| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video EVLADİYELİK ŞİİRLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar Uzun zamandır yazamıyordum.Şimdiki şiirin önce hikayesini anlatayım şiirin yazarı Sezai Karakoç;üniversite de bir kıza(kız köyden gelmiş yani köyden ünüversiteyi kazanmış birisi) aşık oluyor ama kıza bir türlü açılamıyor;kız da Sezai Karakoç'a aşıkmış ama o da bir türlü sezai karakoç'a ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar Uzun zamandır yazamıyordum.Şimdiki şiirin önce hikayesini anlatayım şiirin yazarı Sezai Karakoç;üniversite de bir kıza(kız köyden gelmiş yani köyden ünüversiteyi kazanmış birisi) aşık oluyor ama kıza bir türlü açılamıyor;kız da Sezai Karakoç'a aşıkmış ama o da bir türlü sezai karakoç'a açılamıyor.Üniversite 2 bitip herkes yaz tatiline gidiyor.Üç ay sonra okullar açıldığında sezai karakoç aşık olduğu kızın r ettiğini öğreniyor.Sebebini kızın arkadaşlarına soruyor:kızın sezai karakoç'u çok sevdiğini anlatıyorlar.Babası zorla birisi ile nişanlıyor kızı.Kız da büyük ama bir türlü açılamadığı sevdasından başkası ile evlenmektense ölümü kurtuluş yolu görüyor ve r ediyor.Sezai Karakoç bunu duyduğunda çok üzülüyor ve aşağıdaki MONAROZA isimli o kıza ithafen yazıyor.Şiirin her kıtasının ilk harfleri birleştirildiğinde kızın ismi ortaya çıkıyor:Muazzez Akkaya.(Ayrıca sezai karakoç şuan 60 küsür yaşlarında ve hiç evlenmemiş)İŞTE O ŞİİR: MONA ROZA Mona Roza, siyah güller, ak güller Geyvenin gülleri ve beyaz yatak Kanadı kırık kuş merhamet ister Ah, senin yüzünden kana batacak Mona Roza siyah güller, ak güller Ulur aya karşı kirli çakallar Ürkek ürkek bakar tavşanlar dağa Mona Roza, bugün bende bir hal var Yağmur iğri iğri düşer toprağa Ulur aya karşı kirli çakallar Açma pencereni perdeleri çek Mona Roza seni görmemeliyim Bir bakışın ölmem için yetecek Anla Mona Roza, ben bir deliyim Açma pencereni perdeleri çek... Zeytin ağaçları söğüt gölgesi Bende çıkar güneş aydınlığa Bir nişan yüzüğü, bir kapı sesi Seni hatırlatıyor her zaman bana Zeytin ağaçları, söğüt gölgesi Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Bir mumun ardında bekleyen rüzgar Işıksız ruhumu sallar da durur Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ellerin ellerin ve parmakların Bir nar çiçeğini eziyor gibi Ellerinden belli oluyor bir kadın Denizin dibinde geziyor gibi Ellerin ellerin ve parmakların Zaman ne de çabuk geçiyor Mona Saat onikidir söndü lambalar Uyu da turnalar girsin rüyana Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar Zaman ne de çabuk geçiyor Mona Akşamları gelir incir kuşları Konar bahçenin incirlerine Kiminin rengi ak, kimisi sarı Ahhh! beni vursalar bir kuş yerine Akşamları gelir incir kuşları Ki ben Mona Roza bulurum seni İncir kuşlarının bakışlarında Hayatla doldurur bu boş yelkeni O masum bakışlar su kenarında Ki ben Mona Roza bulurum seni Kırgın kırgın bakma yüzüme Roza Henüz dinlemedin benden türküler Benim aşkım sığmaz öyle her saza En güzel şarkıyı bir kurşun söyler Kırgın kırgın bakma yüzüme Roza Artık inan bana muhacir kızı Dinle ve kabul et itirafımı Bir soğuk, bir garip, bir mavi sızı Alev alev sardı her tarafımı Artık inan bana muhacir kızı Yağmurlardan sonra büyürmüş başak Meyvalar sabırla olgunlaşırmış Bir gün gözlerimin ta içine bak Anlarsın ölüler niçin yaşarmış Yağmurlardan sonra büyürmüş başak Altın bilezikler o kokulu ten Cevap versin bu kanlı kuş tüyüne Bir tüy ki can verir bir gülümsesen Bir tüy ki kapalı gece ve güne Altın bilezikler o kokulu ten Mona Roza siyah güller, ak güller Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak Kanadı kırık kuş merhamet ister Aaahhh! senin yüzünden kana batacak! Mona Roza siyah güller, ak güller
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ İNSANA YAKIŞAN EN GÜZEL ELBİSE EDEPTİR. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video EVLADİYELİK ŞİİRLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar Uzun zamandır yazamıyordum.Şimdiki şiirin önce hikayesini anlatayım şiirin yazarı Sezai Karakoç;üniversite de bir kıza(kız köyden gelmiş yani köyden ünüversiteyi kazanmış birisi) aşık oluyor ama kıza bir türlü açılamıyor;kız da Sezai Karakoç'a aşıkmış ama o da bir türlü sezai karakoç'a ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi