Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

abbas guclu ile bizim mucitler

Serbest Kürsü ve Sözlük abbas guclu ile bizim mucitler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 'ın yerine -sanırım- 6 hafta süreyle yayınlanacak. ilk programı bu gece ankara odtü'den yayında. hem son derece amelece hem son derece profesyonelce projeler var. ancak her biri muhakkak yaratıcılık ve zeka barındırıyor. helal olsun valla. * sanal guvenlik gorevlisi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

abbas guclu ile bizim mucitler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-01-2009, 06:19 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart abbas guclu ile bizim mucitler

* 'ın yerine -sanırım- 6 hafta süreyle yayınlanacak. ilk programı bu gece ankara odtü'den yayında.







hem son derece amelece hem son derece profesyonelce projeler var. ancak her biri muhakkak yaratıcılık ve zeka barındırıyor.







helal olsun valla.



* sanal guvenlik gorevlisi diye bir şey vardı ki harikulade. odtu teknokent'te geliştirilmiş.



* tam olarak izleyememiş olmakla beraber sms yardımıyla mucit seçtikleri gibi bir kanıya kapılmama neden olmuş yarışmadır.



* gündelik hayatı kolaylaştıran, güvenliğin maksimuma çıkarılmasını sağlayan, sağlık sorunlarını ortadan kaldıran, enerji tasarrufu konusunda faide sağlayan icatları gördükçe "helal olsun be" dedirten program.



hadi sözlüğümüzün yaratıcı arkadaşları bizde yapalım birşeyler. başlatalım kendi yarışmamızı. hatta mucitler zirvesi bile yaparız.



* televizyon kumandasına fiş takıp şarjlı, pili bitmeyen kumanda yaparak hayatı kolaylaştırdığını savunabilen ilginç mucitlerin konuk edildiği yarışmadır.



* bu programi yayinladiklari icin kanal d'yi tebrik etmek gerekiyor.











* yeni bişey bulduğunu zanneden aptal tayfası...



* abuk sabuk aletleri yapıp oraya katılan insanları anlayabiliyorum da onları mucit diye gösterip insanların sinirini bozan abbas güçlüyü hiç anlamıyorum.



* çarşamba geceleri kanal d de çıkan ve iletişim hocası olan ama iletişemeyen abbas guclu tarafından sunulan program.







sinan aygun ün juri koltuğunda diğer juri üyelerine göre pek bir ezik kaldığı yarışma. aşağıdakine benzer dilaogların sıkça yaşandığı yarışmadır aynı zamanda.







yarışmacı: böylelikle saniyede 2400 darbeyle amülatör enerjiyi sicindiric tepkimeye dönüştürebiliyoruz.







juri odtü rektörü: 2500 amülatör bu sıcak sichiskenliği yaratmaz ama yanılıyor olmayasın..?







sinan aygün: sen şimdi boşver scindiric tepkimeyi, bu ürün satılır mı? pazara koysak alıcısı çıkar mı?



* Yarışmanın birincisi kayisi cekirdegi makinasi ile Malatyalı Nihat Çelik olmuştu. ilkokul mezunu olmasına rağmen fotokopi, bilgisayar gibi aletlerin parçalarını kullanarak, beş yıl boyunca uğraşarak yapmış bu makinayı.* Bakalım bu sene ne icatlar göreceğiz, heyecanla bekliyoruz.



* daha erken saatlerde yayınlanamsı gereken tv programıdır.



* vakti zamanında bir ilkokul çocuğunun neler yapabileceğini gösteren tv programı. önünde saygıyla eğildin.



* 'ille de program yapacağım' derdinde olan abbas güçlü'nün formatının ne olduğu belli olmayan genç bakış'ından sonraki zerzevat sandığıdır. boş beleş iylerdir. hadi abbas beyefendinin kanallarda tanıdıkları, arkası filan vardır yapar program. ya oraya juri diye toplaşan koca koca heriflere ne demeli? mercimek kadar da mı akıl kalmadı bu memlekette?



* Mutlaka Abbas Güçlü gibi birinden gazeteci yaratan kişinin onur konuğu olarak katılması gerekir. En büyük mucitlerdendir kendisi.



* çok sıkıldığım bir gece açıp izledim, daha da sıkılıp uyudum. yalnız nasıl bir etki yaptıysa gece rüyamda mucittim. öyle saçma şeyler icat ettim ki burada anlatmaya bile utanıyorum.



birinin mucit olması için bir şey icat etmiş olması gerekir. dikkat edin ''yeni bir şey icat etmesi'' demiyoruz. deseydik anlatım bozukluğu olurdu. çünkü icat zaten daha önce olmayan yani yenidir. durun toparlayacağım.







sabah marangoz bir arkadaşın yanına uğradım. elindeki üçgen biçiminde kesilmiş bir tahtaya derin derin bakıyordu. önce sabah mahmurluğudur dedim lakin yanına gidince öyle olmadığını anladım. kendisi de dün akşamki bizim mucitler yarışmasını izlemiş ve bir anda gelen ilhamla mucit olmuştu. kısa bir süre hoşbeşten sonra sordum:



- ne icat ettin?



- üçgen şeklinde raf, duvara monte ediyorsun, üzerine raf koyuyorsun, süper görünecek valla.



- olum saygı duydum fekat bundan benim odamda var lan!



- asktir ya geceden beri bunun üzerinde plan yaptım, keşke daha önce söyleseydin.







şimdi bu hikayedeki sempatik mal daha önceden zaten var olan bir şeyi yeniden tasarlamış. güzel bir uğraş ama icat değil.



bu şekilde suyla çalışan araba da icat değil, çünkü var. küp şeker yapma makinesi de icat değil, çünkü küp şeker de var pek şükür. arama motoru da olmaz o da var.







burada üretenler değil yapımcılar yanlış yapmış. bizim mucitler değil bizim girişimciler olmalıydı ama abbas güçlü sabit.



* var misin yok musun gibi boktan ve bir kazancı olmayan bir yarışma yerine destek verilmesi gereken yarışma. ödül ü de artırılmalı, kıçı kırık bir yarışmada insanlar oturduğu yerden 500 milyar kazanabiliyorsa, bizlere yeni şeyler kazandıracak ve muasır medeniyetler seviyesine getirebilecek mucit adaylarına daha çok imkan sunulmalı.



* laf ola beri gele zihniyetiyle yapılan bilimsel içerikli yarışma.



sadece 3.dünya ülkelerinde böyle yarışmalarla insanların teknolojiyle veya bilimle ilgilenilmesi sağlanmaya çalışılır.



oysa ki Türkiye'deki eksiklik, bilime olan ilgisizlikle değil, gençliğin heba edilmesiyle alakalıdır.



devlet destek olmadıktan sonra, bazı kişiler çırpınsa da ve hatta herhangi bir organlarını yırtsalar da faydası yoktur.



* bu gece finali yapılacak yarışma.



* her izleyişimden sonra programın adını abbas guclu ile vay ibneler oalrak degiştirdigim programdır. helal olsun bizim cocuklara.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


abbas guclu ile bizim mucitler

Serbest Kürsü ve Sözlük abbas guclu ile bizim mucitler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 'ın yerine -sanırım- 6 hafta süreyle yayınlanacak. ilk programı bu gece ankara odtü'den yayında. hem son derece amelece hem son derece profesyonelce projeler var. ancak her biri muhakkak yaratıcılık ve zeka barındırıyor. helal olsun valla. * sanal guvenlik gorevlisi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.