![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ben şiirden anlamam..ama okuduğum zihnimden akıyorsa...takıntısız...severim okuduğumu..ve benim için olmuştur....hiç denemedim düşüncelerimi dizelere dökmeye..sen denemişsin biz beğendik..zaten her şey deneyerek ve yanılarak en üst düzeye ulaşmıyormu ?...sen devam et yazmaya..bizde zevkle okuyalım..laf aramızda azcıkta övünelim aramızdan ne şairler çıkardık diye... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM evet evet durmadan yazacaz ve gelişecez sonsuzaaaaaaaaaaaaaaa hismiley |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ben ilk şiirimi yazdıgımda lisedeydim tüm sınıf gülmekden kırılmıştı girlhaha son ki denelerimi gerek sitede ki arkadaşlar gerekse cevremde ki arkadaşlar pek bi begendiler bundan sonra yazacagım karar verdim isteyince oluyomuş sahiden 44 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
heyyooooooo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM hayatım bizde ne cevherler var kimbilir daha neler neler sevincli keşkedeceğiz yavaşş yavaşşş bakalım daha ne şair adayları çıkacak aramızdan ttli3 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM gözlerim gözlerinizi görmeden, sözlerim kulağınıza gelmeden bir dilek tuttu kalbim yürekten içinde sizde varsınız hayatimdeğişti.. tüm insanlar bir gül bahçesinde kimisi yeni açmış,kimi henüz bir fide hepsi de ayrı ayrı renklerde her renkte siz varsınız hayatımdeğişti.... smileydance iyiki varsınız arkadaşlar...hayatımın bahçesine yeni çiçeklerin eklenmesi beni sevindiriyor.... blissy |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Gözünüz aydın yalancı aşklarım Siz kazandınız Ben gidiyorum İstediğiniz oldu işte Kanserim yavaş yavaş ölüyorum Ben mi çok duygusaldım yoksa Sizmi çok katıydınız Bilmiyorum. gerçi pekte önemi yokya hani zaten kazanan sizsiniz sevinin ben gidiyorum kanserim yavaş yavaş ölüyorum |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=T-RGi3OCupY[/youtube] aşk mı insanın içine düşer insanmı aşkın içine gidişinden arta kalan ve asla çözülemeyecek olan tek soru bu… bir kerecik görmedim seni çok istesemde göremedim iyide o zaman ben kimi sevdim yada sen bana ne ifade ettin aşka düşmüştüm beklide aşk düşmüştü içime tarif edemiyorum ama şuna inan ey sevgili gittiğin günden beri çok acı çekiyor, çok yanıyorum… bana verdiğinle seni bulmak istedim geceleri her an her dakika kendimle sen için kavga ettim her defasında kaybeden olacağımı yenik düşen olacağımı bile bile senin uğruna kendimden geçtim belki bu bir acizlik belki de yalvarış belki yok oluşun diğer adı ama ben seni benden bile çok sevdim… bilemedin |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM vayy sevgili asisler hoşgeldin bea sevincli şiirler güzelde bir bölümü özellikle dikkatimi çekti ben gidiyorum kanserim yavaş yavaş ölüyorum dusun |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM asisleer.. şiirler güzel'de ne o öyle kanser,manser ağzını hayra aç gardaşşş.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |