bir gün yurtta gecenin bilmem kaçı kızlar tuturdu flim izleyelim''delimisiniz bee! '' dedim. ''yok ben bugün ögretmenler odasında ki gazatede gördüm bu gece bilmem nerde güzel bir korku flimi var.
'' dedi.herkesi aldı arkasına tamm o zaman bende battaniyemi alır gelir orada yatarım'' dedim çünkü akşam 21,00 de kilitlenirdi tv odası anahtarı sorumlu da yani bende olurdu.gittik neyse izlemek isteyenler gelsin diye her odaya haber gönderdik actım kapıyı herkes geldi falan.flim başladı 15-20 dk sonra bu bizi aşar diyip çogunluk gitti. biz kaldık 6 kişi... güya benim de çok uykum var.anahtarı veremem e onlarıda orada yalnız bırakamam diye battaniyemle gittim orada uyuyacagım. şaşkın ay flim başladı bende uyku falan kalmadı. tam moda girecez ya ışıklarıda kapattık izliyoruz.allahım flim bitene kadar neler çektik.düşünün arkadaş korktu ben gidicem izlemem dedi.yalnız gidemediğinden biz de götüremediğimizden
mecburen oturdu.
flim bitti.ya oda ya gidecez.salagın biri kapatmış tüm ışıkları koridorun kaldık mı karanlıkta! neyse sırt sırta verdik gidiyoruz odaya dogru lakin kimse odasına giremiyor.tamm hepimiz benim oda da kalalım dedim.onda da anlastık neyse ki... 44 sıra wc ye gidilecek yatmadan önce nasıl gidilecek? oldu kriz! cümbür cemaat gittik wc ye
duvarlardan bir şeyler çıkacak zannediyoruz
nese kazasız belasız geldik odaya herkes 2 serli yattı bi yerlere tam ışığı kapatıcam yok yanık kalsın dedi biri yok ben uyuyamam dedi diğeri allahhh dedim
şimdi tam oldu
kapattım.''bana ne be benmi illa izleyelim dedim ! '' dedim ''zıbarın yatın hadi ! '' dedim
ya kapattım ışığı geçtim yatağıma biranda ortalık karıştı.
sabah uyandığımızda tek kişilik yatakda 6 kişiydik
ismini hatırlamıyorum ama peri bişeydi en çok korktuğum lakin en zevk alarak izlediğim bir flim di