![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Allaaaaaaaaaahh bir gün gelemedim coşmuş yine burası...arkadaşlar bu ne güzellik böyle...hani siz şiir yazamazdınız?sizi gidiler siziiii...sizi geleceğin şairleri siziii...başka ne var başka?söyleyin bakalım?yakında roman da yazarsınız siz,bak roman dedim aklıma geldi şimdi... acaba bir de kısa hikayeler bölümümü açsak?...oraya da kendi kısa romanlarımızı mı yazsak?ne dersiniz?gerçek hayattan olur,hayali olur,hikaye tarzı olur...he he ne dersiniz yapalım mı?komik fıkralar bilem olur..ama bize ait olacak..öle alıntı malıntı yok..tabi siz önce yok dersiniz,ben bilmem ki dersiniz sonra da döktürürsünüz...sizden korkulur..harika, becerikli arkadaşlarıma sevgilerimi yollluyorum... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Seninle Güzel Her Şey Uzanmak, Dağlarının Yamacına Gözlerinden Kahve İçmek, Bazende Sığınmak, Saçlarının Dalgasına Sessizce, Kokunu Duymak Seninle Solumak Hayatı, Hiç Düşünmeden Yarınları, Dündeki Kederli Acıları Unutmak... Yaşamak Seninle Başlar,Seninle Doğmak Seninle Büyümek Gibi.. Ve Seni hep sevmektir Hayatımın Gayreti... y789 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Seninle Başladı Güneş Tutulmalarım! Ve Son Buldu,İçime Akan Gözyaşlarım Ne Bir Hevesti,Seninle Yarınlarım Ne Bir Öfkeydi Dumanlı Bulutlarım Sitemim Kendime,Öfkem Kendime Dinmedi Bir Türlü Yakarışlarım Beni Sev,Severken Hala Duygularım Duy Sesimi,Haykırırken Çığlıklarım Karanlığıma Işık,Aydınlığıma Güneş Ol! Önüme Engel Değil,Olanlara Sper Ol! Doğrularım Ol!Saftı Yalanlarım! Seninle Başladı Ay Tutulmalarım... Her Gece Gözlerimde Yakamozlarım Akar Sessizce,Karışır Denizlere Karanlıkta Bir Sen,Birde Dualarım.... Arkadaş... Gönlüne Mi Kazıdın, Zamanın Acı İzlerini Yorulmuş Gibi Bükmüşsün Dizlerini Tutan Olmadı Mı Hiç Ellerini Kırgın Gibisin Neden Arkadaş? Olmadı Mı Halinden Anlayan Seninle Gülen Seninle Ağlayan Denizinde Yüzen,Ateşinde Yanan Boğulmuş Gibisin Neden Arkadaş? Masum Bedenini Aşk Mı Aldı Hüzün Bulutları,Gözyaşlarını Mı Çaldı Yağmurlar Alıp Denizlere Mi Taşıdı Salında Tek Mi Kaldın Arkadaş? Kaçar Gibisin Bu Diyarlardan Bıkmışsın Sanki Tüm Dostlarından Utanırda Diyemezsin İçindeki Ardan Sevdanı Neden Saklarsın Arkadaş? Bir Senmisin Ki Bu Devranda Yoğrulan Ne Cevherler Var Aşk İle Kavrulan Sakın Olma Yaprak Gibi Savrulan Dalların Kurumuş Neden Arkadaş? Ölüm Var Nasılsa Ebedi Değil Hayat Hüzünlerini Kaldır, Dertlerini Sat Geçmişini Unut,Anılarını At Ne Söylesem Duymaz Gibisin Arkadaş! |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM hülyaa yokken bir günlüğüne döktük gönlümüzdekileri yine roman yazalım diyorsun pek güzelde pisimbat la ortaklaşa aç bize böyle bir köşe siz konuşun karar verin format nasıl olacak.. biz gelir yazarız aklımızda ne bulursak... şiirde yazarız romanda... yaparız üstüne kariyerde böyle arkadaşlar olsun yeterki hayatımdeğişti 'de hülyaa yazmış yine çok güzel şaheserler... kendimi üzmeyim benimki de idare eder ... girlhaha düz yazıyla cevap versem burda kendimi suçlu hissediyorum.. onun için zorlayarak böyle yazmaya çalışıyorum... utananadam hepinize çok güzel bir gün diliyorum... sevincli |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ayyyyyyyyy shamanic sen çok yaşa emi... sevincli sevincli sevincli artık normal konuşamaz olduk ama bu tarzda çok hoş oluyor..şimdi sen bunu normal yazsaydın beni bu kadar güldürüp mutlu edemezdin belki...sende harika bir enerji var..şiirin bile beni mutlu ediyor...teşekkür ediyorum sana. günüme harika başlıycam sayende... derty derty derty |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM tek kelimeyle dehşeeeeeet veric... (iyi olaraktan taabiii ki) girlhaha girlhaha girlhaha |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
sevgili shamanıc sen bir harikasın k8908 şiir yazamam diyorsun ama şahanesin gulensmiley aşıklar atışmasını sollarız blissy bak ben atışmayla cevap verim dedim 2600 ne olacak şimdi halim veremedim dunk56 kiss3 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM canım balkanım atlamışım bu sayfayı geç cevap yazdım bundan dolayı beğenmişsin benden akan yazıları ama nerde bende sen deki o duygu fırtınası maksat şenlik olsun gülümsesin yüzler tüm dostlara benden kucak dolusu sevgiler... kiss3 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM shamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic,coşmuşsun yine..konuşman bile şiirsel oldu artık... wave devam devam...... bende bu tarz yazmayı pek beceremem....ama bende deneyeceğim.. cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |