![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM bende etmek isterim bir kaç kelam ama önce tabi herkese yüce selam aşılacaktır zaten çok olsa da meram hayalde değil gerçektedir inci mercan herkesin içinde zati vardır bir şair söylenecek kelam çok hayata dair odak noktan belli olsun gerisi sair böylece oluver işinde de usta mahir |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
|
ayy çok hoş olmuş şiirin turgay.... bayıldııım buna.... aa34 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM suzzy gelmiş dile döktürmüş isimleri şiire siirokul turgay usta demiş tamam bende beğendim şiir pek yaman thumbsanim ayrı kaldım iki gündür buradan biraz benden kaynaklı biraz da yeni server dan hih33 yoksun demiş emel çatlardım meraktan iyiki varmış sezen kurtardı beni azardan ark5 geldim şimdi girdim foruma merakla bakıyorum neler eklenmiş daha pc05 yazdıklarınız helal olsun pek güzel olmuşda bağlayamadım yine konu kalldı havada... girlhaha |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 aaayyyy bu çok koooomiiiiiik. |
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM kızım o benim ama aşığım ben ona... bencede çooook romantik ewet... wave wave wave |
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ne demmek... sapkal89 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |