Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Sinema

Uyarılar

Tesadüf

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Sinema Tesadüf Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yönetmen Peter Chelsom Senaryo Marc Klein Oyuncular Lilli Lavine, Michael Guarino Jr., Abdul Alshawish, John Cusack, Kate Beckinsale Filmin Türü Komedi, Romantik Orijinal Adı Serendipity Yapımcı Firma 0 Yapım Yılı 2001 Yapım Ülkesi ABD Orijinal Dili İngilizce/Fransızca Filmin Süresi 90 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sinema telkin cd indir izle İstanbul Sinema nerededir kimdir Sinema çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sinema hipnoz Sinema olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sinema hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sinema kuantum düşünce kitap haberi

Tesadüf

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-02-2007, 11:26 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Tesadüf

Yönetmen Peter Chelsom
Senaryo Marc Klein
Oyuncular Lilli Lavine, Michael Guarino Jr., Abdul Alshawish, John Cusack, Kate Beckinsale
Filmin Türü Komedi, Romantik
Orijinal Adı Serendipity
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2001
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce/Fransızca
Filmin Süresi 90 dakika

Vizyon Tarihi 24.05.2002

Günümüzden on yıl önce, Noel zamanıdır... Muhteşem bir kar manzarası altında insanlar Noel alışverişlerini tamamlamak için acele etmektedirler. O akşam, gecikmiş hediyeleri almak için son fırsattır. Mağazalar oldukça kalabalıktır ve malları tükenmek üzeredir. Yirmili yaşlarda iki gencin eli birdenbire aynı kaşmir eldivene uzanır. Bu yıllar sürecek bir arayışın başlangıcı olacaktır.

Jonathan (John Cusack) ve Sara (Kate Beckinsale) eldiveni satın alabilmek için tartışmaya başlarlar. Sara eldiveni çok beğenmiş ve kendisine Noel hediyesi olarak almak istemiştir. Jonathan ise kız arkadaşına hediye almayı unutmuş ve eldiveni görünce onun çok hoşuna gideceğini düşünmüştür. Birbirlerini ikna etmeye çalışırlar, sonunda zafer Sara’nın olur.

Mağaza çıkışında beraber ‘Serendipity’ adında bir restorana giderler.

Orada uzun süre sohbet ederlerken birbirlerinden oldukça etkilenirler. Jonathan Sara’ya ilk görüşte aşık olduğunu düşünmektedir. Sara’ya, daha sonra da görüşmek istediğini, beraber olabileceklerini söyler. Sara bu fikri sıcak karşılamaz; Jonathan’ın bir sevgilisi olduğunu biliyordur. Kendisinin de birlikte olduğu biri vardır.

Restorandan ayrılırlarken kapıda, Jonathan’ın ısrarlarına dayanamayan Sara, bir kağıt parçasına telefon numarasını yazar. Tam Jonathan’a verecekken, birden çıkan rüzgar kağıdı uçurur. Kadere, alın yazısına ve mistik güçlere fazlasıyla inanan Sara, bunun bir işaret olduğunu, biraraya gelmemeleri gerektiğini söyler. Jonathan bu fikri aptalca bulur fakat Sara kararlıdır. Eğer biraraya gelmeleri gerekiyorsa, bu mutlaka olacaktır, kader bunu planlayacaktır, doğru zamanı beklemeleri gereklidir. Bunları söyledikten sonra Sara bir taksiye atlar ve uzaklaşır.

Jonathan allak bullak olmuştur. Bir gecede aşık olmuş ve bir gecede kaybetmiştir. Dalgın dalgın evine gider. Sara eve gittiğinde alışveriş paketlerini restoranda unuttuğunu farkına varır. Serendipity’e geri döner. Oturdukları masada paketleri hala durmaktadır. Paketlerini alırken, sandalyenin üzerinde Jonathan’ın ceketini fark eder, onu da alır ve oradan buz pistine gider.

