![]() |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali teşekkür ederim... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali bende hep geçmişimle hesaplaşıyorum sanki... hep kendimi geçmişteki insanlarla ettiğim kavgaları hatırlarken yada düşünürken buluyorum. daha çok ailemle olanları... Bende sadece 1 aydır suçluluk ve ego dinliyorum... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Belki de ilkkez hayatımda tam olarak olmasa da içimdekileri anlatacağım zor da olsa çünkü sevmiyorum bu durumu ama neyse yapmam gerektiğini hissettim bi an şunu ilk olarak belirtmeliyim ki bu suçluluk duyguları ve ego güçlendirici yi dinledikten sonra daha ilk andan itibaren etki gördüm ilk önce sırtımda sürekli bi el varmiş gibi hissettim sürekli beni dik tutmaya çalışan sonra baş ağrısı derken devam eden ve anlık enerji patlamaları(Hiperaktiflik) sonra napıyorum ben lan hissi ve daha da önemlisi geçmişte yaşanılan bir takım olaylardan hatalardan olsa gerek aşırı bir gerginlik var diğer insanlara karşı kendimden başka ama Atakan hocamında bahsettiği gibi daha önceleri göz yumduğum sırf kırmamak için onları kendimi paramparça ettiğim hakkımı savunmadiğim için olsa gerek böyle olduğunu düşünüyorum çünkü artık en ufak haksızlığa tahammül etmiyorum. Biraz da eskilerden hesap sorar haldeyim ama o da bitti yani bana soracak olursanız en büyük yan etkilerini ben yaşadım ama değdimi derseniz kesinlikle ewet artık eskisinden daha dik hatta hiç olmadiğim kadar daha mutlu daha inançlı daha güvenli hep daha ii dieyim Atakan Hocam a bu emeklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkürler ve ekibinde bulunan diğer arkadaşlarada... Biliyorum çok uzun oldu ama böle olmasını istedim:) Umarım bu sinir hali geçici olarak kalır. . . |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Benim suçluluk ve egoyu dinleyişimin 5. günü ilk 2 gün kendimi çok iyi hissediyordum fakat dün sanki patlamaya hazır bir bomba gibiydim aşırı bir sinirlilik hali, vardı üstümde. birde yoğun bir baş ağrısı 4 gündür hiç geçmedi bu ne kadar sürerki çok geriyo beni dün en az 5 kişiyi kırmışımdır.Al işte bunun için bile suçluluk duyuyorum .Umarım geçer..... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali funda09 bilmiorum okudun mu ama bunların hepsi geçiş evresini yaşadiğin için oluo sadece sende deil bende dahil olmak üzere bir çok kişi ama sakın vazgeçme dinlemeye devam et 14-15. günü tamamladiğinda suçluluk duygularını çıkarip onun yerine ego güçlendirici ve diğerlerini koyabilirsin(atakan hocamızın önerisidir).... Son olarak ewet hepsi geçici inan pişman olmayacaksın... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Başlangıç için önerilen yalnızca suçluluk değil ego ve suçluluk telkinlerinin birlikte dinlenmesidir. Bu anlamda Funda hanımın dinleme şekli doğru. Bazı arkadaşlarımıza suçluluk telkini ağır gelebiliyor. Bu gibi durumlarda bir süre suçluluk telkini dinlemeyebileceklerini söylüyoruz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Ben ego ve suçluluğu dinlemey başlayalı 2 hafta oldu ve ben ilk hafta gergindim. ama şimdi de uyku çöküyor,sürekli erken yatmak durumıunda kalıyorum.Eski asabiyetim,kızgın tavırlarım,çıkışlarım yok. daha sakinim,patlama raddesine gelince farkına varıyor ve kendimi dizginliyor ve söylenmiyorum :))) ( eşime) smil56 |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Alıntı:
Teşekkür ederim yorumun için. smil56 Vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Normalde de böyle susup içime atan bir tip değildim anında patlardım ters bir şey olduğunda. 2 gün çok kötüydü ya anlatamam sanki aklımı oynatacak gibiydim sinirden. Fakat normalde gün içinde dinliyordum o da direk kesintisiz olmuyordu çalıştığım için. İlk kez dün gece uyurken dinledim. Sabah inanılmaz rahatlamış kalktım. Pamuk gibiyim sanki. Gece dinleyeceğim artık... |
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali Alıntı:
|
Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali telkinlere bi süre ara verdim ufak birşeye bile sinirlenip , hatta tek başınayken bile bieşeye aşırı kızar oldum sonrada noluyo sana diye soruyorum kendime |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |