![]() |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali diğer telkinlerin de böyle etkisi oluyo mu sinirlilik hali bi tek konuyu okudum diğer msjlara da bakmadım aslında soran olduysa özür dilerim mesela ben uzun süredir suçluluk dinlemiyorum son zamanda dinlediğim telkinler boy uzatma ve kilo verme telkinleri ve çok sinirliyim öfkemide kontrol edemiyorum başkalarını çocuk gibi azarlıyorum filan rahatsız oldum şimdi kırıcı olabiliyorum napmalıyım |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali PAYLAŞIMLAR NE KADAR HOŞ... DERİNLERDEN SAMİMİ HER BİRİ BİRER TERAPİ.. |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali cd.leri nereden dinleyeceğim |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html Rehber bölümümüzü incelemenizde de fayda var.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali sinirlilik hali bende de var şu an her şey çok güzel olacak diye düşünüyorum yaklaşık 10 gündür özellikle 5-6 gündür ciddi şekilde geceleri dinliyorum . önce 4-5 farklı telkin dinliyordum sonra tavsiye edildiği şekli olan sd ve eg versiyonlarını dinlemeye başladım. çok teşekkürler. |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Genelde telkinlerden sonra sinirlilik durumlarının çok arttığından bahsedilmiş...Yani vara yoğa sinirlenir hale gelme gibi... Bu normal midir peki? Ben bu duruma hiç alışamam sanırım. |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Alıntı:
Eğer seneler süresinde tepkilerinizi içinize attıysanız o zaman bir süre bu tepkiler ortaya çıkabilir.Bu da geçici bir süreç içindir. |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali sinirli ve gergin olmak konusunda ben de görüşlerimi belirteyim.. 4 aydır telkin dinliyorum...bu sinirlilik ve gerginlik hissinin suçluluk telkininden olduğu bahsedilmiş genelde... fakat ben listeme hangi telkini eklersem ekleyim mutlaka ki üstünden 1 hafta geçmeden rahatlamıyorum çok gergin oluyorum... erteleme, sosyal fobi, başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinleri de bende ilk haftalarda çok sinir yaptı...hatta sırf bu yüzden erteleme telkinin listemden çıkarmak zorunda bile kaldım... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali bende 1 ay kadar sadece ego dinledim ama ozaman suçluluğu dinlediğimden daha sinirliydim,bu sinirlilik hali sadece suçlulukta yok değil mi? |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali bende bu sıra o hal var nedenini bilmediğim halde sinirleniorum anlam veremiormda hayırlısı bakalım gecer inş. yalnız ego guclendiriyide cok dinlemein sonra millet ukala dio :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |