![]() |
Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali Merhabalar,ben yeni üye oldum.Reiki ve tai chi çalışıyorum,bunların yanında ters bir etkisi olurmu acaba telkinlerin? Sigara bırakma telkinini kullanmak istiyorum,ama sanırım önce suçluluk ve ego dinlemem gerekiyor.Anlayamadığım,ikisini birden nasıl dinleyeceğim. Uyurken dinlemeyi düşünüyorum media player da,yardımcı olabilirmisiniz? Emeğinize teşekkürler bu arada,harika paylaşımlar bunlar,sevgiyle ve ışıkla kalın |
Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali Merhaba isobel. actionsmile Öncelikle aramıza hoşgeldin. Reiki konusunda, burada da uzman olan ve eğitimini almakta olan üyelerimiz var. Aynı zamanda telkinleri dinlemeye devam ediyolar. Her hangi bir sakıncası olmaz. super Suçluluk ve Ego telkinlerini, 15 gün dinlemeniz tavsiyedir. Aynı anda derken, bir ego bir suçluluk şeklinde dinlemeniz kastediliyor. Uyurken de dinleyebilirsiniz. Duyacağınız kadar sesini açmanız kafi. Bilgisayarda veya mp3 çalarda dinleyebilirsiniz. super Sağlıcakla... |
Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali Öncelikle cevabınıza teşekkürler. yani sabaha kadar bir ego bir suçluluk çalacak,doğrumu anladım acaba? Yanına birde ertelemeyi bırak eklesem fazlamı olur dusun |
Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali Evet doğru. Bi 10 gün falan dinledikten sonra, listenize istediğinizi ekleyin isterseniz. super |
Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali sinirli ve gergin değilim ama eskiden olsa sesimi çıkarmayacağım bazı olaylara tepkimi dile getirmeye başladım... |
aşırı sinir yapıyorum kekeme olan insan sinirlendiği zaman daha fazla kekeler ben artık kekeme değilim ama şu anda ufakta olsa kekeliyorum telkinler ilk zamanlar sinir yapıyo dinlemeyeyim diyorum ama bu telkinlere çok ihtiyacım var o yüzden idare edeceğim artık inşallah bu sinir yavaş yavaş kaybolur |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali ben hem telkin cd lerini dinliyorum hemde pc me yüklediğim subliminal mesajları alıyorum bugün nedensiz sinirliyim çokmu yükleniyorum acaba kendime???? |
Cevap: Tepkisizim Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Sinirli Gergin Olma Hali Alıntı:
|
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Arkadaşlar,bu aralar dalgalanma dönemindesiniz..Sinirlilik hali bu yüzden..Etkisi bir süre sonra geçecektir..Suçluluk duygusu telkini genelde böyle bir etki yapıyor..Olaylara ve kişilere daha mantıklı olma,daha sakin cevap verme dönemi başlayacaktır..Telkinleri dinlemeye devam edin.. Sevgiler..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |