyuyarak yatanı Kuvay-ı Milliye’nin-ruhu bizleri sarsın Geçmişten geleceğe-inan o zaman varsın Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Kurşun atılan yere-bir “ABİDE” kuralım İsmi resmi koyulsun-önlerinde duralım Gelip geçip gidenler-yiğitlerime baksın Niçin öldürüldüler-sevgi tohumu eksin Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Selâm Diyarbakır’ım-topluca hepinize Seksen ilden esenlik-saygı sevgiler size Koştunuz cenazeye-siz görevi yaptınız Bölmek isteyenlere-yumrukları çarptınız Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Sakın taviz vermeyin-bombayı patlatana Balyozu indiriniz-bayrağımı yırtana Kardeşlik bozulmasın-sevin coşun kaynaşın Yaşayın mutlulukla-zorlukları siz aşın Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan Şehitlerim canlarım-hep öldünüz yaşarız Sizlerin sayesinde-biz güzelce koşarız Bu vatan hepimizin-bin Hasan feda olsun Kim yok etmek isterse-ruhu ateşle dolsun Size nasıl kıydılar-Gaffar Okkan Gaffar Okkan Yüzyıllarca yaşayacak- aziz vatan aziz vatan
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Gaffar Okkan Ölmedi İçimizde Yaşıyor!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gaffar Okkan Ölmedi İçimizde Yaşıyor!.. Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi