| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yüz kızarmasıDikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Yüz kızarması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız wampirella bunu nasıl başardın ?... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() wampirella bunu nasıl başardın ?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() inanki bende bilmiyorum insanlarla daha kolay iletişim içine girdiğimi farkettim ve konuşurken kızarmıyorum acaba kızarıcakmıyım diye düşünmüyorum bu da bi korkuydu aslında benim için çünkü bu şekilde kızarınca filan çok utanıyordum bu endişem yok oldu birde olumlamalarımı yapıyorum onun dışında kendine güven-ego ve topluluk önünde konuşma gibi telkinleri çok düzenli ve sık şekilde dinlemedim ama arada dinliyordum bi ara da sürekli suçluluk telkini dinliyordum o mu etkili oldu bilmiyorum
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 81
26 Mesajinıza toplam 148 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() thethc78 arkadaşa katılıyorum sosyal fobinin nedeni yetiştirilme tarzından annem ve babam sosyal insanlar değiller annemin kişiliği de çekingen anne ve baba neyse çocukta o oluyor çekingenlik öğrenilmiş bir davranış ben mesela toplum içinde telefonla konuşamam mp3leri dinliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 23
10 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 23
10 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 7
9 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı | |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() bende ilaçların pek faydası olduğunu düşünmüyorum.bence sorun bilinçaltımızda onu tedavi etmemiz gerekiyo.telkinlerle olumlamalarla,hipnozlada olabilir belki ama hipnoz oldum diyen kişilere pek rastlamadım tam bişey söyleyemeceğim ben etkili olabilir diye düşünüyorum ama,...
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kizarmasi |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Yüz kızarması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız wampirella bunu nasıl başardın ?...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi