![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
karıncanın halini sen, birde ona sorsan ne ben tersim ne hayat huzurdur aslolan oda varsa insanda işte mutlusundur o an..... khkh56 khkh56 haklısın bu site insana feyz veriyor... ellerine sağlık.. |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM haklısın coştuk valla emelcim..siteden midir nedir?bulaştı banada derty |
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM siirokul şiir doldu foruma.. yazmasam kusur kalırdım ama.. sanki biraz garip oldu yada.. tuhafmı desek bu duruma.. turgay .. emel hülyaa ritm tutturamadım diye isimleri yazamadım daha.. kırk fırın ekmek mi yesem acaba güzel şiir yazmak uğruna şiir güzel olur.. ben yarım dünyaa gülmeyin dostlar bunlarda gelecekmiş başıma.. yazıyorum iyi gidiyorumda şiiri nasıl bağlıcam bulamadım daha sazım olsa elimde tam atışan aşık olacaktım.. oh bee burada noktaladımm girlhaha |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM harikasın shamanic çok daha iyi olacak emin olabilirsin devam tam gaz hismiley |
|
valla şiir harika olmuş... wave |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM shamanic sende ne cevherler varmış..kırk bir kere maaşallah...güldürdünüz ve duygulandırdınız beni sağolun.. |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM teşekkür ederim dostlar.. ttli3 yok be hayal ablam benden bu konuda cevher çıkmaz fazla.. ittir kaktır bu kadar oldu .. girlhaha en fazla hacivatlık yaparım böyle... ama gülümsetebildiğime sevindimm.. ark5 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ii olmuş ama kabul et uyumlu okurken kulaga uyumlu geliyo ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |