| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video arkadaşlar şiirler nasıl... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Degmeyin doslarım aglarım yoksa dokunmadan aglayacak kadardert yüklüyüm gülmeyin ne olur benim halime gülemeyecek kadar dert yüklüyüm felek vurdu kulu vurdu durmadan geçti gençlik bir tadını almadan artık usandım ben yalan dünyadan yaşayamayacak kadar dert yüklüyüm düştüm de elimden tutan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 14
8 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Degmeyin doslarım aglarım yoksa dokunmadan aglayacak kadardert yüklüyüm gülmeyin ne olur benim halime gülemeyecek kadar dert yüklüyüm felek vurdu kulu vurdu durmadan geçti gençlik bir tadını almadan artık usandım ben yalan dünyadan yaşayamayacak kadar dert yüklüyüm düştüm de elimden tutan olmadı yalnız kaldım halimi soran olmadı çile çekiyorum ben dogdum dogalı sevemeyecek kadar dert yüklüyüm hasret çeke çeke usandı kalbim yıllarca çektimde bitmedi derdim mutsuz geçecek ömrü neyleyim ölecek kadar dert yüklüyüm son bahar mevsimi gibi kurudum kaldım döktü yeşil yapraklarını agaçlarım artık dostuyum ben kara topragın mezara girecek akdar dert yüklüyüm kuru yaprak gibi kurudum kaldım kalmadı ne mekanım nede yurdum kırıldı kanadım uçamaz oldum kalkamayacak kadar dert yüklüyüm Yanasın közde yanasın derman diye aylvarasın tutundugun düm dallardan bir bir ihanet bulasın sabahı edesin aknlı gözlerle içerin oyulsun acı sözlerle bende bıraktıgın acı izlerle bir bir lagıgını bulasın gelmesin içinden bir an tebessüm düşmanın olsun en yakın dostun sayende dünyaya kadere küstüm sende derman diye derdi bulasın saranın olmasın yar gönül yaranı bulamayasın seni insan sayanı karattın benim tertemiz dünyamı dilerim ışık yerine zindan bulasın katran karasına dönsün günlerin dermanı yitirip çöksün dizlerin görsün ama ısbat edemesin dillerin her yedigin lokmada avu bulasın. Ne gerek var gögün gürlemesine ne gerek var yerin oynamasını ne gerek var kıyametin kopmasına dunyayı sarsacak deprem kalbimde isterse yagsın yağmur hiç gelir isterse kül olsun dağlar yine az gelir isterse kurusun sular inan vız gelir dünyayı sarsacak deprem kalbimde acılar sayesinde kendime yabancıyım ulan ben böyle dünyadan davacıyım taşsın volkanlar ben yabancıyım dünyayı sarsacakd eprem kalbimde her geçen gün bir kat daha beterim her gün ölüp ölüp dirilen benim ne zulum var taşmasınas elin dünyayı sarsacak deprem kalbimde her an yüregimde karalar siyahlar bitmedi gitti gönlümde yaslar vız gelir mermiler vız gelir silahlar dünyayıs arsacak deprem kalbimde KEŞKE hiç keşke demeseydim ve keşke seni hiç tanımasaydım keşkesen uzaklardayken ben senin için aglamasaydım seni hiç beklemesem hiç aramasaydım sana böyle baglanmasam keşkeseni hiç tanımasaydım boyalı cılalı imiş sende aşklar birer gecelik hevesmiş ve sendeki o zalim kalp benden başka herkese yetmiş hayinlik için çarpmış hep yüregin senin dilinde aşkında yalanmış keşke seni hiç tanımasaydım sen yokken hayaline sarılmasaydım kaderim alın yazım diger yarım hem yogum hemde varım bilmeseydim keşke seni hiç ama hiç sevmeseydim şimdi tıoplandı yüregimde bütün keşkelerim sıgmıyolar artık içime kederlerim açıtıyor çok acıtıyor beni senden kalan keşkelerim
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 14
8 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar bu şiirler kendime ayittir. sizlerde bir bakın abkalım ben bu işi becerebiliyormuyum... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
arkadaslar, nasil..., siirler |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video arkadaşlar şiirler nasıl... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Degmeyin doslarım aglarım yoksa dokunmadan aglayacak kadardert yüklüyüm gülmeyin ne olur benim halime gülemeyecek kadar dert yüklüyüm felek vurdu kulu vurdu durmadan geçti gençlik bir tadını almadan artık usandım ben yalan dünyadan yaşayamayacak kadar dert yüklüyüm düştüm de elimden tutan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi