21-01-2010, 03:14 PM
|
#14 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Alıntı: yunus balığı Nickli Üyeden Alıntı
selamlar.... ben telkinleri kasımdan beri dinliyorum ilk önce ego ve suçluluk duygusuyla başladım 80er saat dinledim arkasından sosyal fobi kendine güveni dinledim 80 er saat iki iki dinleyebiliyorum ancak günde toplam 6 saat bazen biraz daha fazla... şimdi sosyallik artırıcıyı dinliyorum 60 saat oldu, bunun yanında toplum önünde konuşmaya başladım henüz 10 saatte... uzun uzun anlatıyorum çünkü henüz ben bir değişim görmedim... güzel şeyler anlatmışsınız... ben de hayatımın değişeceğini umarak dinlemeye başladım. ısrarla da devam ediyorum... neden bir değişim olmadığını anlamış değilim... bir fikriniz var mı arkadaşlar.... paylaşırsanız sevinirim.... |
sadece telkin dinlemek tek başına yeterli olmayabiliyor bazı insanlarda..
yani sitedeki telkin dinleyen arkadaşların çoğu telkin dışında başka uygulamalarla da ilgileniyorlar..mesela meditasyon gibi olumlama gibi..
bunlardan daha da önemlisi bizim eyleme geçmemiz gerekiyor..telkin mutlaka seni birşeyler yapmaya itecektir ama o şeyler yapılmıyorsa pek faydası olmayacaktır..mesela sadece telkin dinleyerek dağılmış olan bir odanın kendiliğinden düzenlenip toplanmasını bekleyemezsiniz.. |
| |