![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM biz seni tanıdıkça daha mutlu olduk saat fark etmez gönül bağı kurduk her daim gülsün güzel yüzleriniz hepimizin aynı olacak yazı stillerimiz bir buse için biz daha neler deneriz.. dualar karşılıklı canım sevgi denizindeyiz fesat yoktur bizde nedir o bilmeyiz sen bizi bıraksan biz seni terketmeyiz ne yalnızlık kalır ne azıcık hüzünlü his içtenliğin geldi gönlümüze kondu bu şiirde burada son buldu |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ne durgunluk kalır nede sessizlik... yoktur bu sitede densizlik... yüreklerimizle burda birleştik... belki de unuttuk bizler kardeştik... yanlız değiliz biz bütünden geldik.. aslında birbirimizi hep sevdik.. şiirlerde güldük,ağlayanla üzüldük.. kederleri attık,yürekleri güldürdük... birbirimizi özümüzden övdük.. aramızda ne cevherler varmış.... bu vesileyle gördük... sapkal89 şükürler olsun... 96 aa34 aa34 aa34 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ben bu satırlara uyduracak kafiye bulurmuyum bilmem çok duygulandım yaşlarım aksada pınarlardan silmem sevgi seli olmuş çağlamışsın dizelerden coştuk artık kim tutar acaba elimizden doğrudur söylediğin sevgimiz geliyor ruhsal kardeşlikten sevgilerimi gönderiyorum yüreğimin derinliklerinden http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ssic/cray1.gif |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM SEVDİM Ben seni,suya hasret topraklarda, Hiç yeşermemiş fidan gibi sevdim… Yağmurun hiç yağmadığı yapraklarını Güneşin hiç doğmadığı bozkırlarını Ulaşılmaz kaf dağını sevdim… Bastığın güldüm,ayağını sevdim Gözümden akıttığın yaşları Susuzluğumda içtim… Ben senin her şeyini sende diye sevdim.. Dermandım dertlerine,neden görmedin? Sevdamı merhem edip yarenemi sürmedim? Sen unuttun... ben unutulmuş olmayı da sevdim... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM YÜRÜ BE GÖNÜL! Dileğin Mi Var Muradın Mı Var? Senden Başka Sesini Kim Duyar? Anlarsa Seni Ancak O Anlar! Ne Ararsın Buralarda Uslan Be Gönül! Kaçışır Olmuş,Sevdalı Yürekler Gönül Salında Elde Kürekler Kıyıya Vurmuş Yorgun Bilekler Ne Ararsın Buralarda Gitsene Gönül! Düşünmemek Aşkın Kimyasını Bozar Şairlere Bir Bak,Aşktır Tüm Yazılanlar Yaşayan Anlar,Anlamayan Kızar Ne Ararsın Buralarda,Hadi Kaç Gönül! Bir Sen Misin Ki Aşkın Ateşiyle Yanan Okuduğun Her Şiirle Ağlayan Terkedilen, Unutulan,Yada Hatırlanan Ne Ararsın Buralarda,Durma Be Gönül! Aşktan Bahsediyor Tüm Şiirler Okudukça Tazeleniyor,Küllenen Alevler Sanki Her Cümle Senden Bahseder Ne Ararsın Buralarda,Yanma Be Gönül! Islanırsın Aşkın Yağmurlarında Kaçış Yoktur,Sığınsanda Bir Limana Tutarlar Kolundan Atarlar Mapusa Ne Ararsın Buralarda Yürü Be Gönül! sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM bilirim insanlar arasındaki kardeşlik ve uhuvvet sağlamsa hayat değiştirir bilirim her zorluğa göğüs germe vefa ve dirayet kesinkes hayat değiştirir bilirim her adımda sevgi yayma umutta sirayet elbette ki hayat değiştirir bilirim her hengamda şükür ve halden kifayet çıkarma da hayat değiştirir... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM teşekkürler turgay super unutuldu diyordum..ama unutmayanlarda varmışş aa34 hazır burdayken şiir yazayım bari...hem içim açılır belki.. b456 ÇOK UZAKLARDAN Ne sesin gelir,nede kendin gelirsin Bir ümit ver bari, çok uzaklardan.. İçimde yanan volkan gibisin Yağmurları gönder bana, çok uzaklardan.. Yeter bu öfke ağacı, gülen ağacından Yaprakları gönder bana, çok uzaklardan.. Ümidim yok bu günümden yarınımdan Gelmeyeceksen söyle, çok uzaklardan.. Bari bir şiir yaz, içinde ben olan Rüzgarlar getirsin, çok uzaklardan.. Hüzünlendin mi? ne o gözlerine dolan? Ağlama!..... Silerim gözyaşlarını, çok uzaklardan… O Gece Senden Geçtiğim O Gece! Saat Kaçtı Hatırlamıyorum Bile Dağılmıştım,Yıkılmıştım, Kadehlere Saklanmıştım Sevgim Damarlarımda Dolaşıyordu Nefretim Gözlerimden Kalbime İniyordu Saatlerce Aşkıma Ağlamıştım