Jonathan’ın kaderin oyunu sonucu oraya geleceğini ümit eden Sara saatlerce buz pistinde bekler. Onun artık gelmeyeceğini düşündüğü anda Jonathan uzaktan belirir. Geceyi kayarak, eğlenerek ve sohbet ederek geçirirler. Saatler ilerledikçe birbirlerinden daha fazla etkilenirler. İkisi de artık çılgınca aşık olmuşlardır.

Ayrılma vakti geldiğinde Jonathan Sara’dan telefon numarasını tekrar ister; ancak Sara’nın düşüncelerinde hiçbir değişiklik yoktur. Uzun süren bir tartışma sonucu Sara biraz yumuşar ve bir plan yapar: Bir beş dolarlık banknotun üzerine Jonathan’ın telefonunu yazar ve o parayla bir dergi satın alır. Kendisi de eve gittiğinde en sevdiği kitap olan Marquez’in “Kolera Günlerinde Aşk”ının ilk basımının ilk sayfasına kendi telefon numarasını yazacak ve kitabı bir sahafa satacaktır. Eğer bir gün bu kitap ve banknot birbirlerinin eline geçerse, kader onları o zaman biraraya getirecektir. Eğer bir daha sonsuza dek karşılaşmazlarsa, bu onların asla biraraya gelmemeleri gerektiği anlamına gelecektir. Ve iki genç ayrılırlar.

Aradan tam on yıl geçmiştir. Bakalım hayat onları nerelere sürüklemiş, başlarına ne sürprizler örmektedir?...

[youtube=425,350]xHooDn0QKHc[/youtube]

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2007, 07:04 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Tesadüf

Ben izlemedim bu filmi ancak başka yerlerde baya övmüşler bu yüzden ekledim filmi.Bakalım belki dvd'sini alıp izlerim.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2007, 07:19 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart Tesadüf

O kadar sevdiğim bir filmden bahsetmişsinizki Çok güzel ,çok sevimli bir film.İnsanı duygulandıran ve yüzünü güldüren tekrar tekrar izlenebilicek bir film.Çok güzel ya çok güzel=)))
Alt 02-02-2007, 05:38 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Tesadüf

Bu arada hoşgeldin lerzan=))) Çok faalsin ne kadar hoş,birden senin yazılarınla doldu forum
Alt 02-02-2007, 06:29 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

Standart Tesadüf

ÇOK ŞEKERSİN LERZAN =))) İYİKİ KATILDIN.GERÇEKTEN DE RENK KATTIN.YAŞINI SORABİLİR MİYİMN?
Alt 03-02-2007, 01:32 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Standart Tesadüf

lerzancım sorumuncvbını vermemişsin ama bıcır bıcırlığından anlıyorumki aynı yaşlardayız.Ayrıca merklı ben mi oluyorum ve takıntılı da sen mi???? bence insan ilişkilerinde biraz daha rahat bırak kendini....Grçi bunu söylüyorum ama ben de bu konuda yetkin bir şahsiyet değilim artık .son bir kaç aydır sorunlar yaşıyorum bu açıdan.Fakat aslında kendimi bildim bileli insan ilişkilerim aşırı kuvvetlidir.Neyse geçer ,geçicek...Eskisinden daha iyi bir ben çıkacak ortaya biliyorum,eminim!

Bu arada ben yazılarında bir iticilik görmedim sanırım bunu sormuşsun ,aksine cıvıl cıvıl,fakat ben bu ara pek yazmıyorum sanırım.Çünkü paylaşımlarımıza pek cvp gelmiyor ,sanki kimse okumuyor hissine kapılıyorum ve birilerii okumadıkça paylaşım diye bişey olmaz ve boşuna kalabalık yaratmak gereksiz.Yani okunmuyor sanırım oysa çok hoş anektotlar yazılı ama...Bu nedenle pek hevesle yazamıyorum açıkçası.
neyse
Alt 04-02-2007, 06:17 PM   #7 (permalink)

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saçaklı is an unknown quantity at this point
Standart Tesadüf

Bu sitede her şey var.. Hatta belki herkes bile var... Ama ben herkes gibi herşey de aramıyorum ki!!
Lerzan adında bir dünya tatlısı arıyorum, bulunur mu burada efm??
saçaklı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks