18-01-2012, 11:34 AM
|
#49 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 86
24 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
400 kişilik bi yurtta kalıyorum ama 2 3 hafta öncesine kadar herşeyimi yalnız yapardım. tanıdığım insanlar vardı ama hiçbiriyle samimi değildim merhaba - merhaba, o kadar. dinlemeye başladığımdan beri sürekli dalgalanmalar hissetdim vaz geçecekken dinlemekten, sonn anda kurtuldum bu düşünceden hemmde onlarca kez oldu bu 1 2 defa değil ama bırakmadım bırakmamda :) her neyse, son 2 gündür birileri beni bi'yerlere davet ediyorlar normalde o kadar çekingen imdirki kimmse benle konuşmaz ama şimmdi kavga ettiğim çocuk bile bana merhabalar nasılsın falan diyor, ne bileyim resmen açıkça farkediliyor değişim :) hatta net olarak tepki koyduğum, terslediğim birisi bir baktım beni bekliyor. 'canım sıkıldı da bir konuşalım senle' diyor bana. yemeğe önceden yalnız inerdim çoookk canım sıkılırrdı şimmdi mutlaka 2 3 kişi oluyoruz ve onlar beni almaya geliyorlar :)) özellikle artık herşeyi değiştirebileceğime inanıyorum. gerçektende başkalarını değiştirme yolu önnce kendinden geçiyormuşş :))) ettrafıma bakıyorumda yardıma ihtiyacı olann o kadarr çokk insan varrki. . söylüyorum bir site var bilinçaltıyla ilgili bi bakın oraya diye ama kendisine olan inancını yitirmiş. o haliyla mutlu olduğunu sanıyor. önemli olan inanmak, sonnrası kendiliğindenn geliyor. zaten iyi ce bi'toparlansam boy uzatma yada geçmeyi düşlüyorumm :)) sizleri seviyorumm kndinize iyi bakınn | bede dınlıyorumm bu telkını ama daha etkısını göremedım daha doğrusu eve geldığım ıcın cok fazla ustune dusemedım aynı dertten bende muzdaribimm üstüne üstlükk bızımkı karma yurtt yanı yemek kahvaltı falan hep ortakk neysee aslında bende çekingenlikk yokk kendını ustun görme ve kibir varr bunu farkedıyorumm vee bu huyumu sevmıyorumm bununda önceden yasadıgım dostuklardan arkdaslıklardan kaynaklandıgını dusunuyorumm herkesee karsııı çokk mesafelıyımm. oda arkadasımla bı ıyıyım.onun harici yan odamı bıle tanımıyorumm tammemen bana ters özellıkler sergılıyorumm eger sennde dedgın gıbı bu etkılerr oluyosaabugünden itibarenn sürekli dinlerımm . |
| |