Ve Sen Yoktun,Ne Zaman Vardın Ki Sen Varkende Ben Yokmusum Neden Diye Sormuyorum!Biliyorum Sevgimle Seni Boğmuşum Senin Denizinde Yüzerken Üstelik Tek Başıma Savaştım Hırçın Dalgalarınla Bir Kayığım Bile Yoktu Yanımda Ve Şimdi Yoruldum,Kayboldum O Gece Kaybettin Beni Seni De Yanıma Alarak Kıyıya Vurmayı Bekliyorum O Gece Sevgin Hala İçimde,Ağlıyorum Bir Daha Bulur Musun?Sanmıyorum O Gece Sen!Başkasının Oldun.... http://www.youtube.com/watch?v=gmOhOiOulGw |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM KAYBOLUYORUM Bir Akşam Vakti, Yine Yoksun Yanımda Her Zaman Ki Gibi,İçli İçli Ağlıyorum Söylediğin Her Sözün Kulaklarımda Duyuyorum,Anlıyorum,Konuşamıyorum Her Zaman Ki Gibiyim,Umutlarım Yarınlarda Seviyorum,Sevdiğimi Bile Diyemiyorum Sensiz Geçen Zamana İsyanlarımı Sessiz Çığlıklarla Duyuruyorum Bir Varsın Bir Yoksun Masallarımda Gülün Dikeniyle Kanıyorum Yoksun Ya Dünümde Günümde Yarınımda Saatlerin İçine Gömülüyorum Aldığın Her Nefes Sana Can Verir Ya İşte Ben Her Nefeste Boğuluyorum Ah Bu Karanlık Geceler,Geceler Var Ya Siyahının Kasvetinde Kayboluyorum. http://www.el-aziz.net/data/thumbnails/138/CD046015.jpg |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM http://img451.imageshack.us/img451/6...erling9hx4.gif Senin İçin Gidiyorum Senden Bu Kadar Severken Hemde Vazgeçiyorum ... Kolay Mı Sence?Bu Kadar Severken Gidebilmek....Ya Senden Vazgeçebilmek!Yanarcasına,Taparcasına Severken Üstelik! Elveda Diyebilmek... İnan Çok Zor,Yaşamamışsan Bu Aşkı Ben Gibi,Anlamazsın! Gitmezsem,Elini Tutamam,Yanında Olamam,Sana Sarılamam Kanıyorum...Tüm Zerrelerimde Sen Varken, Zor Geliyor Veda Etmek.. Kalırsam...zor Gelecek,Acılar Daha Da Büyüyecek Belki şaşırmış bir Kursun,Bizi Öldürecek.. Olmaz...Yaşamalısın,Dertlere Devalar Bulmalısın, Yeniden Sevmeli,Mutlu Olmalısın Daha Yolun Başındasın,Yeniden Kalplere Dolmalısın Ayrılık...Ne Acı Bir Kelime Kim İcat Ettiyse,Yazık Etmiş Seven Tüm Kalplere Üstelik,Bu Kadar Severken Sırf Üzmemek İçin Gitmek Acı Vermemek Uğruna,Kendini Küllemek... Sevmek...Unutmadığım Tek Şey,İlk Şey,Son Şey Aramadığım Sevmediğimden Değil,Sevgimden Sana Bir Zarar Gelsin İstemediğimden Suskunluğum İşte Sırf Bu Yüzden Çığlıklarımsa,Sana Olan Hasretimden Veda...Sana Değil,Sendeki Bana Yağmurlara Değil,Kara Bulutlara Rüzgarlara Değil,Fırtınalara,Yazdaki Karlara Ve Seni İnciten Ruhuma... Şimdi...Bu Yüzden Gidişim,Anladım Ki Hiç Gelmeyeceksin Baharlarıma.. Gel!Desem Bile,Sev Desem Bile Ne Değişir Ki! Ben Tutsak,Sen Yasak Olduktan Sonra... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM http://www.muhabbetbagi.com/imgaleri.../ozluyorum.jpg SON MEKTUP Sevgilim nasılsın? diye başlar mektuplar Ben bunu sana sormayacağım Yazdıklarımı okur musun bilmem,ama Ümit edip sevgimi yollayacağım Bilmiyorum bu kaçıncı sensiz gecem Ya da uyanmak istemediğim sabahım Yazdığım kalemim yoruldu,ya satırlarım! Ne diyeceğimi bilmiyorum,belki de saçmalarım Kalbin sahteymiş, şimdi anladım Yorgunum demiştim,zordu yıllarım Acılarla geçti zaman,an’larda umutlarım Aramızdaki farkları, fark ettikçe duygularım Bana durma git der,der de yanarım Nerelerdesin?beni benden alıp Kalbine hapseden,gönlümde taht kurup Sonra ben gittim diyen,kayboluyorsun! Bulduğumu sandığım bir anda,gidebiliyorsun! Gitmelerinde öfke,kalmalarında bekleyiş Sözlerinde özlem!Benden intikam mı alıyorsun? Yeter!sevgin buysa sevme beni Unutmuşsan git!tut başka elleri Benden bana bile hayır yoktu ki Mutlu ol!sev seni ve sevenlerini Sen bu satırları okurken ben belki Çoktan gitmiş olacağım ama bilki! Baktığım her şeyde,gittiğim her yerde Aldığım her nefeste seni soluyacağım Verdiğim her nefes,bulut olacak Yağmur olup bulunduğun her yere yağacak Sakın yağmurlar da sokağa çıkma! Minik melek damlalar,dudağını ıslatacak Ve oradan kalbine akıp,beni hatırlatacak Unutmuş birinin beni hatırlamasını istemem! Son sözüm;SENİ SEVİYORUM olacak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM. |